Zoeken naar dame

Uw zoekactie voor dame leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jonas 39 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Man die voetlikker is wil discrete vernedering. 500€ of meer.
Via deze weg zoek ik of er iemand is die mijn fantasie kan waarmaken. Ik zoek dame of koppel of 2 dames of... wel dominant en hard. Qua bedrag dacht ik aan 500€ maar dat kan meer. De man kijkt toe hoe de dame me haar voeten doet proper likken en me vernedert met haar voeten. Het kan ook anders, dat de dame toekijkt hoe de man me een lesje in voetlikken leert. Het mag ook samen. Man en vrouw of 2 vriendinnen of meer. Tot snel. Discretie en concrete date.  
Dirk 43 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Lieve studente of jonge dame gezocht.
Graag kom ik in contact met een zachtaardig meisje of dame die een sugar daddy zoekt. Graag iemand die de financiële hulp kan gebruiken.  
etiket 55 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
sensueel
ergens een dame in zomerjurkje, heden best met warme regenjas... een dame die durft te ontsnappen aan het dagelijkse ritme, huisje thuisje, even verstand op minimum, wegdromen van een huisvrouw tot een aanbeden minnares.... zachtjes sensueel opbouwend,... indien klik regelmaat... wie durft een poging?  
Tom 41 jaar Brussel (gewest) - Jette
auto afspraak te Jette
Morgenvoormiddag (maandag) ben ik in de buurt van Jette UZ vanaf 8u. Welke dame komt mij vergezellen in mijn comfortabele auto. Zeg me wat je wenst te doen en voor hoeveel. Ik kijk uit naar jullie dames!  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Welke dame zou dit graag eens mee maken
Naturist avond of middag met een leuk massage en hapje drankje erbij zalig genot. Welke dame zou dit graag eens mee maken met nog een sportieve man van 58 niet roken geen baard of snor Gewoon rustig genieten met warme massage olie . Een rustige relax massage Te Berlare overnachting en douchen is ook mogelijk plus lekker ontbijt . van middag of vanavond  

Welke dame zou dit graag eens mee maken
Wouter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Pijpdate
Welke dame kan een zakcentje gebruiken? Ik zoek een dame om mij deze middag/avond te pijpen in de buurt van Wetteren of Erpe Mere. Dit in mijn auto ergens op een afgelegen plaats. Heb je interesse, stuur dan een mailtje en misschien zien we elkaar straks  
ivan 62 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Amandsberg
regelmatige afspraakjes
ik zoek een niet professionele dame om regelmatig eens af te spreken. Zeer diskreet en eerlijk ! Max 50 jaar.  
10 dagen
Sofie 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
voor de liefhebbers van mollig
Heel mollige jongedame van 34j, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn strakke poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom en geen anaal. Ik ontvang discreet in Gent. Lang zwart haar, D-cup, aziatische roots. Slechts 70euro/100/130 voor halfuur/driekwart/uur. Op 25/4 de mi/nm in Gent buurt station St Pieters, buiten de LEZ. Interesse laat mij iets weten, dank. x Sofie  
lado 33 jaar Antwerpen - Geel
vaste romantisch date tegen 1200euro per maand
Hoi ik zoek naar iemand vast om op langdurige basis 4-5 keer per maand te zien ofzo tegen total 1000-1200 euro elke maand. Leeftijd,origin is niet belangrijk voor mij,wat belangrijk is emotioneel conectie en respect voor elkaar. Ik doe dit omdat ik het momenteel nogal druk heb met mijn job en geen tijd heb voor een relatie. Dus dit soort dating is voor mij ideaal om de voordelen van een relatie te krijgen zonder drama of liefde. . Wat ik zoek: Een vaste (geen prof) dame die eerlijk en leuk is, Als dit je aanspreekt hoor ik graag van u :)  

vaste romantisch date tegen 1200euro per maand
10 dagen
Mark 52 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Mark zoekt Latex vrouwtje paydate
Ik ben Bart , die op zoek is naar een vrouw in onze regio Kortrijk - Izegem , die eveneens als ik hou van Latex , play en fun , goed neuken , toys , en een vrouwtje die graag een dominante man zoekt die weet hoe een onderdanige vrouw geil en nat te maken . Ik ben een goed bewaarde man met stijl en geil ,mooie gladde paal , en zoek bij het vrouwtje het zelfde . Ben jij die dame die me kan versieren met je lingerie of latex voor een lekker nummertje en iemand die liefst thuis kan ontvangen , zodat alle centjes naar jouw gaan , stuur me dan iets geil en dan kom ik langs om je goed te verwennen . Ik ben een prima tongzoener en beffer . Laat je sex idee na bij mij en we spreken af . Alle leeftijden welkom van 40+ Enkel reageren als je van de regio bent , zodat afspreken beter is , zodat ik meermaals kan langskomen . Xx Mark .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10