Zoeken naar ex*

Uw zoekactie voor ex* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Groot geschapen
Ik ben overwegend hetero, maar heb een fascinatie voor grote piemels. Ik zou graag in contact komen met iemand die écht groot geschapen is om te chatten over hoe het is om zo goed voorzien te zijn. Als het klikt, lijkt het me ook leuk om eens af te spreken zodat ik voor het eerst de grote penis van een andere man kan aanraken. Niet opzoek naar harde seks, maar wederzijds soft is mogelijk. Zelf ben ik 29 jaar, groot en slank gebouwd en groter dan gemiddeld maar niet extreem groot geschapen.  
Lode 38 jaar Antwerpen - Boom
Bi gezocht
Welke hetero/bi wil er eens experimenteren met deze sportieve man van 38? Zelf 1m76 70 16. Jij kan ontvangen. Straal van 20km rond Boom. Jij bent proper. Niets moet, veel kan.  

Bi gezocht
Danny 67 jaar Antwerpen - Mechelen
Twee bi schierige mannen voor koppel
Wij twee mannen zoeken contact met koppel dat fijne momenten wil beleven op een ludieke en respectvolle manier en spannend wil experimenteren met ons. Wij zijn beiden spontane verzorgde mannen slank en goed geschapen hygiëne en fysiek ok Bij interesse stuur ik meer info en foto Groetjes  
Bieke Travo 49 jaar Antwerpen - Putte
Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren te Putte! (postcode 2580)
Wie kan en wil me nog ergens in de nabije omgeving gebruiken voor al z'n lusten op bot te vieren? Hou er van me deep-throat te laten keelneuken, m'n bek en/of hoerensmoel vol laten spuiten met dikke witte kleverige spermaslierten, als pispaaltje /- potje van kop tot teen bezeken te worden incl rechtstreeks in m'n bek, enz... Ook in voor publieke vernedering, hardhandig sexueel ge-/misbruik, bondage, spreidstangen, klemmen, kaarsvet enz... Kick enorm op extreem perverse (s) experimentjes, urenlange ongeremde/taboeloze gang-bang en/of brutale groepsverkrachting te moeten ondergaan!! Mail me waar ik langs moet komen of vraag me waar ik ben en ik stuur je link om gedurende maximum één uur mijn exacte live locatie in real-time met je te delen in Google Maps! Traceer me, volg me, pak me..... Jij bent de jager/het roofdier, ik je hulpe-/weerloze en extreem gewillige prooi kortom jouw NEUKVLEES!! Ik vertrek NU(=3u45) en blijf als schaars gekleed straathoertje/sto  

Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren te Putte! (postcode 2580)
Hallo 35 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Hallo
Hallo Ik ben 34jaar 1m83 normaal gebouwd en intiem geschoren Ik heb een exy lekker spannend kontje en met iets vrouwelijke heupen Wie zou daar eens graag mee spelen en kan ontvangen savonds? Mvg  
Top 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Experimenteren en/of meer.
Bij deze zoek ik een jonge twink. Ervaren of onervaren maakt niet uit. Ik heb tijd en geduld. Ook als je eerst een band wil opbouwen of rustig wil beginnen.Ongedwongen en met respect voor elkaar. Voor de rest hou ik wel van een goede pijp beurt en een kontje verwennen. Mijn stats zijn 40j, 1m80,slank, onbehaard, hygiënisch, geen veeldater en discreet. Heb je zin voor avontuur en fun, replay dan met stats of foto. Geen fakers.  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Personal Trainer 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie wil een personal training met een hoekje eraf?
Hoi iedereen! Ik ben een heel erg nieuwsgierige en creatieve hetero, geen aantrekking tot mannen maar wel into fun en ik hou van experimenteren. In mijn private fitness studio ontvang ik deze avond mannen, bij voorkeur met een hoekje eraf, net zoals ik :-) Niet in kwalijke zin natuurlijk maar mannen die het ook wel fijn vinden om een erotische spanning op te bouwen. Wil je langskomen vanaf 19 uur? Reageer dan even met je stats en wat je graag wil doen, ik reageer op ieder bericht. Misschien tot straks?  

Wie wil een personal training met een hoekje eraf?
Bert 50 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Zou eens willen experimenteren met mondgag-spreider!
Fantaseer dat ik bij iemand als onderdanig oraal sletje een mondgag in krijg. Wie heeft er één en ervaring mee? Is waarschijnlijk een heel onderdanig gevoel als je zoiets opgezet krijgt.  

Zou eens willen experimenteren met mondgag-spreider!
Geile bottom 36 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Bottom zkt top voor regelmatig
Hoi allemaal. Ik ben 36 jaar, normaal gebouwd, groot geschapen, discreet en hygiënisch. Ik ben een bi bottom die op op zoek is naar een leuke top met een grote pik. Idealiter iemand tussen 25 en 50 jaar met ervaring als top. Liefst voor regelmatig. Ik sta open voor kinks behalve de extremen en BDSM. Kan goed en diep oijpen, heb een stevige cum fetisj en slik dus graag alles door. Jammer genoeg kan ik niet ontvangen, maar kan regelmatig afspreken overdag tijdens de week. Als je interesse hebt om me regelmatig een lekkere neukbeurt te geven, laat maar iets weten met je stats en wensen. Groetjes xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10