Zoeken naar tong*

Uw zoekactie voor tong* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Steven 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst softdate vrijdagavond 19u
ik kan om 19u ontvangen? ik ben gehuwd en zoek dus discreet. ik hou enorm van tongen en knuffelen strelen en rukken. Iemand zin en vrij ik ben 45-174-66 wie ook zin in een toffe date  
gisteren
kwvl 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
zoek ontspannende softdate
58/170/75, zoekt voor deze namiddag tot ongeveer 21 u een ontspannende date in de omgeving. Geen cardate of andere zever. Trefwoorden : strelen, rukken, masseren, tongen, rimmen, pijpen tot ... Geboden en geëist : discretie, netheid, gezondheid. Geen fakers, enkel voor vandaag. Ik ontvang niet  
Naakte Slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Naakte slet moet zich laten keuren door zijn vrouw
ik wil dat u mijn vriend komt keuren zowel zijn ballen lul tepels en voor de lovers ook zijn oksels en voeten. hij bied zich dan aan op zijn knieën en kan je hem al melken je mag ook wel eens op zijn kont slaan en in zijn ballen nijpen als je dat geil maakt ik zijn vrouw kijk dan toe hoe jij dan door hem gepijpt word en hij zal je ballen likken je eikel met zijn tong likken je mag spuiten in zijn mond en nog fantasieën zijn mogenlijk meer info via mail en met meer dan 1 zin met foto krijgen voorrang  

Naakte slet moet zich laten keuren door zijn vrouw
gisteren
Lekker 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Tongen,rukken, pijpen
Lekker Lijfje zoekt 60+ om hem te plezieren. Hou van naakt tongen, likken, tepelzuigen, rukken, pijpen….Ikzelf 50/178/73, gbbs, lichaam kaal ook kontgaatje. Ik verplaats overdag.  
bottom 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
gisteren
Dave versa 51 jaar Antwerpen - Puurs
Bi versa zkt date
Bi 51j zkt date op zaterdag vanaf 07.15u (ochtend) welke kerel of stel wil me ontvangen. bij elke date hygiëne en discretie verzekerd. graag omgeving Klein-Brabant of Temse. Ik hou van ongeremde sex pijpen cum tongen trio enz. jij ontv?  
gisteren
Quinten 67 jaar Antwerpen - Schilde
Wie komt er kijken? En meedoen?
Ik, 66, 1,76, 82 ben naakt met mezelf aan het spelen. Waarom jij ook niet samen met mij? Liefst senior. Hygiëne en discretie vereist! Hou van samen naakt zijn, strelen, tongen, likken, pijpen, rukken…geen tattoos, baard en of snor. Kan deze middag 12h30 ontvangen in alle discretie. Graag reactie met meer dan 3 woorden.  
ik pijp je leeg 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471177833
mannen vanaf 40 j tot 70
Ik pijp je leeg slik laat neuke Lik je ballen eikel pijp lang en zacht soft tonge strelen passieve man ook welkom poppers glijmiddel aanwezig reacties met foto van je pik aub relax sex spuiten genieten 175 57  

mannen vanaf 40 j tot 70
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige _top_ fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen in de buurt voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Bi-Top Asslover 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mooie bol kontje gezocht voor vanavond
Bi- top in hetero relatie op zoek naar mooie gladde bol kontje voor vanavond, scenario : deur op kiertje, lig je naakt op jouw buik in bed, k kom binnen, kus ik jouw gat zachtjes duw k mijn tongue heerlijk diep erin voor heerlijk geil asslicking, Assrimjob,Ass eating & Assplay, vingeren, spanken ,69, doggystyle, veel kan, niets moet … 38 174 79 17, heel verzorgd, intiem geschoren & zeker niet ontkanp, Geen interesse in oude of behaarde, graag reactie met foto voor jouw kontje,geen veel bla bla of duizenden mails verkeer, kan vanavond verplaatsen.  

Mooie bol kontje gezocht voor vanavond
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10