Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

David 35 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Is er een oudere dame op zoek naar een minnaar?
Hallo, Ben je een rijpe/oudere volle dame? Mis jij tederheid, passie, warme knuffels…? Wil je graag lekker ontspannen en zacht verwend worden? Zo ja, dan ben ik hier voor jou! Ik ben een empathische, humoristische, rustgevende alsook zachtaardige en verzorgde singleman van 35 jaar die enorm van oudere, vooral volslanke dames houdt en zou graag zo’n dame regelmatig van kop tot teen verwennen. Ik heb een mooi glad, slank en wat gespierd lichaam, ben geen roker en heb geen tatoeages. Fysiek ben ik jong maar mentaal ben ik volwassener dan veel oudere mensen - een ideale combinatie denk ik:) Dit is een eerlijke oproep, dus reageer alleen als je interesse hebt en mij graag wil leren kennen. Ik zoek en bied geen snelle en eenmalige bevrediging, maar wel iets diepgaands en verbondens. Ik hoor graag van jou! Mvg, David  

Is er een oudere dame op zoek naar een minnaar?
Africanboy35 35 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Opzoek naar fun
Zijn er meiden of vrouwen die lang willen verwennen mijn stats is 1.90/112kg/13cm ik kan beffen vingeren knuffelen zoenen in alle standjes en ik heb condooms en ik kan de hele nacht ontvangen leeftijd uiterlijk en nationaliteit speelt geen rol hopelijk tot straks  

Opzoek naar fun
Sexmachine 30 jaar Antwerpen - Dessel
Man zoekt vrouw
Hey ben man 30 jaar 1.75m 70kg op zoek naar een vrouw voor regelmatig basis een avontuurtje te hebben. Heb hoog libido.graag omgeving Dessel,Mol, Retie. Graag foto. Voor meer informatie stuur een berichtje tot snel.  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Uitkomen fantasie of fantasieën
Ben een lieve en rustige man die positief in het leven staat. Heb al geruime tijd een fantasie om ooit eens een vrouw in het echt te zien squirten. Vind dit wel iets opwindends en wil daar graag wat meer over bijleren. Zoek daarvoor een vrouw die weet dat ze het kan en die het eens wil doen voor mij. Zou ook leuk zijn mocht je er mij wat over bijleren. Heb hiernaast nog 2 andere fantasieën. Ultieme zou zijn deze 3 fantasieën tegelijk te zien uitkomen. Indien er vragen zijn of je eens wil kennis maken is dit zeker mogelijk.  

Uitkomen fantasie of fantasieën
Maagd 22 jaar Antwerpen - Mechelen
Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
Tot nu toe heb ik nog geen seksuele ervaring. Ik zoek een toffe vrouw voor wie dit geen probleem zou zijn, misschien zelfs leuk/spannend? Ik dacht aan een rustige afspraak waarbij we wat kunnen babbelen en dan overgaan naar iets spannends. Naast een eerste ervaring voor mezelf is het natuurlijk ook belangrijk dat jij je goed kunt voelen, daar wil ik zeer graag voldoende tijd aan spenderen. En verder zien we wel hoe het gaat?  

Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
Jongeman 24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een fijne fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Opzoek naar een fijne fwb
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Uw grenzen zijn de mijne.. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
Anoniem 33 jaar Limburg - HASSELT
Enige voorstellen?
Hey! Via deze advertentie hoop ik (in het beste geval) een friends with benefits te vinden. Maar ik sta ook open voor andere voor eenmalige, en eventueel andere voorstellen (sauna, massage,..?). Ik ben een atletisch gebouwde man van 1m80, wonend in de omgeving van hasselt/genk. Heb jij interesse? Dont be shy, stuur me gerust een mailtje! Liefst met een foto. Geen mannen aub  

Enige voorstellen?
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw uit de regio die discreet eens wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Mevrouw!
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10