Zoeken naar wederzijds

Uw zoekactie voor wederzijds leverde 85 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30 genot met mv stel
Welk koppel wilt samen genieten? 30-jarige man, 1m87, 89, 19x5 en ik woon in Gent. Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
Indiana Jones 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Spontane bi-gast zkt leuke mensen voor vanaf vanavond/vannacht tot..voor wap-avontuurtje te lokeren
ik heb al wat ervaring opgedaan met een bevriend koppeltje, ook heb ik enkele jaren terug enkele zeer toffe dates gehad met een transvrouw, dus ik ben zeker flexibel. :) Met mijn ex deed ik zo’n 2 jaar terug eens een wap-feestje (weekend adult party) en ik vond dat echt een super-ervaring ;) ik heb dan ook vanalles in huis wat ik gerust wil delen, maar uiteraard mag ieder zeker meebrengen wat men zelf maar wil ;) (enkel frisdrank en alcohol heb ik niet zoveel van in huis dus dat is zeker wel altijd welkom!) Sfeervolle muziek en verlichting zijn aanwezig. Het is nu al 21:00 dus ik weet niet waaraan ik me nog kan verwachten, maar wie niet waagt blijft maagd ;D morgen kan ik wel ook nog de hele dag/nacht, stuur me maar een berichtje met wat info over wie jullie zijn (met een fotootje graag) en ik laat zo snel mogelijk iets terughoren. Ik ben zeer kinky, maar persoonlijke hygiëne en wederzijds respect zijn wel een must. leeftijd of afkomst vind ik persoonlijk niet zo heel b  

Spontane bi-gast zkt leuke mensen voor vanaf vanavond/vannacht tot..voor wap-avontuurtje te lokeren
13 dagen
Mature lover 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar 60+ koppel (vrouwgericht)
Om samen van de leukere dingen des levens te genieten. Ik ben een 49-jarige viriele, potente en verzorgde man die hygiëne hoog in het vaandel draagt. Het genot van de dame geeft mij de grootste voldoening. Ik wil een mooi koppel ontmoeten die onderling een sterke band hebben en waar respect en wederzijds vertrouwen van groot belang zijn. Respect is voor mij ook: Nee = nee. Ik geef graag meer uitleg na een reactie en zal ook eerlijk alle vragen beantwoorden. Ik lees het graag  
Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
15 dagen
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
15 dagen
Tom VD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30 plezier met sympathiek koppel
Welk koppel wilt samen genieten? 30-jarige man, 1m87, 89, 19x5 en ik woon in Gent. Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
FWB 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek leuk koppel
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuk koppel om af te spreken voor een lekkere sexdate.Ik ben hetero dus enkel vrouwgerichte dates.Uiteraard mag de man van het koppel meedoen of toekijken.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Bij de juiste klik is regelmatig afspreken mogelijk.Koppels met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek leuk koppel
16 dagen
Versa bi-man 48 jaar Antwerpen - Herentals
Versa bi-man
Hoi, ik ben een 100% versa bi-man op zoek naar real dates. Ik ben 181/95/49, normaal geschapen en onbesneden Ik zoek liefst 1 VAST koppel voor 1 á 2 keer per maand te daten. Ben 100% versa man, een mannelijk type. Discreet en verzorgd en geen veeldater. Ik ben een gewillig pijper en neukbaar wederzijds als je dat wil. Ik wens ook 1 vast koppel. Leeftijd onbelangrijk. Graag hoor ik van jou of het zou kunnen klikken. Mag zeker meer kink en pervers voor mij. Ik doe niet aan blinddates, kan ontvangen en verplaatsen en wil verder afspreken via Whatsapp. Reageer met foto, an maak je meer kans op een real date. Interesse?  
16 dagen
TomVD 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
31j genot met koppel
Welk koppel wilt samen genieten? 31-jarige man, 1m87, 89, 19x5 en ik woon in Gent. Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Samen ontdekken?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Samen ontdekken?!?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9