Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Klusser 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
In mijn blootje...
Op zoek naar klusjes die ik naakt mag komen uitvoeren voor een leuke dame, al dan niet van een koppel. Heb je een tuin die goed afgeschermd is kan ik ook naakt in de tuin komen werken. Jullie genieten ondertussen van een fris glaasje en kijken lekker toe.  

In mijn blootje...
james 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek naar een dominante dame
Hey, ik ben een jongeman van 29 uit gent. SLank en sportief gebouwd en degelijk geschapen. Ik ben opzoek naar een dominante vrouw die ik mag dienen en die mij wil gebruiken als haar toy. Gebruik mij als likslaaf, dildo, neuk mij met een strap-on, voor plassex... Ik sta voor veel open. Geef maar een seintje als je interesse heb en hopelijk tot snel.  

Opzoek naar een dominante dame
16 dagen
Joh 75 jaar Namen - Doische
niet geprobeerd is steeds mis blijkbaar
Wat ik zoek is blijkbaar een speld in de bekende hooiberg. maar een vrouw die diep in zich voelt dat ze masochisteis , maar ook geeft om het vanille aspect in een vriendschap met mogelijkheden, een TPE relatie, een totaal slavin ook al hou ik niet van het woord slavin, ja kan je zijn als je dit 100% wil, maar je blijft steeds evenwaardig mens. dit voor een langdurige vriendschap met...., een relatie. leeftijd ik heb voorkeuren maar dit zijn maar cijfer tussen 60 en 75 zijn mijn voorkeuren maar jonger kan ook als men het echt meent en wil. Ik bouwjaar 1949 dus 75j voor de info 58kg 157, singel, Dom, uit de Belgische Ardennen. reactie met een degelijk uitleg en foto hoeft niet naakt mag en kan krijgen antwoord  
anale man 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Toy-man demonstreert graag aan onervarenen al zijn anale (en andere) toys.
Discrete en nette geile man komt bij u langs of spreekt ergens af(ontvangt momenteel zelf niet!!), stript poedelnaakt, en speelt met anale toys bijzichzelf of u test alle anale toys uit op zijn gewillig kontje. Ik heb rubberen, stalen buttplugs, anale vibrators, dildo's, anale ballen, enz Kijken en aankomen mag. Ook stel vrienden/studenten mogen met me spelen. SLAAFS OOK INTO LICHTE BDSM kan!!! Ik verwacht enkel respect, discretie, hygiëne. Ik beantwoord elk DUIDELIJK en zinnig voorstel, maar ik doe niet aan illegale of onveilige dingen. Vermeld ZEKER uw STATS. Ik ben GEEN faker. IK ben ideaal om onervarenen kennis te laten maken met een mannenlijf.  

Toy-man demonstreert graag aan onervarenen al zijn anale (en andere) toys.
16 dagen
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
17 dagen
Dungeon 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie doet BDSM materiaal weg?
Heb je nog bdsm materiaal liggen dat je niet meer gebruikt of teveel hebt en dat weg mag? Ik heb interesse dan.  
18 dagen
Verpleger mike 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dag lieve dames
Je staat naakt te wachten op mij. Je bent nerveus, je weet nietwat er te verwachten. Ik kom en zeg niets, je slikt, je hebt bang maar ook ben je nerveus. Ik neem men stetoscoop en luister naar je hartje dat wild tekeer gaat. Ik loop rond jou, en hoor eens naar je longen. Ik beveel je je mond open te doen. Hoe ruikt je adem... lekker fris. Ik pak een stoel en ga voor je zitten. Armen in de lucht. Kijk of je oksel fris zijn, mooi geschoren,... Kijk of je vagina mooi geschoren is. Ik beveel je om te bukken met je poep naar mij toe... Ik sta recht en bekijk je mooie borsten, mooi wiebelend onder je prachtige vrouwelijke lichaam. Ik voel aan je tepels... ze komen mooi stijf... Ik ga langs je buik naar je vagina... Is die mooi glad? Nat? Oooh ik zie nog haartjes staan... per haartje 2 slagen op je poep, en 3 op je vagina... je slikt... Ik bekijk je poep, hoe een prachtige billen heb je... Zou je graag meer te weten komen? Mail me maar snel. Cuckoldkoppels ook welkom  
Jochem 45 jaar Antwerpen - Retie
Mijn fantasie. Dames lees even aub
Ik ben een hetero man. Maar sinds een tijdje merk ik dat ik erg opwinden word van vrouwen lingerie. En heb een fantasie. Welke vrouw wil mij eens haar lingerie aandoen en me behandelen als haar sletje. Keertje rollen omdraaien zeg maar. Ik ben er voor jou genot. Alles is bespreekbaar. Mijn paar wensjes waren eventueel keer een plassende vrouw te mogen klaar likken. Of met een voorbindpik genomen te worden. Als je zelf wensen heb. Alles is bespreekbaar. Welke vrouw wilt dit graag eens doen. Wie lijkt het spannen. Bij klik kan zelfs vaker. Van jong tot oud mag reageren. Afstand speelt geen rol. Wie is er serieus. Ik kijk enorm uit naar de reacties. Had afgelopen weken weer alleen maar fakers Dus wie is real  

Mijn fantasie. Dames lees even aub
Pup 33 jaar Antwerpen - Hemiksem
Onderdanige kink boy zoekt….
Hoi! Ik ben openminded gast en zoek via hier nieuwe leuke contacten, kan van chat tot dates tot mss reisgenoot? Ben kinky minded en onderdanig ingesteld, heb ben constant opzoek naar kinky grenzen, en ze mss ook verleggen, recent eerste keer Boots gedaan, en nu zoek ik mss ook contacten voor daar. Of dominantere gasten of mannen die met mij willen spelen? Veel is bespreekbaar, niet veel limits. Voor de rest vraag je maar! Wel enkel deftige reacties. Alle leeftijden welkom. Ps: ik ga vanavond en morgen avond stapje zetten, ook boots, dates zeker welkom. Geile groetjes !!  

Onderdanige kink boy zoekt….
18 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil maximaal verwend worden op de manier dat jij wil?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10