Zoeken naar lo*

Uw zoekactie voor lo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pic lover 25 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Gezocht
Ik zoek iemand die zijn/haar naaktfotos wenst te delen zodanig ik hierop kan geilen. In return kun je een filmpje ontvangen waarop ik klaarkom op jou foto's/videos. Dit mag van jezelf zijn, je partner, vrienden, ... Stuur gerust voor meer interesse. Whatsapp kan uiteraard ook of snapchat. Hopelijk hoor ik je snel!  
Botje 34 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Zaterdagnacht
Hi, ik moet zaterdag op zondag rond 04u00 iemand afzetten aan de luchthaven. Daarna zoek ik wa geils. Bij wie kan ik langskomen? Ikzelf ben 34j 1m78 88kg bottom. Veel is bespreekbaar en mogelijk. Leeftijd, looks en afkomst zijn voor mij niet belangrijk.  
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Een date waar meerdere mannen mij onderspuiten droom ik ook al lang van. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
Lover 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spuiten op foto
Beste heren. Wie mag ik een foto van mijn knappe schoonzus opsturen om hier op te spuiten? Jij drukt de foto af en filmt hoe jij over haar knappe gezichtje spuit of neemt een foto van jouw zaad op haar gezicht waar jouw lul duidelijk zichtbaar is. Nee ik heb ze jammer genoeg niet naakt op foto. Alvast bedankt en ik kijk ernaar uit!  
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
vandaag ontvang ik........slank en geschoren zonder borsthaar
in samenspraak met mijn vrouw...dus die is op de hoogte ....ik ben een biman van 63 en ontvang je deze vrijdagmiddag te turnhout,ben je kaal geschoren en slank en hou je van softsex tongen pijpen rimmen ben je welkom en kunnen we vaste sexvrienden worden  

vandaag ontvang ik........slank en geschoren zonder borsthaar
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt een bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een bi-senior, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Thomas 40 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Lingerie
Wie is er nog gek op lingerie? Wat zou ik graag doen; lingerie passen, lingerie van je vrouw bekijken, mij laten pijpen als ik lingerie draag, jou neuken als je lingerie draagt van mijn vrouw… Veel kan! Ik kan helaas niet ontvangen. Wie ben ik? Een vriendelijke, goeduitziende man van 38j regio hamme zele dendermonde lokeren berlare  
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Voor deze namiddag, vanavond of morgen
ben ik op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Eerst wil ik met je op een neutrale, rustige plek buiten afspreken. Ik draag dan een losse broek zonder slip, zodat je al eens kan voelen en me lekker geil kan maken... Als ik me op mijn gemak voel, kan je met me meekomen en kan je me thuis volledig uitkleden. Je mag me dan keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Veel is mogelijk, het mag ook wat kinky of risky zijn. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Voor deze namiddag, deze avond na 21u of morgen in de loop van de dag.  
Top 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Welke lekkere bot kan langskomen.....
...om mijn lekkere staaf hard te pijpen en op dan geneukt te worden. Zodra het donker is.. Enkel verzorgde en goed uitziende botjes of mannen die geneukt willen worden. Zelf ben een good looking, sportieve man van 42j, bi top en pokke geil.  
Pieter 34 jaar Antwerpen - Geel
Iemand zich aant vervelen,en zin in blowjob vanavond?
Ik zit in hetero relatie,maar als ik zoals daarstraks aan het kieslokaal sta en zo van die jonge daddy's zie krijg ik het toch wel warm... leest er hier toevallig zo'n daddy die wellis verwend wil worden? Ikzelf 34j normaal gebouwd en bi. Bij interesse hoor ik het graag...ps. daddy's...dus geen opa's he!! Wees correct over jezelf,ik heb liever 1 oprechte reactie dan 10 reacties van mannen die ik niet zoek. Bij klik kan vandaag nog! Groetjes Pieter  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10