Zoeken naar lo*

Uw zoekactie voor lo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bi-schierig 62 jaar Zeeland - Terneuzen
nieuwe cockring
Wegens niet nakomen van een afspraak nog maals een oproepje. Graag zou ik me eens laten pijpen terwijl ik deze cockring draag om te ervaren of ik heftiger klaar zal komen. Ik lig naakt met deze ring voor u klaar, als u ook naakt gaat en een kale frisse lul heeft dan is een hand of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Heel rustig van elkaars lul genieten door hem te strelen, likken, kussen en pijpen. Ik vind het ook erg geil als u mij eerst leegzuigt en dan mijn zaad op m`n lul of buik laat lopen en u zich dan nog eens aftrekt en uw zaad erbij spuit. Let op, ik wil helemaal niets van u weten, enkel vermelden vanwaar u bent. U kunt zelfstandig bij me binnen komen en ik lig al naakt met ring en blinddoekje aan klaar op bed voor u. Uiterste discretie en hygiëne geboden en gevraagd.  

nieuwe cockring
SletLover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real ontvangt s´avonds?
Dag lekkere ding!Spreekt mijn advertentie je aan?Dan kun je zeker reageren,ik wil ontzettend graag naar je/jullie toe komen om elkaar genot geven,ben ervarende bare kontneuker,50er met zuigpik van 17/5,intiem glad,ik rim en zuig ook borsten graag,ben voor veel in,voor regelmatig afspreken sta ik klaar voor je,hopelijk ontvangt je s´avonds?!Enkel ervarende leegzuiger/trav/Chubby/femboy-vrouw zeer welkom No fake aub!Warme groeten,Romio  

Wie real ontvangt s´avonds?
John 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
wie ontvangt vanavond leuven kessel-lo
Wie kan discreet vanavond ontvangen regio leuven- kessel-lo wederzijdse pijpdate strelen tongen, maar niets moet wat je niet graag wil, best tussen 19 en 20u of vanaf 24u  

wie ontvangt vanavond leuven kessel-lo
gisteren
Neukteef/bottom 63 jaar Antwerpen - Rumst
Nrukteef/ bottom zoekt dominante top.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ben het eigendom geweest van een top die mij tot zijn neukteef heeft afgericht. Deze top is naar het buitenland en nu ben ik een loslopende teef zonder eigenvalues. Ik heb kleine tieten,en ietzar vrouwelijk lichaam. Zoals de naam zegt word ik graag grondig en diep geneukt. Ik woon Lkeen en kan ontvangen. Ook verplaatsen. Wie wil deze loslopende neukteef nemen.iefst tops Russen de 50 en 78 jaar.  
gisteren
louis 67 jaar Antwerpen - Antwerpen
senior
Ik ben op zoek naar een senior (65-85) om elkaar te verwennen, rustig te genieten, zonder taboes, prestaties onbelangrijk. Iemand uit de omgeving die kan ontvangen.  
Darkroom fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Darkroom fuck
Deur staat op een kier, ik lig naakt klaar in donkere kamer, broek af en paal in mondje en of kontje en stoten tot je loost, broek op en weg zonder woord te zeggen. Hou van uniformen en mannen in werktenue. Wordt ook graag geneukt achter in een bestelwagen of truck of anoniem op een werf.  

Darkroom fuck
gisteren
J.p. 63 jaar Limburg - Neerpelt
Chubby
Welke hevige " top" wil graag een dikke man neuken? En of al die losers en fakers aub hun frustraties ergens anders gaan uitleven. Als je er geen echte interesse in hebt, reageer dan niet.  
bart 68 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
voor de eerste maal met man
ik zoek iemand die ook lekker naakt wil lopen met een man voor de eerste keer 60 plus in alle discretie en op hijgiene gesteld is ni behaard  

voor de eerste maal met man
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Petra 45 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Een man wil ik geen fakers
Ik ben een travje uit Lokeren en zoek een leuke man om lekker te pijpen en eventueel meer oudere mannen zeker welkom en ik kan enkel ontvangen niet verplaatsen grt petraxxx  

Een man wil ik geen fakers
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10