Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dieter 44 jaar Antwerpen - Berchem
Wie zie ik in de sauna te Berchem?
Hallo, Heb nog eens zin om vanavond naar de sauna te gaan in Berchem? Wie gaat er ook? Ben normaal gebouwd, geen baard of snor, intiem geschoren, hygiënisch en gezond, overal fris gewassen… Ik blijf volledig passief, je mag me pijpen, vingeren, neuken…. Laat maar iets weten. Kom gemaakte afspraken na. Mvg  
Ben 36 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Gezocht oudere man 60+ of jonger
Wie wil mij ontvangen vandaag nog voor geile seks alles kan en zou ik ook graag doen tongen rukken pijpen slikken anaal schaamhaar vind ik geil en vrouwen slips ook ik zelf ben 36 100kg 1.84 meter en 15 cm heb nog maar ooit 1 keer gepijpt en gerukt dus niet veel ervaring  

Gezocht oudere man 60+ of jonger
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Koen 51 jaar Limburg - Lanaken
Btm Ontv tops wie discreet en zin
Ben 52 gbbs 75 m77 pijp graag en ben btm. Heb alles in huis hi zoek voorkeur top tot 60 jaar. Voor pijp en of neuken. Ben clean en aan prep. Kan discreet ontvangen. Ben clean en netjes verwacht ik ook voor jou. Stuur duidelijke stats of foto ben vandaag vrij en heb tijd.  

Btm Ontv tops wie discreet en zin
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker Pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker Pijpen door travje
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft (geen allesneuker). Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
J.P. 63 jaar Limburg - Neerpelt
wie neukt graag een dikke man?
Ik ben een dikke man van bijna 65 die 130 kg weegt. Er moeten toch geile mannen genoeg zijn die graag een dikkerd neuken. Mij gaat het erom dat je geilt op mijn grote lijf. Het maakt niet uit of je wit, zwart, christen, moslim, groot, klein, dun, 14 of 22 cm hebt, 70 of 40 jaar, behaard, kaal, hetero of gay bent. Als je op dikke mannen geilt is genoeg. Lekker in mijn borsten knijpen of in mijn billen bijten. Ik pijp en tong je, bijt in je tepels of knijp erin, jij vingert me en als ik open kom staan duw je je pik erin en neukt me stevig. (ik neuk niet) Ik zoek iemand in de omgeving van Pelt ( zo’n 20 ŕ 25 km) en kan niet ontvangen.(jij wel?) Een cardate kan. Of naar een lovehotel. Ik kan overdag tot zo ongeveer 19 u. AUB geen fakers, ik heb liever geen reactie dan allerlei mensen die hun “loser-zijn” en frustraties moeten botvieren.  
Sander 36 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Verleiding
Goeiemorgen, ik ben deze avond alleen thuis en wens wel eens contact te hebben met een man. Mijn verlangen om dit te doen is groot en dit wil ik graag omzetten in realiteit. Ik sta open om veel te doen, maar stel gerust voor wat je wil doen. Een leuk mannelijk filmpje opleggen of rustige muziek. Voor de rest zien we wel hoe het verloopt. Mijn huis is beetje jouw huis deze avond. Of ik verplaats ook indien je dit wenst in west en oost vlaanderen. Heb er zin in.  
Warren 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Bottom zoekt gezelschap vandaag zaterdag
Hallo, ik ben zaterdag in Kortrijk voor het werk en heb tijd te doden tussen 12 en 19 uur. Ik ben bottom, pijp graag en heb ook een kontje dat graag eens gebruikt wordt. Ik ben erg passief en onderdanig. Ik sta voor vanalles open, ook kinky voorstellen dus doe een leuk voorstel. Mij blinddoeken kan bijvoorbeeld, of iets anders dat ik moet ondergaan. Neuken heb ik graag safe. Jij kunt ontvangen. Doe een leuk voorstel.  

Bottom zoekt gezelschap vandaag zaterdag
Sam 38 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Eerste keer sex met man
Hallo,ik ben een 38 jarige hetero man en fantaseer al lang om eens seks te hebben met een andere man,ik ben dus op zoek naar een hygiensche man tussen de 35 en 45 jaar met enig geduld aangezien het de eerste keer is,intiem geschoren,slank gebouwd,niet teveel lichaamsbeharing en bij voorkeur ontvang je in de ruime regio van zottegem.ik ben slank gebouwd,intiem geschoren,lichte stoppelbaard en enkele tattoos.wat verwacht ik? Pijpen,rukken en aangezien ik al wat ervaring heb met een strap-on zou ik graag(safe) in men kont geneukt worden,kussen doe ik niet. Stuur een berichtje met liefst meer dan één zinnetje waarin je jezelf voorsteld en hoe je de date ziet. Ik wacht in spanning af.  

Eerste keer sex met man
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10