Zoeken naar genieten

Uw zoekactie voor genieten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 54 jaar Limburg - Eksel
LAT
Hallo, wellicht is dit niet de juiste plaats om een leuke vrouw te ontmoeten die ook openstaat voor een LAT relatie, maar ik probeer het gewoon... Ik ben een normale man, verzorgd, normaal postuur 1m85 groot, niet roker en verder zeker niet perfect. Ik zoek min of meer hetzelfde in een vrouw... verzorgd uiterlijk, normaal figuurtje, niet rookster, af en toe eens kunnen lachen met een flauwe mop en verder is wat imperfectie helemaal niet erg... 't gaat er immers om om je goed te voelen bij elkaar en te kunnen genieten van elkaar. Mocht er een leuke vrouw dit lezen en ook zo zien, dan zie ik je reactie graag tegemoet. Grts Johan  
Tarkan 42 jaar Antwerpen - Aartselaar
Opzoek naar een leuke dame.
Het ik ben 42j zuiders sportife man. Opzoek naar een leuke dame. Oudere dames zijn ook welkom. Om samen lekker genieten. Als u interesse heeft laat maar weten groetjes  

Opzoek naar een leuke dame.
iLEON1007 70 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
spontane man zoekt warme en gezellige vriendin
hoi kom op ik zoek je al heel lang ik heb wat voor je o0ver wie ben ik een 70 jarige man 187 niet rokend en niet heelp mager\ik hou van uitgaan en genieten van de leukedingen ik kan ontvangen en verplaatsen heb een luistrenoor ik ben een natuur man houvan zon en wter en indien mogelijk sauna en andere spannende dingen onderneemend ik hoop gauw een leuk bericht te horen dank leon xx  
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Steve 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Granny
Hallo, Deze slanke sportieve niet-roker met niveau wenst graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te daten om respectvol te genieten van een extraatje. Enig niveau, netheid en discretie aub.  

Granny
Nice man 56 jaar Antwerpen - Beerse
Strenge dame
Ik zoek een leuke maar strenge vrouw, alleenstaand of getrouwd maakt niet uit. Wilt u genieten en bediend worden? Bent u een dame die haar leven graag wat makkelijker heeft? Reageer dan op mijn adv. Heeft u bepaalde wensen? Ik realiseer ze. Ongeacht wat het is. Durf je je wensen kenbaar te maken? Wil je niet gelijk afspreken en eerst een klik opbouwen via mail is dat geen probleem. Zo kunnen we eerst vertrouwen opbouwen. Ik zoek liefst iemand voor vaker. Leeftijd speelt geen rol. Ik ontvang niet. Verplaats alleen. Hopelijk tot gauw.  
Frank 51 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Laat maar van je horen
Na een relatiebreuk een half jaar geleden, de stukken opgeraapt en weer vooruit aan het kijken. Zeker nog niet toe aan een nieuwe relatie, maar ben ook maar een gewone mens met zijn noden en verlangens, ook op gebied van intimiteit en sexualiteit. Dus ja, op zoek naar een maatje, een FWB. Geen ‘erop en eraf’ gedoe, maar genieten en laten genieten, met respect voor elkaar, elkaars wensen, verlangens en grenzen. Niet enkel het sexuele wat mij betreft, maar ook ruimer kader, samen een etentje, uitje, saunabezoek, massage, enz Wat verwacht ik van jou ? Je bent single (geen zin in heimelijk gedoe of gezever), hebt een gezond gevoel voor humor, staat bewust in het leven. Leeftijd, uiterlijk, cup size, enz ondergeschikt aan het feit dat we op dezelfde golflengte zitten qua verwachtingen en intenties. Respect, hygïene en discretie, dat spreekt voor zich denk ik, en mag je ook verwachten van mij. Interesse ? Vraag gerust, elke reactie wordt beantwoord.  
Dominique 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar die ene lieve spontane dame
Hallo, Hier heb ik lang over nagedacht en bij deze dus een advertentie geplaatst. In mijn huidige relatie mis ik (zoals velen wss) de spanning, erotiek en de passie. Dit ligt natuurlijk aan de dagelijkse sleur, maar jammergenoeg is dit nu eenmaal zo en zie ik niet direct een uitweg. Bij deze ga ik dus op zoek naar een ‘vriendin’ waar ik graag mezelf kan bij zijn. Iemand die net zoals ik geniet van een leuke babbel, maar die ook geniet van aanrakingen, strelingen, zoenen, elkaar wat teasen, etc…Ik kan enorm genieten van een opbouwend voorspel. Elkaar doen tintelen van genot en opbouwen naar een hoogtepunt. Ik ben een niet onknappe, vitale, lieve en sociale man. Breed geschouwderd, mooie bilspieren, verzorgd gebit, geen baard of snor, lichtblauwe ogen en misschien ook niet onbelangrijk… mooi stevig geschapen door moeder natuur.. Alles netjes onderhouden en geschoren waar nodig. Ik ben op zoek naar 1 leuke spontane dame, leeftijd speelt geen grote rol. Op 100 proc discretie mag je reken.  

Op zoek naar die ene lieve spontane dame
Karel 31 jaar Limburg - Lummen
Stoeipoes gezocht!
Hallo! Om met de deur in huis te vallen: Ik ben een niet onknappe jongeman en gelukkig samen met mijn vriendin. Ik wil ook dat dat zo blijft maar op seksueel vlak mag het al eens wat spannender zijn van mij. Ik ben eigenlijk op zoek naar iemand die een beetje in hetzelfde schuitje zit (of hier geen probleem mee heeft) en eens discreet wil afspreken voor een lekkere date. Gewoon genieten van de seks zonder meer... Mijn uiterlijk: ongeveer 1m80 lang, korte bruine haren, bruine ogen, normaal gebouwd, en bovengemiddeld groot geschapen :-). Voorstellen zijn zeer welkom - graag ook een fototje toevoegen aub (deze behandel ik uiteraard confidentieel!). Groetjes xxx  
Gentleman 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Levensgenieter zoekt levensgenieter(s))
Wonende aan de rand van Brugge start ik mijn zoektocht in de ruime regio naar een leuke lady of aangenaam stel voor fijne ontmoetingen. Gewoon stijlvol genieten... champagne, massage, spelletjes, ... uitdagen, durven, doen... en als de klik er is kan er meer... en als die klik niet wederzijds is gebeurt er niks ... respect blijft heel belangrijk. Mocht jij/jullie een ontmoeting zien zitten met een aangename man die graag de tijd neemt om de dingen rustig aan te doen ... het genieten daarna is vaak ook intenser dan... ik ben vaak beschikbaar. Intiem geschoren, sportief gebouwd, respectvol, beleefd, welopgevoed, hoger opgeleid en niet-roker... kortom, iemand met geduld manieren en gouden handen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10