Zoeken naar hetero

Uw zoekactie voor hetero leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Single 56 jaar Vlaams-Brabant - Beersel
Single zoek passionele vrouw voor dates
Hoop hier een zielsverwant met medeplichtigheid te vinden voor ondeugende momenten, maar niet wanhopig of ten koste van alles. Samen genieten van mooie momenten , maar behouden van onze individuele vrijheid en ons familiaal privéleven. 100% hetero en een zwak voor een pure vrouw (niet te getatoeëerd) niet roker en met fijne lingerie en hakken die houdt van het spel van verleiding en zich kan vinden in totale overgave aan elkaar. Geen porno maar passie, lust en verlangen, lang voorspel intense sex en zalig nagenieten.  
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle (hetero)man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, geen massamens. Harde werker, goed verdiener, welstellend. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, ben je een aantrekkelijke, sociale vrouw, 45/55j, slank/mollig met goed niveau dan hoop ik dat je eens reageert. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten of andere voorstellen.  
marc 56 jaar Antwerpen - Laakdal
cumpoesje likken
ik zoek discrete vrouw om haar volgespoten kutje van uw man of vriend te mogen likken. ik ben hetero gewone man maar dit staat nog op mijn lijst om eens te mogen beleven. groeten Marc  
Gert 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Vast contact gezocht
Hallo, ik ben opzoek naar een vaste buddy regio vlaams-brabant/limburg. ikzelf heb een normaal lichaams bouw, 1m80, groen ogen, niet roker, niet klein geschapen en 100% hetero. als je meer wilt weten, stuur gerust een bericht.  
Tim 36 jaar Limburg - Genk
Openmind
Openminded (hetero) man, donkerblond, lekker fors geschapen, kieskeurig en discreet Moeilijk om op te vallen tussen alle andere leuke en goedverzorgde profielen, toch zal ik het proberen Ik ben een goed verzorgde man, 1:83mtr, HBO, openminded, fors geschapen, discreet en kieskeurig. Ik hou van mooie en interessante mensen, waarmee een intense en heerlijke intieme connectie kan ontstaan. Lekker het leven vieren, elkaar verkennen, experimenteren en samen op ontdekkingstocht... Bij een klik is het leuker om elkaar vaker te zien, proosten op het leven...🥂🍾  

Openmind
François 70 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Zoek dame voor geile spelletjes (De Haan/omgeving)
Nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij. Ben dit weekend in De Haan en zoek een leuke dame die zich graag eens wil laten verwennen met vooral volledige lichaamsmassage, veel aandacht voor je gevoelige plekjes en zeer pikante spelletjes. Eerste kennismaking eventueel op neutraal terrein (drankje/hapje). Je bent zelf al dan niet vrij. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Je woont in De Haan, omgeving of je bent er op weekend. Kies voor je genot en reageer snel (reactie als het kan met fotootje). Meer info/foto na je eerste reactie. Tot snel? Fakers niet welkom.  
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi ikzelf 195,xl penis niet roker half lang haar. Gezocht meerdere dingen. Ikzelf ben poly met goed libido. Wie mag reageren ? Een vrouw die bi is , een koppel met onderdanige man , en eventueel een travo die ik als vrouw behandel . Twee voorkeuren , je bent niet roker , en draagt geregeld een panty voor mij. Ikzelf hetero , bi top ik pijp ook wel eens maar vooral vrouw gericht.Ik kan ontvangen of verplaatsen na 19h op weekavonden. Reageer met u stats en wensen.  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor massagespel
Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame (koppel ook welkom) die zich graag eens laat verwennen met vooral volledige lichaamsmassage en zeer pikante spelletjes. Eerste kennismaking eventueel op neutraal terrein. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we ook in de toekomst vrijblijvend eens afspreken en genieten van deze ervaring. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Je woont in Roosdaal of omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie als het kan met fotootje). Meer info/foto na je eerste reactie. Tot snel? Fakers niet welkom.  
Jochem 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Mijn fantasie. Welke vrouw wilt dit eens
Ik weet wat ik zoek dat het niet makkelijk vinden is. Ik ben een hetero man. Geen single. Toen ik onlangs door een verloren weddenschap lingerie aan moest doen. Merkte ik dat ik er opgewonden van werd. En zou graag nu eens me fantasie waarmaken. Welke vrouw wilt mij haar lingerie aandoen en me dan een keer gebruiken met een voorbind pik. Dat ze van mij eens haar sletje maak en ik er ben voor haar genot. Ik sta ik open om een plassende vrouw klaar te likken. Welke vrouw wilt deze fantasie eens waarmaken. Afstand speelt geen rol. Wie is er serieus. Want na een tijdje alleen maar fakers te horen. Ben ik het zoeken een beetje beu  

Mijn fantasie. Welke vrouw wilt dit eens
10 dagen
threemmf 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
trio met jou
2 discrete en deftige mannen zoeken een leuke dame waar het mee klikt om 1 of meerdere stomende en passionele dates te beleven. Wij zijn beide hetero, staan achter discretie, hygiene en condoomgebruiken, maar verder is alles wat onze fantasie toelaat mogelijk. je kan rekenen op ons respect alsook onze moeite om er een stomende date van te maken. Dates kunnen op kamer of locatie die we zoeken, een afstandje kunnen we zeker overbruggen, graag drinken wij eerst eens een glas en bij klik gaan we meteen verder of op een latere datum. Agenda's dienen te matchen, alsook de befaamde klik. Meer info kan per mail. Leeftijd van geen tel, wel graag lekker stout en stijlvol. Jouw privé is jouw zaak en daar hebben wij respect voor en totaal geen zaken mee, dus daar mag je op rekenen.  
  1   2   3   4   5