Zoeken naar rel*

Uw zoekactie voor rel* leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

30gent 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
op zoek naar chille top voor vake
Hier een relatief onervaren versa-bottom met een onderdanig kantje. Ik ben openminded en heb best al wat geprobeert, maar zoek een licht dominante man om met mij wat verder durven te gaan. 1m84 70. Laat gerust weten waar jij van geniet.  
ik pijp je leeg 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471177833
mannen vanaf 40 j tot 70
Ik pijp je leeg slik laat neuke Lik je ballen eikel pijp lang en zacht soft tonge strelen passieve man ook welkom poppers glijmiddel aanwezig reacties met foto van je pik aub relax sex spuiten genieten 175 57  

mannen vanaf 40 j tot 70
Bi-Top Asslover 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mooie bol kontje gezocht voor vanavond
Bi- top in hetero relatie op zoek naar mooie gladde bol kontje voor vanavond, scenario : deur op kiertje, lig je naakt op jouw buik in bed, k kom binnen, kus ik jouw gat zachtjes duw k mijn tongue heerlijk diep erin voor heerlijk geil asslicking, Assrimjob,Ass eating & Assplay, vingeren, spanken ,69, doggystyle, veel kan, niets moet … 38 174 79 17, heel verzorgd, intiem geschoren & zeker niet ontkanp, Geen interesse in oude of behaarde, graag reactie met foto voor jouw kontje,geen veel bla bla of duizenden mails verkeer, kan vanavond verplaatsen.  

Mooie bol kontje gezocht voor vanavond
Samuel 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lang geleden en nog eens zin
Een jaar of twee paar keer afgesproken met openminded gast, maar hij heeft relatie nu. Wil wel nog eens beleven wat ik toen heb meegemaakt, daarom dit bericht. Wil veel doen en je verwennen of wat er voorgesteld wordt. Respect en netheid staat bovenaan. Wie zin?  
Bert 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Zoekt bi vriend
Ik zoek een bivriend voor speelse mommenten.ik ben in relatie en zoek ook zo iemand. Ik kan ontvangen.  
Student 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student
Wie wil deze student eens aftrekken? Ik wil op je penis klaarkomen. Docking lijkt me ook leuk maar ik ben helaas besneden. Welke man trekt men zaad eruit? Enkel relatie met foto van je penis of lichaam.  
Strak kontje 42 jaar Antwerpen - Wijnegem
Ik Zoek een oudere top
Ik zoek een oudere man die kan ontvangen regio antwerpen en die ook een vaste sex vriend wil. Jij liefst top 65+ en groot geschapen en onbesneden maar andere mogen ook reageren. Liefst voor regelmatig voor een vaste sex relatie. Ik ga vlot uit de kleren en laat mij graag betasten. Ik pijp graag en wil ook geneukt worden maar wel enkel safe.  

Ik Zoek een oudere top
Vast Pijpcontact 45 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zin om regelmatig lekker leeggepijpt te worden ?
Hoi, Ik ben een 45 jarige bicurious bottem, in vaste relatie met een vrouw en heb al een tijdje het verlangen om een man al pijpend te doen klaarkomen. Stiekem oefen ik met een dildo om te proberen een pik tot diep in mn jkeel te kunnen laten glijden. Ik zoek een vast contact, liefst een hetero of top bi, leeftijd tussen 18 en 70 jaar, die erg kan genieten van een pijpbeurt en bij klik ook van klaarkomen in de mond. Hygiëne en discretie heel belangrijk. Kan me makkelijk verplaatsen in oost en west-vl. Kan niet ontvangen. Geen fake.  
Pieter 52 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Samen relax genieten
Zou graag man ontmoeten waar ik kan langskomen om hem oraal te verwennen. Ik ps;hou ook van rollenspel waarbij ik jou als soft onderdaan ten dienste sta, op voorhand te bespreken . Verpl enkel.  

Samen relax genieten
Rik 51 jaar Limburg - Genk
Lieve man
Ik kom bij je , en geefje relax massage , ben. Verzorgt. Voor vandaag heb slipje aan lief en discreed  

Lieve  man
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10