Zoeken naar vol*

Uw zoekactie voor vol* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jens 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hetero met volle ballen ?
Welke hetero ( mannelijke kerel) wil na zijn werk gezogen worden? Super discreet, zelf ben ik sportief slank 30j. Zeer discreet, voorstellen met stats of foto aub.  
Non exibio 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Ga naakt wandelen met volle ballen.
ik ga deze middag naakt wandelen met volle ballen je mag me komen bekijken terwijl ik me naakt laat zien en met mijne lul en ballen speel je mag me aanraken me onderspuiten er is veel mogenlijk elk fantasie wil ik doen meer info even mailen met meer dan 1 zin en met foto krijgt voorrang  

Ga naakt wandelen met volle ballen.
Geile bottom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
24 mei: Bij welke top kan ik terecht?
Volgende week vrijdag, 24 mei, had ik graag langsgekomen bij een leuke oudere heer in of rond Gent. Ik ben een bi kerel, 100% bottom, en wil die dag lekker pijpen en ondergespoten worden. Sta voor veel open zo lang het maar met het nodige respect gebeurd. Discretie en hygiene zijn een vereiste. Veelneukers mogen zich onthouden. Laat me gerust iets weten!  

24 mei: Bij welke top kan ik terecht?
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek echt grote pik en ballen voor vandaag.
Is er nu echt niemand in Vlaanderen die een grote pik en ballen heeft?? En ze langdurig laat verwennen met happy end. Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang je discreet, alle leeftijden en zeker ouder man maar GROOT geschapen 18+. Ik ben 65/180/78.18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed aub. Stuur juiste email adres mee. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie hier.  

zoek echt grote pik en ballen voor vandaag.
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Cruiseplaats of parking gezocht om levend speeltje te delen
Zoek voor donderdag cruiseplaats of parking waar mannen samenkomen. Heb speeltje, 40-er, die ik laat komen met camper. Hij volledig naakt, geblinddoekt en eventueel vastgebonden. Hij heeft geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Ik speel met hem en wil hem delen met andere mannen! Je kan eerst gluren langs kiertje in raam, deur is los dus je kan meespelen. Hij kan/moet pijpen, likken, je mag spanken! Spuiten mag op gezicht en lichaam! Speelgoed moet je delen! Omgeving Limburg of net erbuiten. Suggesties welkom. Kan met of zonder mondstuk. Wie plaatsen kan doorgeven,mag ook mailen  

Cruiseplaats of parking gezocht om levend speeltje te delen
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 79kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
fistbottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruïneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  
Jong en geil 28 jaar Antwerpen - Mechelen
Geil in Mechelen
Hallo! Ik ben vandaag in Mechelen en vanaf 16u volledig vrij. Wie kan me ontvangen en heeft een geil voorstel? Ik ben een sportieve versa, slank en gespierd en veel kan bij de juiste klik. Ik loop ook graag naakt rond. Leuke voorstellen met foto krijgen een antwoord. Tot straks?  

Geil in Mechelen
Rijpere kerel 59 jaar Antwerpen - Turnhout
Seniors
Is er toevallig ergens een groep rijpere mannen die geregeld samenkomen voor lekkere ongeremde seks ? Ik ben reeds geruime tijd op zoek naar zo'n groep waarbij veel kan, maar niets moet. Ik ben bijna 60/186/72/behaard/17_4/versa/ruimdenkend. Graag regio Mol, Geel, Turnhout, Kasterlee. Mannen, die liever 1 op 1 seks hebben mogen ook reageren, als je kan ontvangen. Dit is een ernstige advertentie en hopelijk volgen serieuse reacties. Met dank.  
Bi Micky 49 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
BI Micky
Hoi , slanke totaal geschoren bi bottom sletje op zoek naar leuke tops voor volgend weekend van 18/5 tot en met 20/5 kan verplaatsen en ontvangen zowel overdag als s'avonds .  

BI Micky
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10