Zoeken naar tong*

Uw zoekactie voor tong* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

etienne 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
wie heeft nu zin in softsex
Wie heeft nu zin in softsex? Lekker samen naakt stoeien in bed. Tongen, strelen, pijpen, gepijpt worden... Ik kan ontvangen. Centrum Aalst Ik ben 55. 182cm. 18cm. 95 kg. Graag reageren met foto. Ik zie graag vooraf wie ik binnen laat.  
lucky 56 jaar Antwerpen - Herentals
geile date
Bij wie mag ik vanavond of morgen langs komen om lekker gepijpt te worden.Ik ben top 56/193/84 sportief gebouwd, weinig behaard. Ik hou ook van likken rukken tongen neuken. Indien het klikt kunnen we regelmatig afspreken.  

geile date
Bistef 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi looking ...real aub
Bi op zoek en jij? Hallo, ben een verzorgde en niet allesdater dat langs deze weg iemand zoekt voor geile sexdate. Ben bi en er is iets dat ik in mijn relatie ontbreekt. Ik hou van tongkussen 69 pijpen en ik wil graag genomen worden. Ben discreet en geen allesdater. Ben real ... jij?  
Sit on my face 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Facesitting spuiten plassen enz
Zoek een man die met zijn kont op mijn gezicht komt zitten en zich stijf rukt terwijl ik mijn tong tot diep tussen zijn billen steek en zijn kontgeur kan opsnuiven Dan kom je jezelf boven mijn gezicht afrukken en mij dwingen je pik eikel en ballen te likken .je klets met jé pik in mijn face en gebruikt mijn gezicht als dump voor je warm sperma ...voor de wat perverse liefhebbers mag je ook op mij plassen spuwen en mag je ook ongewassen zijn . Liefst verplaatsen of outdoor. Mits discreet kan ik ook eventueel ontvangen  
Toppi 41 jaar Antwerpen - Deurne
Opzoek naar lekkere man
Hey. Ik ben 42j sportive Turkse gay. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger. En nog veel meer. Oudere senioren kan ook. Geen fakers aub.  

Opzoek naar lekkere man
biman 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste vriend
graag een biman of trav , gehuwd ,niet roker ; voor fun ; soft en ietsje meer;;tongen , pijpen zalig naakt bij elkaar ;; max 60 en hygienisch ; fakers go home:kijk later mail na  
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt groot geschapen TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt groot geschapen TOP
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt en ga dadelijk op mijn knieën. Ik open je broek en neem je pik in mijn mondje. Dan draai ik mijn tong rond je eikel en zuig hem lekker hard. Ik kan je klaar pijpen en je mag over mijn gezicht en/of in mijn mond spuiten. Of je kan me nog stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
Geil 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekker geil tongen
Wie wil er ook lekker geil tongen zoals op de foto van internet. En dan pijpen en terug tongen.. outdoor of wie ontvangt. Niet roker en hygiënisch zijn .leeftijd maakt niet uit.  

Lekker geil tongen
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
woensdagmiddag ontvang ik een slanke kaal geschoren man
ik ben een biman van 63 en ontvang je woensdagmiddag te turnhout,ben je kaal geschoren en slank en hou je van softsex tongen pijpen rimmen ben je welkom en kunnen we vaste sexvrienden worden  

woensdagmiddag ontvang ik een slanke kaal geschoren man
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10