Zoeken naar ja*

Uw zoekactie voor ja* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr L 34 jaar Limburg - Overpelt
Ik zoek saunadate voor vandaag
Hey, ik zoek een knappe niet te behaarde kerel om met mij naar een gaysauna te gaan. Ikzelf ben 182 70kg donkerblond groene ogen. Hygiëne is zeer belangrijk. Mag ook iemand zijn die zelf een sauna of jacuzzi heeft bij zijn thuis.  

Ik zoek saunadate voor vandaag
gisteren
Rafa 23 jaar West-Vlaanderen - Lendelede
Pijpdata in bosje.
Ik ben op zoek naar bottom die kent plaats om samen geilen. Mijn stats zijn 23 jaar ,19cm,1m80,79kg. Ik verplaats met auto.  
gisteren
Lorenz 40 jaar Zeeland - Hulst
Vaste bi man gezocht om elkaar regelmatig te pijpen!
Hallo, Ik ben Lorenz 40 jaar oud uit de grensregio Hulst in zeeuws Vlaanderen! Ik ben op zoek naar een man , liefst jonger dan mij, om elkaar met regelmaat eens lekker klaar te zuigen! Ik ben 176/70/17 cm Discretie en hygiëne vind jij net als ik belangerijk! Ik zou jou kunnen ontvangen of met verplaatsen naar jou! Bij interresse hoor ik graag van je Gr Lorenz  
gisteren
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
jojo 45 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
wie wil er vanavond xdate
Ik ben 45 jarige man en wil nog eens een xdate. Ik pijp graag en laat soms neuken, vertel wat jij zou willen doen. Ik kan ontvangen  
Sander 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontdekking
Ik ben een hetero man van 25 jaar en zou vanavond graag voor het eerst iemand willen pijpen. Ik kan verplaatsen in de regio rond Gent.  
Jeffrey 49 jaar Limburg - Tongeren
Top zoekt sletje
Ben op zoek naar een jonge bottom die me eens lekker wil klaar pijpen en die ik eventueel in zijn gespoeld kontje mag neuken. Niet ouder dan 40 jaar en geen baard of snor. Mag vrouwelijk type zijn  
Jan 62 jaar Limburg - Lommel
Wie masseert graag?
Enkele jaren geleden werd ik eens gemasseerd door een man. Een heerlijke ervaring. Is er iemand uit de omgeving die me graag eens masseert? Iets meer kan ook.  

Wie masseert graag?
Koen 49 jaar Limburg - Lanaken
Hete btm Ontv tops avond nacht wie zin om los te gaan
Ben 52 gbbs 75 m77 pijp graag en ben btm. Heb alles in huis hi zoek voorkeur top tot 60 jaar. Voor pijp en of neuken. Ben clean en aan prep. Kan discreet ontvangen. Lekker grootscherm geile porno.  

Hete btm Ontv tops avond nacht wie zin om los te gaan
zoekt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zoekt evt voor……
hey kerels ik ben 32 jaar uit Hoogstraten ik ben op zoek naar een kerel jonger of rond dezelfde leeftijd die het ziet zitten om mijne lul is lekker discreet te komen pijpen en evt wederzijds contact bij klik nu zoek ik dit al even bij interesse mag je reageren met een foto van je lul zodat ik ook weet wat jij in de broek hebt zitten ik hoor je wel bij interesse  

Zoekt evt voor……
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10