Zoeken naar 0035

Uw zoekactie voor 0035 leverde 80 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

paul 55 jaar Limburg - Tessenderlo
man zoekt man
welke jonge gast wil met behaarde man met elkaar komen spelen ontvang enkel leeftijd tussen 18 en 35 jaar  
Dominant 66 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er iemand uit Hasselt of de buurt van Hasselt die kan genieten van een rijpere dominante hetero te rukken en tepijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger max 35 jaar en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. REACTIE MET leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf is absolute must!! Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes alle leeftijden M/V ook welkom.  
biorn 42 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
deze avond
hey Wie speelt mee deze avond, ik top, 1m88, 15cm, sportief Vooral spelen, neuken is optioneel Ik ontvang discreet. Zoek enkel gast <35 jaar Reageren met foto en stats. xxx  

deze avond
Gar 54 jaar Antwerpen - Kontich
Sexmaatje / FWB gezocht
Ik ben 54/181/83, verzorgd, discreet, balls en brains, en helemaal gezond. Ben al heel lang op zoek naar een vast sexmaatje om regelmatig mee te spelen en mss samen nieuwe dingen te ontdekken. Ik hou van tongen, tepelspel, pijpen, rukken en meer met de juiste persoon. Echter geen extreme dingen. Ben je van de buurt, kan je discreet ontvangen en ben je 35+? Dan ben jij misschien degene die ik zoek. Ik kijk alvast uit naar een aantal leuke contacten. Geen payzever of gefake! Dat is tijdverlies!  
P Gent 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Soft fun vnv
Hi; ik ben op zoek naar slanke gast onder 35 voor wat geile fun vandaag. Kussen likken pijpen en bij klik neuken Ik ontv discreet in Gent of verplaats in regio.  

Soft fun vnv
Geile slet 35 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Geile zaadslet
35/175/75 zit geblinddoekt klaar met blote kont, st me hoe laat je op heidestraat linter kan zijn en ik reply met het huis nr...  

Geile zaadslet
prive 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door jonge gast MAX 35J
Ik zoek een pijpbeurt door jonge -max 35 jaar - man, sissy, tg (tgman of tgvrouw). slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan ontvangen in alle rust en discretie en ik kan verplaatsen. Ik ben zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Welke slanke man (tussen 18 en 35j) wil een discrete pijpbeurt?
Is er een slanke bi/hetero man tot max 35 jaar die gepijpt wil worden? Anoniem kan ook via een zelfgemaakte gloryhole, of in het donker. Discretie is van belang. Ik ontvang of verplaats in regio Tienen - St. Truiden - Diest  
10 dagen
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Opzoek
Hey onervaren bi gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast voor vriendschap of fwb Liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
Geile groep 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
10u met 3 geilen
Van 10u tot 12u komen we samen aan de martelaarslaan bij mij thuis. We zijn allen sportief gebouwde mannelijke types. Allen bi. We zoeken nog een paar stoere, sportieve mannen erbij. Wie komt ook meedoen? Graag 35+. Stuur een discrete lijffoto mee en je stats. Douchen kan ervoor en erna.  

10u met 3 geilen
  1   2   3   4   5   6   7   8