Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sissy sletje 60 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Sissy zoekt ouder dominant persoon.
Geachte dominanten Meester/Meesteres. Ik knap 60 jarige sissy meid zoek man of vrouw van leeftijd die kan ontvangen. Ik zoek geen onmiddellijk geneukt pijpen enz… maar een man/vrouw tussen de 55-75 jaar die er van geniet mij in het huishouden te laten helpen 1 dag per week van 10.30 u tot 16.00 u, de uren zijn bespreekbaar. Ik heb 4 jaar ervaring met een dominant koppel man maar dat is ondertussen bijna 6 jaar geleden. Bij mij gaat het om mij heropvoeding te geven en ik ben zeer sexy gekleed als uw meid. Een man/vrouw die graag een meid zie werken haar betasten vernederen bij straf graag met het zweepje werkt bondage billenklets geeft mij laat kruipen in de tuin aan de leiband enz…. misschien opsluiting enz… wat je wensen ook zijn. Natuurlijk na enige tijd als het klikt ben ik ook beschikbaar om mijn dominant persoon mondeling te verwennen en mij misschien laat neuken maar met Condoom beide. Ik vraag wel dat je woont in de regio Opwijk–Gijzegem–Berlare-Hamme. Foto kan op je op reackti  
Sir Philip 47 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
D(m) op zoek naar ...
Zoals zovelen hier op zoek naar …, maar laat mij beginnen met wat ik niet zoek: One night stands, seks dates en onmiddellijk spel/seks contact. Wat zoek ik dan wel: Een leuke onderdanige vrouw, die wil de tijd nemen om elkaar eerst te leren kennen, dit kan eerst online daarna gevolgd door een RL ontmoeting met een drankje en een hapje, etentje. Eens er connectie is kan er dan meer. Over mij: Dominant, gelukkig getrouwd, mijn v is ook mijn sub (TPE). Ik hou ervan om te domineren, te pijnigen en te vernederen, maar ook van te knuffelen en zorg te dragen en dat ook op beeld vast te leggen. Ik ben een roker (ja jammer, maar misschien heb je wel een rook fetish) Over jou: Onderdanig of switch. Leeftijd tussen de 30 en 45 jaar (+-), single of met medeweten van je partner. Als je bi bent, maar hoeft niet, zou dit leuk meegenomen zijn zodat er misschien mettertijd ook een spel met drie kan gebeuren. Je bent uit de omgeving van West-Vlaanderen. Limieten: naalden en scat. Liefs, Sir Philip  

D(m) op zoek naar ...
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Opzoek naar vaste Dom v/t/m/k
Ik ben Tom 33j 1m96. Ik ben opzoek naar een vaste Dom vrouw, trav of man om me regelmatig te gebruiken of laten gebruiken. Ik heb al een beetje ervaring met verschillende doms maar zou graag een vertrouwens band opbouwen. Ik sta voor heel veel open. Lust pijn vernedering. Nu ik ben nog zoekende naar men grenzen dus als je interesse hebt kunnen we dit samen bespreken en ze opzoeken. Enkele dingen die ik al gedaan heb en leuk vond: bondage, cock and ball torture, sounding, zweep, edging, anaal ( toys en man), ijs, kaarsvet, melk machine, en nog wel wat. Maar sta helemaal open om dit verder uit te diepen en om nieuwe dingen of opdrachten te doen. Als je interesse hebt hoor ik het graag liefst wat in de buurt zodat het regelmatig kan als het klikt. Stuur uw stats en voorstel. Eventueel foto  
MrRob 57 jaar Antwerpen - Edegem
fisting
Welke leuke dame droomt ervan om eens gefist te worden, rustig aan voor beginner, stevig voor de ervaren......het lekker volle gevoel, jij in het middelpunt, verwacht geen tegenprestatie, enkel hygiene. leeftijd, figuur is niet belangrijk. kan jou ontvangen, verplaatsen, heb ruime ervaring    fantasten en fakers mogen zich onthouden....  
MeesterTM 43 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Kobe 41 jaar Antwerpen - Mol
Naakte poetshulp voor v
Dag Mevrouw, Ik ben een 41-jarige man uit Mol. Ik ben sportief, maar vooral onderdanig. Ik hou ervan om naakt het huishouden te doen bij een gezellige dame. U blijft ten alle tijden gekleed, zodat de machtsposities heel duidelijk zijn. Ik heb ervaring met poetsen, wassen, afwassen, strijken ... Bij interesse hoor ik het wel.  

Naakte poetshulp voor v
Thick 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Deep throat
Hey you! Wie van jullie dames kan hun mondje dat tikkeltje verder open krijgen dan de gemiddelde vrouw, en mij de heerlijke deepthroat geven waarnaar ik al zo lang op zoek ben? Heb jij hier een passie voor en wil je me helpen? Let me know! ;)  

Deep throat
Meester 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
chastity slaaf gezocht
Zoek een onderdanige twink uit omgeving stad Antwerpen die zich voor (langere) periodes wil laten opsluiten door een andere man. Heb zelf nog geen ervaring als keyholder, maar lijkt me wel geil om een andere man op te sluiten. Simpele spelregels; jij kiest wanneer je opgesloten wordt, ik beslis wanneer je terug vrij komt. Zolang je opgesloten bent mag ik je gebruiken als mijn persoonlijke sexpop wanneer ik zin heb. Limieten zijn bespreekbaar.  
David 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dominante dame gezocht voor kinky spel
Beste dames, zoals de titel al weergeeft ben ik op zoek naar een stoute en dominante dame. Stiekem is dit een droom van veel mannen denk ik... Inclusief die van mij. Ik ben een jonge single man, normaal gebouwd en verzorgd. Wat ik eigenlijk zoek is een dame die mij wat vernederd en bazig is. Geen pijn of sm gedoe. Maar eventueel wel lichte bondage. Je voeten kussen, je billen en kont kussen en je natuurlijk lekker lang beffen. En me afrijden naar jou wil. Heb je zelf nog enekel ideetjes zijn ze zeker welkom. Heb een open mind en respect voor safety en hygiëne. Leeftijd is van geen belang en volslanke dames zijn zeker welkom.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10