Zoeken naar genieten

Uw zoekactie voor genieten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tarkan 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een leuke dame.
Hey lieve dames. Ik ben 42j zuiders sportife man. Opzoek naar een leuke dame. Oudere dames zijn ook welkom. Om samen lekker genieten groetjes.  

Opzoek naar een leuke dame.
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...) Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Het zou leuk zijn dat je beschrijft wat je zelf leuk vind op een date en wat je verwacht van mij.  

Samen genieten van elkaar
Lucas 69 jaar Antwerpen - Mechelen
Sensule massage
Welke dame wil eens graag genieten van een sensuele tantrische massage door een ervaren masseur. Ook al heb je niet de ideale maten, ook jouw lichaam wil gestreeld en verwend worden door een gepassioneerd masseur. De futon ligt klaar in een unieke omgeving, omringd door kaarsen en wierook. We maken kennis bij een wijntje, thee of koffie. We bespreken je wensen en verlangens. Voel je je veilig dan gaan we verder. Je wikkelt je in een pareo en we beginnen met een openingsritueel. Daarna ga je op je buik liggen op de futon en ik geef ik je een super-zachte en tegelijk opwindende tantra massage met warme olie, beginnend bij je rug en eindigend zover als je zelf wil gaan. Natuurlijk mag je mij ook aanraken.Niets moet alleen genieten, jouw grenzen zijn de mijne. Voor mij is respect en hygiëne van het grootste belang, ik heb respect voor je grenzen en verwacht dat ook terug. Gun dit cadeau aan jezelf. Liefs Lucas  
Dirk 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Vingeren
Op zoek naar een vrouw wiens poesje ik mag masseren en vingeren. Ik laat je genieten van mijn zachte handen en lange vingers tot je klaarkomt. Iemand zin in deze verwenning?  
Steven 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sportieve verzorgde man zoekt dame.
Welke dame (leeftijd niet van belang en voller geen probleem) mag ik eens een sensuele massage geven ? .Starten doen we met een goede babbel , ik ben een sportieve goed opgevoede man en biedt je het nodig respect en laat je echt genieten !  
Landor 46 jaar Limburg - Bilzen
XXL heeft zin vandaag
Hoi dames. Deze 47 jarige man is opgestaan met erg veel goesting. Vrij vandaag en sta open voor een avontuurlijke date. Ik ben slank, groot en goed voorzien. Ik kan me makkelijk verplaatsen en sta open voor buiten, car of hotel date. Iemand zin in een dagje genieten?  

XXL heeft zin vandaag
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Lekker pijpen en beffen
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil mijn geile pik pijpen? Ik zal je ook lekker lang beffen, zodat we beiden genieten.  
Bert 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Voel jij je aangesproken,.....?
Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor max 1 week in de Costa Blanca? Je bent een sportieve vrouw die een wandelingetje wel zie zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week tegemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot over enkele maanden in de Costa Blanca Groetjes Bert  
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt ervaren vrouw
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
Geert 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10