Zoeken naar vol*

Uw zoekactie voor vol* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Slipke 52 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Wie komt zaad spuiten in gedragen slipje
Hier liggen nog een paar vers gedragen slipjes van het vrouwtje dat ik graag gevuld zie door ander mannenzaad ,wie spuit haar slipjes vol warme pap,ik ontvang of verplaats in de omgeving  
Lick 55 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Net mijn vriendin lekker volgespoten
Net mijn vriendin lekker volgespoten. Nu is ze gaan werken en ik heb nog zin Mijn paal ruikt nog naar haar natte kut. Kom jij me pijpen en laat je me nog eens spuiten. Ik laat jou hevig klaarkomen. Discretie verzekerd  

Net mijn vriendin lekker volgespoten
Xl versa 59 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Date met kerel-35 jaar
59/1.89/85/19 sportief/niveau/discreet kan ontvangen date met kerel -35 jaar alles kan niks moet respect voor elkaars wensen en grenzen.facepic beschikbaar. Weet wanneer je contact opneemt… enkel als je aan het gevraagde profiel voldoet en dat is discreet/ -35jaar/ normaal tot slank gebouwd.  

Date met kerel-35 jaar
Lingeriesletje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Zaad op mijn gezichtje en mondje
Hallo, ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. ik zoek maar 1 vaste sexmaat die 100 procent gezond is, liefst zoals ik getrouwd of vaste relatie heeft. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn pik ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook zusje, cd, trafje, t girl,... welkom.  
Pijper 44 jaar Antwerpen - Lier
Pijpdate
Welke slank gebouwde man met mooie lul zuig ik vandaag in Lier tot 15u leeg? Let op! Voldoe je niet aan de voorwaarden of kan je pas na 15u, niet reageren aub!  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Bijoux 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wat zoek ik ?
Hoi daar! Wat zoek ik? een vaste gay single vriendschap op vaste basis met een niet roker , geen baard of snor om samen vaste intimiteit op te bouwen op regelmatige basis.. Ik wacht vol spanning op je reacties af ,bi's gehuwde , gelieve zich te onthouden want jammer genoeg zijn deze mensen niet genoeg vrij...en flauwe plezante zoek maar anderen om je frustraties kwijt te geraken... Tot horens en gauw? Grts Bijoux  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek de oudere leeftijd minstens 58j.
Graag iemand om bij voorkeur af en toe geil contact te hebben. Ik zoek vooral geen jonge leeftijd ik val op oudere leeftijd Niet jonger dan 58j. Uiterlijk niet van belang dus zeker ook volslank.zware buik, behaard of onbehaard is allemaal prima. Ik zoek GEEN zonnenbanktype piercing enof tatoagetype zelf heb ik het ook niet. Ik zoek gewoon een onopvallend oudere persoon. Graag met een dikke eikel . Ik sta voor veel open ben lichtjes onderdanig Ingesteld, ik wil je rimmen ook als je da wenst, veel kan. Ben 1m73, 85kg gbbs.gewoon formaat men pik en spuit goed zie de fotos. Ik reageer op uitgebreide duidelijke mail en graag met foto van je lul erbij.  

Ik zoek de oudere leeftijd  minstens 58j.
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Voor deze namiddag, vanavond of morgen
ben ik op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Eerst wil ik met je op een neutrale, rustige plek buiten afspreken. Ik draag dan een losse broek zonder slip, zodat je al eens kan voelen en me lekker geil kan maken... Als ik me op mijn gemak voel, kan je met me meekomen en kan je me thuis volledig uitkleden. Je mag me dan keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Veel is mogelijk, het mag ook wat kinky of risky zijn. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Voor deze namiddag, deze avond na 21u of morgen in de loop van de dag.  
Zoek domi top 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek dominante geile 50+
Ik zit klaar in lingerie van mijn vrouw. Ik pijp je en dan betast je me overal. Je trekt de string opzij en spuit en plast mijn kontgaatje vol  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10