Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dimi 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke man zoekt dame of student voor leuke tijden te hebben
Hey ik ben een man van 29j. Ik ben 1m87, 84kg slank en ik heb bruin kort haar en blauwe ogen, heb 14cm. Ik zoek iemand die vanavond kan seksdaten, cardaten... kies maar zonder verplichtingen. Als het klikt kan het op regelmatige basis. Hygiene en respect zijn belangrijk en discretie kan ook x  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
Koen 49 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Het voelt zo lekker zwoel ...
Ik ben een man van 49, zeer verzorgde, normaal uitziende én respectvol. 188 groot en 79 kg. Hoger opgeleid. Geen buikje, baard of snor. Kalend, verzorgd gebit. Geen tattoo's. Zwaar geschapen 22x6 en heb een zeer lang uithoudingsvermogen. Zoek een jonge slanke zeer actieve vrouw ... Is er interesse dan hoor ik het graag ! Tot snel .. Koen  

Het voelt zo lekker zwoel ...
Pierre 65 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dame gezocht voor fijne momenten samen als FWB
Ik zoek een verzorgde, leuke dame (40-60) voor toffe FBW-momenten (later eventueel meer). Ik ben 62jr. (uiterlijk én innerlijk jonger), 80kg, 1.75m., zeker niet onknap, no kids, uit N.-Antw. Ik heb een mooi, slank, verzorgd en intiem geschoren lichaam, met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. We “polsen” naar de mogelijkheden. Geen “klik” … niet erg! Dan houden we het bij een leuk gesprek met een lekkere cava. Indien wel zetten we onze verkenningstocht verder, in alle rust, stap voor stap. Ik ben zeer openminded en naar de vrouw toe zéér exhibitionistisch ingesteld voor intens lichamelijk, naakt contact. Een en ander niet hoeft meteen sexueel getint te zijn. Andere omgangsvormen kunnen ook. Alles volgens afspraak en met oog voor discretie, respect, hygiene en vertrouwen. Tattoos/pierc./lipstick zijn “NOT DONE”!! Een sensueel parfum, sexy lingerie en hoge hakken zéér “DONE”. Let wel: ik zoek ENKEL een DAME !!! GEEN Man, Tv, Ts, Tg, Ko !!! Interesse?  
SPEELKAMERAADJE 55 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
ALS KLASSE DAME OP ZOEK NAAR JOU VASTE SPEELKAMERAADJE.... HMMMMM ....
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op een erotich avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
speciaal
Hallo dames, ik ben denk ik een speciaal geval. Ik heb erectieproblemen, ben klein geschapen, heb vitiligo op mijn balzak (estetisch niet mooi) en heb hierdoor nooit meer seks. Daarom zoek ik een vrouw die zich dat allemaal niet aantrekt en mij toch wil laten genieten van haar lichaam. Gewone dingen, strelen, vingeren, likken enz. Uw leeftijd en uiterlijk heeft geen belang. Afspraak in Gooik.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren/sliploze wandeling nu?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze maandag overdag misschien?  

Naakt masseren/sliploze wandeling nu?
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met een gebonden dame…!
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
Wout 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10