Zoeken naar wederzijds

Uw zoekactie voor wederzijds leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wie neemt me mee op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Wie neemt me mee op ontdekking?!?
11 dagen
Loyalehuisvriend 57 jaar Antwerpen - Lier
Loyale huisvriend
Zijn jullie een koppel tussen 40 en 65 en is vriendschap ook belangrijk voor jullie ? Dan is dit misschien het moment om te reageren want ik ben nmlk op zoek naar een vast koppel om zeer regelmatig mee af te spreken ,( geen wisselaars of alleseters ) . Zelf ben ik vlot ,sportief, gesterriliseerd,goed voorzien, normaal gebouwd, 50+,beetje ervaring met trio en cuckolding ,hetero,en ben uit prov Antw . Een koppel waarvan de man nog moeilijk of niet kan presteren in bed , of waar de man graag toekijkt hoe zijn lieve vrtje wordt verwend zijn zeer welkom. Maar ook een stel dat houdt van trio of cuckolding kunnen mijn vaste vrienden worden . De dame mag slank,licht mollig of normaal gebouwd zijn . Na wederzijds vertrouwen ook bare mogelijk, dus zeker geen wisselaars. Start jullie erotische droom nu en reageer met wat uitleg en minstens een foto van de dame ….  
12 dagen
Kris 50 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Date
Hallo,ben slanke en sportieve man, 1.75m, 73kg, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Ontvangen of verplaatsen  
12 dagen
boogschutterr 50 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Man zoekt ouder koppel om te verwennen. Veel mogelijk in wederzijds overleg.
Man, 50j., groot, slank, normaal geschapen (15 x 4) zoekt heet ouder koppel in Eeklo om te verwennen. Veel mogelijk in wederzijds overleg. Niet-roker, niet-drinker, geen drugs. Ik hou van lingerie, dirty talk, veel fantasie. Als je geen fantasie hebt, hoef je niet te reageren.  
Tom VD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30 genot met koppel
Welk koppel wilt samen plezier beleven? 30 jaar, 187, 89, 19x5, Gent. Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk. Tot binnenkort!  

30 genot met koppel
12 dagen
Peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
wie geeft me een golden shower
Ik ben een verzorgde ,slanke man uit het Mechelse. Ik zoek verzorgde mensen die me een golden shower willen geven. Wederzijds is mogelijk maar geen must. Ik heb een zeer ruime inloopdouche en kan vrij ontvangen overdag, mogelijk ook 's avonds. Mijn stats: 67,182,77,17, niet-roker  
13 dagen
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Laat jullie eens lekker verwennen
Ik verwen koppels van kop tot teen. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen (versa). Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Laat jullie eens lekker verwennen
Afrikaanse Bull 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bull
Ik ben een man de die veel plezier beleeft met vrouwen met een open geest hoog libido. Ik ben gehecht aan hygiëne, discretie en wederzijds respect. Zittend op mijn gezicht met mijn harde paal brengt je gegarandeerd naar de 7de hemel. Ik ben een bull die graag alleenstaande vrouwen of in een cuckold situatie bevind. Ik hoor graag van je reactie  

Bull
Jehan1976 47 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ervaren bull zoekt cuckold of hotwife koppel voor regelmatige ontmoetingen
Ik ben een 46 j bull van regio Dendermonde die ervaring heeft met cuckold en hotwife koppels. Vaak blijft het bij sporadische dates. Nu zoek ik een cuckold/hotwife of stag&vixen koppel die bij een goede klik graag regelmatig willen afspreken. Elkaars wensen en fantasieën beter en beter leren kennen en tot uitvoering brengen en zo het genot telkens nog verhogen. Dit kan met koppel waarvan de man enkel passief blijft en toekijkt alsook met echte cuckold koppels waar de cuck als onderdanige mee betrokken wordt in het spel door mij en de cuckoldress. Ik ga graag samen met jullie op verkenning en geef graag samen met jullie de invulling die jullie willen geven aan deze cuckold relatie. Bij de eerste date(s) safe maar eens het wederzijds vertrouwen groot genoeg is kan het condoom achterwege gelaten worden. In alle geval spelen foto en film (onherkenbaar) ook een grote rol in onze dates. Zien jullie hier iets in en willen jullie graag kennismaken, stuur me dan een mailtje incl. foto.  

Ervaren bull zoekt cuckold of hotwife koppel voor regelmatige ontmoetingen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9