Zoeken naar 0035

Uw zoekactie voor 0035 leverde 80 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Robin 46 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Soft bi man zoekt vriend regio Leuven
Hey Ik zou graag daten met een soft bi man van maximum 35 jaar in de regio Leuven. Liefst een zachte man die zin heeft om samen porno te kijken en met elkaars piemel te spelen. Bij een klik kunnen we geregeld afspreken. Ik kan ontvangen. Liefst niet te fel behaard. Gelieve te reageren met uw stats, wensen en een mooie foto! Mag van je speeltje zijn. Graag zou ik vanavond nog voor de eerste keer afspreken.  

Soft bi man zoekt vriend regio Leuven
Ghentboy 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fun vandaag
Hey welke slanke gast onder de 35 heeft nog zin in geile date vandaag?. Bn sportief gebouwd en mooi voorzien. Ik ontv in gent of verplaats. Gewoon soft ook ok. Neuken kan.  

Fun vandaag
23 dagen
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Opzoek
Hey onervaren bi gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast voor vriendschap of fwb Liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
24 dagen
Top 43 jaar West-Vlaanderen - Staden
Ik zoek bottom
Ik ben 44 179/77 behaard Wat zoek ik :- iemand die vandaag met mij mee wil gaan. Een vrouw is niet mooi, maar ze is gewoon en ook dik. Wat nodig is, is een jonge man die seks heeft met een vrouw en tegelijkertijd aan mijn penis zuigt. Het moet een jonge man zijn die niet ouder is dan 35 jaar en niet behaard is. Ik wacht op uw berichten met een persoonlijke foto van u, dat wil zeggen een foto van uw gezicht. Ik heb geen foto's van uw penis nodig. Als er geen foto bij de e-mail is gevoegd, ontvangt u geen antwoord.  
24 dagen
discrete top 45 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
wil date met jonge gast MAX 35J
Zoek date met jonge gast: max 35 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. vanaf nu tot 21h (niet later dan 21H !!). Ik kan ontvangen in alle rust en discretie en ik kan verplaatsen. Soft date kan of meer. Ik ben bi top. Ik ben zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Ik geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Reageer met je stats, wanneer je juist kan daten, of je verkiest om te bij mij langs te komen of mij liever bij jou ontvangt. Foto mag maar hoeft niet. Discretie verzekerd. First timers zeer ok. experimenteren zeer ok. Anonieme date kan.  
25 dagen
Bjorn 21 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Maagd wilg geneukt worden
Hallo. Ik ben bjorn 21 jaar en wil heel graag geneukt worden. Ik akn deze voormiddag ontavgen te ieper. Ik weeg wel 105 kg en heb een kleine penis. Lieft niet ouder dan 35 en slank. Gr  
26 dagen
Stef 35 jaar Noord-Brabant - Baarle-Nassau
Gezocht: leuke sportieve/normaal gebouwde man voor regelmatig!
Hey leuke man,ik zal mezelf even kort voorstellen. Ben 35 jaar vrij groot normaal gebouwd en bi...maar met dat bi kantje ooit weinig gedaan.zelf kom ik uit Hoogstraten en zou liefst net over de grens een leuke man ontmoeten die ervoor open staat om eventueel regelmatig is af te spreken als één van ons beide een geil momentje heeft. Lijkt me super. Gewoon ongedwongen,mag ook hetero man zijn die bvb regelmatig is een blowjob wil ofzo...of stel gewoon uw fantasie voor en misschien kunnen we die samen waar maken! Als je jezelf aangesproken voelt mail me gewoon met een woordje uitleg over jezelf en kunnen we zien wat er mogelijk is! Goetjes van een gewone jongeman opzoek naar wat discreet plezier!!  
26 dagen
John 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Voor ouder
Graag iemand verzorgd, geschoren van 35+ die me sebiet wil ontvangen regio Turnhout. Iemand die een slanke geschoren gast van 23j wil verwennen. Masseren, pijpen, rimmen ... Ik pijp ook. Graag reageren met foto en stats, ook waar je kan ontvangen. Ik reply met foto. Groetjes  
27 dagen
Kev 40 jaar Antwerpen - Wilrijk
Ontvang een jonge kerel in Wilrijk deze avond.
Ik ben een gebonden man van 40. 1m86, 87kg, verzorgd en normaal gebouwd. Vanonder ben ik getrimd en goed voorzien. Het vrouwtje is deze nacht niet thuis, dus zou graag mijn bi-schierige kant eens ontdekken met een jonge kerel. Niet ouder dan 35 graag. Wie heeft hier mss wel zin in. Let me know. Graag reactie met foto, en als je ook echt kan natuurlijk. Foto van mij kan op reply. Discretie is heel belangrijk. Grts  
27 dagen
Paul 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
60 jr zoekt tot 35 jr
Top 60 jr 1m93 86kg 18 x 5 cm. Zoek tot 35, student welkom. Ontvang of verplaats soms overdag in Leuven om elkaar te pijpen/rukken of jou te te neuken. Niet financieel. Stuur je volledige stats bij reactie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8