Zoeken naar rel*

Uw zoekactie voor rel* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Pijper 41 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Ik pijp je
Pijpgrage bottom wil jou vandaag lekker keeldiep pijpen. Mijn genot is jouw genot! Ik verwacht niks terug! Just sit back and relax. Fantaseer eens om zeer grote / dikke penis te mogen verwennen, maar is zeker geen must  
Bi55 54 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie lees goed voor je reageert
Hallo ik ben een zacht aardig type die van soft hou.ben 1.80/75 15/4 intiem kaal geen baard en snor ben eerder top ingesteld indien je dit wenst ik hou van een babbel strelen en tasten pijpen rukken en samen experimenteren met ons lichaam wat we graag hebben geen extreme omstandigheden ik ben wel een roker maar kan mij aanpassen wat zoek ik een singel of ge-out persoon bi of gay die ook idem het zelfde wil die ook geen baard of snor geen en niet behaard die bttm ingesteld is of versa die normaal geschapen is zoek geen grote dikke penis normaal of klein mag ook geen drugs toestanden leeftijd is te zien maar ook niet te jong uiterlijk is niet van belang innerlijke wel spreekt dit jouw aan mail me als je ge-out bent of singel reageren met foto penis mijne staat hier ook online leeftijd van waar je bent waar je van hou en je moet zeker kunnen ontvangen ik kan niet ontvangen voor date PS.elkaars privacy respecteren is de boodschap bij klik Whatsapp  

Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie lees goed voor je reageert
11 dagen
Biman 51 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
gezocht
Bi-man, in relatie, zoekt leuke man voor date. Bij klik vaker. Samen ontspannen & genieten. Discretie en hygiene. Zelf, vlotte zakenman, sociaal, in voor een fijn avontuur.  
11 dagen
30gent 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek top voor vaker
Hier een relatief onervaren versa-bottom met een onderdanig kantje. Ik ben openminded en heb best al wat geprobeerd, maar zoek een licht dominante man om met mij wat verder durven te gaan. 1m84 70. Laat gerust ook weten waar jij van geniet.  
11 dagen
Victor 47 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Biman zoekt chubby, bear, beer gast
Lichte onderdanige biman in relatie valt om dikke kerels, chubby, mollig, volslank. behaarde welkom. Ik wil je pijpen, rimmen, tongen, speeksel, sperma. Plas ook. Ik ben nog maagd,alleen met cd en kleine piemel. Bij jou thuis of op kamer  
11 dagen
Dominant 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er een liefst jongere man die echt kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero die op zoek is...?
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Ben je behaarde sportieve hetero die op zoek is...?
ik pijp je leeg 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471177833
mannen vanaf 40 j tot 70
Ik pijp je leeg slik laat neuke Lik je ballen eikel pijp lang en zacht soft tonge strelen passieve man ook welkom poppers glijmiddel aanwezig reacties met foto van je pik aub relax sex genieten inspanning ik ontvang je NU 175 57j  

mannen vanaf 40 j tot 70
11 dagen
Tom 33 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Pijpdate
Wie wil er vandaag klaargezogen worden? Ik kom discreet langs en zuig je lekker af tot je mijn mond of gezicht volspuit. Dan ben ik weer weg, zonder veel gepraat. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Voorkeur voor hetero/bi in relatie. Reageer met foto van je lul en stats. Ik ben sportief gebouwd 1m84, 83kg.  
12 dagen
Jean 32 jaar Antwerpen - Laakdal
32 jaar onervaren bischierig
Hey ben 32j 170cm 95kg 17/18cm Zit in een vaste hetero relatie ! En discreet is zeker een must ! Net zoals niet roker en hygiëne! Ik kan verplaatsen niet ontvangen Ben hier omdat het mij wel fantaseer over seks met een man heb nog nooit seks of aanraking gehad met man. Zoek een vaste seks maat waar we uiteindelijk een iemand is zo ver ik deze niet gevonden heb sta ik open voor andere manne te leren kennen en hun fantasie en lul :) Heb je foto ? Reply ik 100% Stuur ook iedereen terug en zal ook direct zegge of het iets wordt of niet !. Tot snel !!!!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10