Zoeken naar dame

Uw zoekactie voor dame leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanna have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Anthony 48 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Reisje fun 06/24 voor leuke meid.
Welke aantrekkelijke (h)eerlijke dame wil een weekje mee op vakantie naar zon, zee en strand. Grote en niet onknappe man (zegt men) van de wereld, slank en sportief, uiterst verzorgd en netjes, Belg, donker haar en ogen. Graag eerlijk antwoord met persoonsbeschrijving ook je leuke karaktertrekjes en een recent fotoke doen wonderen. (Een foto zegt meer dan 1000 woorden). Welke dame wordt er reeds warm van?  
kijken 53 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
welke dame
wil wat licht huishoudelijk werk doen in lingerie of naakt? Leeftijd en looks minder van belang, geen schroom hebben des te meer. Kijk enkel toe, en sla mss wel de hand aan mezelf. Vergoeding bepaal jij maar.  
Wouter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jonge man zoekt oudere vrouw
Welke rijpere dame (50+) wil deze jongere heer verwennen vandaag? Bewust op zoek naar oudere dames. In ruil voor jouw diensten krijg je een aantrekkelijke financiële vergoeding. Tot snel!  
Ondernemer 41 jaar Limburg - Genk
Welke dame brengt me een leuk bezoekje op hotel begin volgende week?
Hey, Ben een verzorgde man die begin volgende week een paar dagen op hotel verblijft. Vroeg mij af of er soms een leuke/toffe dame zou zijn die me een bezoekje zouden willen brengen en er samen een leuke en gezellige avond van te maken. (Eventueel drankje, hapje, enz…) Zelf ben ik een verzorgde grote Vlaamse man, blauwe ogen, kort donker haar en sociaal. Bedoeling is dat we samen genieten van elkaars gezelschap. Zou jij dit zien zitten? Laat me dan zeker een berichtje  
Enjoy 51 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Zoek meid die zich tegen vergoeding met dildo en vibrator laat verwennen.
Ik ben een 52 jarige man die op 30 April bij mij thuis graag een meisje ( 18+ ) of dame zou willen verwennen met dildo en vibrator. Dit kan éénmalig of op regelmatige basis. Door gewillig de beentjes te spreiden verdien je een centje bij. Discretie en hyghiene verzekerd  
Brent 31 jaar Antwerpen - Wommelgem
Natte dame gezocht die graag oraal word verwent.
Dag dames, Bij deze ben ik (knappe, spoertief gebouwde dertiger) opzoek naar een dame die graag oraal word verwent en die wel nat hierdoor komt te staan. Een plus zou zijn dat je kan squirten. Maar zeker geen vereiste. Laat me maar iets weten. En hopelijk tot snel. Xx  
Jonas 39 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Man die voetlikker is wil discrete vernedering. 500€ of meer.
Via deze weg zoek ik of er iemand is die mijn fantasie kan waarmaken. Ik zoek dame of koppel of 2 dames of... wel dominant en hard. Qua bedrag dacht ik aan 500€ maar dat kan meer. De man kijkt toe hoe de dame me haar voeten doet proper likken en me vernedert met haar voeten. Het kan ook anders, dat de dame toekijkt hoe de man me een lesje in voetlikken leert. Het mag ook samen. Man en vrouw of 2 vriendinnen of meer. Tot snel. Discretie en concrete date.  
Dirk 43 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Lieve studente of jonge dame gezocht.
Graag kom ik in contact met een zachtaardig meisje of dame die een sugar daddy zoekt. Graag iemand die de financiële hulp kan gebruiken.  
etiket 55 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
sensueel
ergens een dame in zomerjurkje, heden best met warme regenjas... een dame die durft te ontsnappen aan het dagelijkse ritme, huisje thuisje, even verstand op minimum, wegdromen van een huisvrouw tot een aanbeden minnares.... zachtjes sensueel opbouwend,... indien klik regelmaat... wie durft een poging?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10