Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

J.P. 63 jaar Limburg - Neerpelt
wie neukt graag een dikke man?
Ik ben een dikke man van bijna 65 die 130 kg weegt. Er moeten toch geile mannen genoeg zijn die graag een dikkerd neuken. Mij gaat het erom dat je geilt op mijn grote lijf. Het maakt niet uit of je wit, zwart, christen, moslim, groot, klein, dun, 14 of 22 cm hebt, 70 of 40 jaar, behaard, kaal, hetero of gay bent. Als je op dikke mannen geilt is genoeg. Lekker in mijn borsten knijpen of in mijn billen bijten. Ik pijp en tong je, bijt in je tepels of knijp erin, jij vingert me en als ik open kom staan duw je je pik erin en neukt me stevig. (ik neuk niet) Ik zoek iemand in de omgeving van Pelt ( zo’n 20 ŕ 25 km) en kan niet ontvangen.(jij wel?) Een cardate kan. Of naar een lovehotel. Ik kan overdag tot zo ongeveer 19 u. AUB geen fakers, ik heb liever geen reactie dan allerlei mensen die hun “loser-zijn” en frustraties moeten botvieren.  
Sander 36 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Verleiding
Goeiemorgen, ik ben deze avond alleen thuis en wens wel eens contact te hebben met een man. Mijn verlangen om dit te doen is groot en dit wil ik graag omzetten in realiteit. Ik sta open om veel te doen, maar stel gerust voor wat je wil doen. Een leuk mannelijk filmpje opleggen of rustige muziek. Voor de rest zien we wel hoe het verloopt. Mijn huis is beetje jouw huis deze avond. Of ik verplaats ook indien je dit wenst in west en oost vlaanderen. Heb er zin in.  
Warren 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Bottom zoekt gezelschap vandaag zaterdag
Hallo, ik ben zaterdag in Kortrijk voor het werk en heb tijd te doden tussen 12 en 19 uur. Ik ben bottom, pijp graag en heb ook een kontje dat graag eens gebruikt wordt. Ik ben erg passief en onderdanig. Ik sta voor vanalles open, ook kinky voorstellen dus doe een leuk voorstel. Mij blinddoeken kan bijvoorbeeld, of iets anders dat ik moet ondergaan. Neuken heb ik graag safe. Jij kunt ontvangen. Doe een leuk voorstel.  

Bottom zoekt gezelschap vandaag zaterdag
Sam 38 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Eerste keer sex met man
Hallo,ik ben een 38 jarige hetero man en fantaseer al lang om eens seks te hebben met een andere man,ik ben dus op zoek naar een hygiensche man tussen de 35 en 45 jaar met enig geduld aangezien het de eerste keer is,intiem geschoren,slank gebouwd,niet teveel lichaamsbeharing en bij voorkeur ontvang je in de ruime regio van zottegem.ik ben slank gebouwd,intiem geschoren,lichte stoppelbaard en enkele tattoos.wat verwacht ik? Pijpen,rukken en aangezien ik al wat ervaring heb met een strap-on zou ik graag(safe) in men kont geneukt worden,kussen doe ik niet. Stuur een berichtje met liefst meer dan één zinnetje waarin je jezelf voorsteld en hoe je de date ziet. Ik wacht in spanning af.  

Eerste keer sex met man
hhhhh 54 jaar West-Vlaanderen - Oostende
WANTED
Wie wil mijn keel esexykontje volspuiten? ben in een appartement te Oostende 52j/56kg/1m79 grote penis maar liefst slikk ik heb nog NOOIT iets in kontje gehad whatssapp me ALLES kan als je respect hebt en discreet bent 0465445768  
Bi 100% 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Heb gewoon zin sex met man ik wil lul
Bi top slank 50j 1m60 pik 16.5 zeer hygďëns wat doe ik graag is Rukken pijpen je eikel met mijn tong bespelen kontje wordt niet vergeten bij interesse leeftijd en hoe je eruit ziet sturen.  

Heb gewoon  zin sex met man   ik  wil  lul
Sam 24 jaar Antwerpen - Balen
bi zoekt fun en sneakers, sokken
Hey ik ben 24 173 94 17x5 en zoek fun. Ik sta open voor veel Ik heb een fetish voor sokken, voeten en sneakers ik zoek ook sokken en sneakers die weg mogen gratis of eventueel een prijsje ik wil ze graag hebben. als iemand ze toevallig heeft of graag wilt afspreken stuur zeker een mailtje  

bi zoekt fun en sneakers, sokken
Mats 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jong zoekt ouder
Hey, ik heb zelf nog geen ervaring maar zou graag eens een oudere man pijpen. Hiervoor ben ik opzoek naar iemand van ong 40+ die dit dus graag wil proberen/ervaren.. lk ben op zoek naar een groot geschapen en een proper vriendelijk iemand. Discretie gevraagd en geboden. Ben je geďnteresseerd stuur dan even een foto en stel jezelf even voor ;) groeten  
Gs7wb 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Ik wil seks met een man
Ik beschouw mezelf als heteroseksueel, maar ik heb een sterk verlangen om de kont van een man te neuken. Ik heb deze ervaring nog nooit gehad, dus jij bent mijn eerste. Als je verwijfd bent, heb je mijn voorkeur. Interactie met koppels is ook welkom (heteroseksuele en homoseksuele koppels), zolang niemand me wil neuken. Ik kan in je klaarkomen  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10