Zoeken naar ex*

Uw zoekactie voor ex* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Ik val op de oudere leeftijd bij voorkeur vanaf 60 jaar . Ik zoek GEEN sportieftype maar wel iemand die zen leeftijd toond. Geen tatoage en geen piercing zelf heb ik het ook niet. Bij voorkeur voor af en toe geil contact. Je mag zwaar zijn ,volslank , dat is ook zeker prima, uiterlijk niet van belang . Ik sta viir veel open en ben licht onderdanig ingesteld rimmen pijpen veel kan als je wil experimenteren. Ik ben 1m73, 85kg gbbs. Men pik normaal gebouwd en spuit gied zie foto. Ik reageer alleen op mails met meer dan 1 zinnetje en graag vanaf 60 j. Een van je lul erbij is ook welkom.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
13 dagen
Exi4u 25 jaar Antwerpen - Geel
Wie mag ik eens pijpen
Ik ben op zoek naar iemand (liefst groter geschapen) wie ik zou mogen aftrekken en pijpen terwijl ik wat met mezelf speel. Discretie en hygiene is een must. Ik ben zelf 25 met stats 176/69/15. Ikkan mezelf binnen de stad verplaatsen maar niet ontvangen. Tot vanavond half 10 zou ik kunnen. Grtjs  
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Exibio Sletje 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Ik moet me aanbieden van mijn vriendin
ik ontvang je naakt jij komt binnen en keurt me keurt dus mijn tepels ballen lul oksels voeten en kont ik moet dan op bed op mijn knieën gaan zitten terwijl kijkt mijn vriendin toe wat je doet een klets op mijn kont kan je keurt me verder je kan me dan al eens melken voor de lovers ook mijn voeten keuren me anaal keuren kan ik begin je dan te pijpen lik je lekkere natte eikel en je ballen ik ben fotolover maar is geen moeten aan ik pijp je tot het einde dus we zoeken enkel 100% bi mannen TV/TS of gay graag een mailtje met meer dan 1 zin en een fotootje  

Ik moet me aanbieden van mijn vriendin
13 dagen
wout 47 jaar Limburg - Bilzen
pijpmondje gezocht voor regelmatig
ik zoek een verzorgd discreet en bij voorkeur slank iemand die me op regelmatige basis een lekkere pijpbeurt komt geven. In eerste instantie blijf ik passief. Geen rare/extreme toestanden. Bij klick zeker voor regelmatig. Graag reageren met stats, foto, ervaring, beschikbaarheid. Hopelijk tot binnenkort  
13 dagen
Bolleke 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vervul jij mijn geile wensen ?
Ik zit tussen twee mannen in , plots doen ze hun broek open en moet ik beiden masturberen . Daarna word mijn hoofd naar een pik gebracht en ben ik verplicht te pijpen,de andere maakt zich klaar om mijn holletje te vullen . Jullie gebruiken mij als jullie dletje , laat me je voorstel maar weten ik sta voor veel open , ook extremer en kan verplaatsen . Ik ben volsl.58j.  
Giel 28 jaar Antwerpen - Geel
Onderdanige chubby is op zoek
Deze onderdanige chubby is op zoek naar een oudere man (daddy) die samen het genot willen opzoeken. Ik hou van pijpen, gerimd worden en sta open om anaal te experimenteren. Ik kan zelf niet ontvangen. Laat me weten hoe je onze eerste date ziet en wat je er van verwacht! (anders geen reactie)  

Onderdanige chubby is op zoek
14 dagen
Gpn 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek man, ts, cd voor vandaag.
Hoi mijn naam is Chris. Ik Ben 35jaar oud. Mijn stats zijn 1.70 66kg 18 cm. Getrimmed. Ik Ben opzoek naar een dat voor deze avond rond a Antwerpen centrum om mee te expiremteren. Ik be bischierig. Stuur u stats aub en hoe een wat je verwachtvan de date. ( met foto heeft voorrang) groetjes).  
14 dagen
Slaafje 23 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Slaafje wilt gebruikt worden
Ik ben een jonge slaaf. Ik ben opzoek naar een vaste meesteres of meester.ik kan enkel verplaatsen u kunt ontvangen. Ik doe alles wat u maar wilt van klusjesman huishouden tot extreme opdrachten. U bent verzorgd en kan mij ontvangen. Stel u even voor en foto krijgt voorganger  
14 dagen
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10