Zoeken naar centjes

Uw zoekactie voor centjes leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Escort / Privé Ontvangst > Betaald contact gezocht (3)
13 dagen
Single 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Een uurtje lekkere seks
Ik zou het fijn vinden om een heerlijk uurtje door te brengen met een jonge (max 40) en aantrekkelijke vrouw. Alles kan, niets moet. Wederzijds respect staat centraal. Heb je ook zo een zin om eens lekker te genieten en laten te genieten? Laat dan vlug een berichtje achter en ik leg de centjes klaar.  
26 dagen
Date 29 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Time to date
Hey hey Ik ben een singel meid die opzoek is naar een leuke knappe man liefst Max leeftijd 40. Ik ben opzoek naar iemand waar ik geregeld mee kan afspreken, en in ruil hiervoor centjes krijg. Ik ben niet opzoek naar extreme of vulgaire dingen, een vaste man waar ik opwindende momenten mee kan beleven. Ben jij deze man? Stuur me dan even een leuk berichtje met een foto van jezelf. Xx  
29 dagen
Jan 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rustig aan
Welke dame wenst contact op een rustige manier op te bouwen. Graag dame -35, s of m van maatje. Ik ben een normale man die op een rustige manier wenst te bouwen aan ons contact. Ben fantasie rijk doch dring deze niet op, wens in samenspraak een gezellige tijd, passie en lichamelijke contact te delen. Eerste afspraak is zo wie zo zonder seks. Belangrijk is geen vlug vlug gedoe, tijd nemen en met plezier het contact hebben. De centjes zijn voor je mooi meegenomen doch niet de drijfveer. Ik ben absoluut de moeite waard om te contacteren en kijk uit naar jou berichtje.