Zoeken naar ja*

Uw zoekactie voor ja* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
24 jaar 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vandaag ontvangen voor ouder
Hoi 24 jaar hier 1m79 klein buikje en 15cm. Ik zoek voor vandaag iemand ouder (leeftijd maakt niet uit) om geile fun mee te beleven. Ik kan de hele dag door nog ontvangen. Ik sta voor veel open, top ingesteld en geniet graag lang van elkaar. Moest er iemand naar de sauna Tibet in Eindhoven gaan die van deze buurt is, mag dat ook zeker! Antwoorden met stats en eventueel foto aub.  
gisteren
Jan 36 jaar Limburg - Sint-Truiden
Wie
Welke oudere man met een lekkere pik wilt zich laten leegzuigen. Ben knappe man van 36. Reageer met leeftijd en eventueel foto van u speelgoed.  
gisteren
jaak 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
iemand besneden die wilt gepijpt worden in het waasland jong of oud liefst ontvangend ik laat veel toe  
gisteren
Geil duo 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar extra man(nen), na alweer een faker...
Na reeds een lange zoektocht, een paar ervaringen en veel fakers, zijn we ( gay en biman) nog steeds op zoek naar een 3e persoon waar we af en toe kunnen mee afspreken. We gaan voor tongen, rukken, pijpen, rimmen... met 3, waarbij ieders vragen en grenzen gerespecteerd worden. Neuken kan misschien op termijn, maar we richten ons in eerste instantie op bovenstaande... We zoeken normale man tussen de 30 en 50 jaar die, met discretie, van zijn woord is, en gewoon een geil moment wil hebben met zijn 3tjes. Laat iets weten  
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar friend with benefit -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klis is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar friend with benefit -25 jaar
gisteren
Daniël 38 jaar Zeeland - Hulst
Bi man gezocht in de regio om regelmatig met elkaars pik te spelen!
Hey bi mannen, Ik ben 38 jaar, slank en verzorgt en op zoek naar een liefst jonge man om daar eens wat mee te expirimenteren. Jij bent net als ik bischierig en wil dit ook wel is proberen. Lijkt me geil om eens een flinke pik te voelen en te pijpen en voelen spuiten in mijn mond, is al heel lang een fantasie van me en wil dit nu graag eens echt gaan doen. Heb jij dezelfde bi fantasie? Dan kom ik graag in contact met je, liefst kom je uit de regio, kom zelf uit Hulst in zeeuws Vlaanderen. Groeten Daniël  
alexander 45 jaar Antwerpen - Mol
Daddy voor gewillige boy
Ik ben een 45 jarige man uit Mol centrum. M88 95 kg 17x5... Ben een top die ook graag lullen verwent: rukken, pijpen, deepthroat,edgen, melken,zaad... Ook met kontjes speel ik graag: rimmen langdurig diep en intensief,didofuck stretchen, neuken (optioneel en safe), assplay (enkel gespoelde kontjes). Ik vind het fijn om jou te verwennen en het liefste anoniem. Ik ontvang enkel jonge en slanke boys... Mocht je passief willen zijn en gewoon genieten, dan kan dat dus. Stuur stats, pics en een beetje uitleg van wat je zou willen. Niet ouder, enkel slank.  

Daddy voor gewillige boy
jan 51 jaar Antwerpen - Kasterlee
harde spuiter
welke jongere komt er in mijn mondje spuiten?  
Jan 25 jaar Limburg - Bocholt
...
Wie zie ik deze nacht om elkaar te pijpen. Liefst iemand uit de buurt. Ben normaal gebouwd (175cm 80kg) en heb een korte verzorgde baard. Discretie vind ik zeer belangrijk.  
Wie o wie 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Dringende nood
Hoi hoi ik ben een 32 jarige kerel die een discrete kerel zoekt die mijne lul is lekker wil pijpen en likken graag iemand uit de omgeving discreet ik ben van Hoogstraten voor evt wederzijds plezier zou ook nice zijn bij interesse zoek ik iemand jonger of rond dezelfde leeftijd of je moest een mega lekkere pik hebben liefst ook reageren met een foto van je lekkere pik graag hoor ik iets van je tot snel ???ps hetero man ook lekker of bi  

Dringende nood
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10