Zoeken naar reageren

Uw zoekactie voor reageren leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Pr vrienden 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Welk mooi vrwtje tss 40-55 jr wil eens discr en prive bij mij thuis geneukt worden
Welk lief mooi vrouwtje tussen 40 en 55 jr wil eens graag bij mij thuis heel discreet door een paar jongere vrienden (3,4 of 5) tussen 45 en 52 goed geneukt worden. Het aantal bepaal je zelf. Zijn serieuze en beleefde mannen, dus niet vulgair ofzo. . Zowel voor single of gehuwde vrouwtjes die dat eens heel discreet willen beleven. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Kan overdag op weekdagen na de middag ( soms ook 's avonds). Laat maar horen als je er interesse voor hebt. Hygiën en discretie verzekerd, neuken is met condoom. Een koppel waarvan de man zijn vrouw zoiets gunt mogen ook gerust reageren.  
10 dagen
Björn 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een zomers avontuurtje...?
Samen genieten van elkaar. Jou lichaam tegen het mijne? Welke vrouw wil er graag een avontuurtje beleven met een goeduitziende kerel? Ik heb een verzorgd voorkomen en ben uiteraard discreet.Kan ook overdag afspreken en jou ontvangen of me verplaatsen. Oudere dames of volslanke mogen ook reageren. Reactie met foto krijgt voorrang!  
10 dagen
George 59 jaar Antwerpen - Kalmthout
Jonge griet
Welke 18 jarige jonge griet wil een sexrelatie met een oudere man van 59j. Ben je op zoek naar geile sex op verschillende plaatsen zoals bos, auto enz, aarzel niet om te reageren, sta voor veel open. Ik ben gehuwd dus discretie geboden en gevraagd.  
11 dagen
Bruno 31 jaar Antwerpen - Lier
Een Good Romance?
Hallo ik ben een verzorgde niet onknappe man en zoek kennis te maken met een lieve vrouw om haar regelmatig te verwennen. Ben jij een vrouw en hou je van een goede massage,een man die de tijd neemt om jou noden en verlangens te beantwoorden? Jou laten genieten dat is mijn genot...Reageer graag met wat info over jezelf..ook rijpere dames mogen reageren. Ruime regio Antwerpen-Mechelen-Lier  
11 dagen
carpe Diem 49 jaar Vlaams-Brabant - Asse
discreet passie en genot gezocht
Ben jij ook gehuwd, maar is passie en opwinding in je relatie ook verdwenen? Verlang je ook terug naar lichamelijk contact? Misschien kunnen wij elkaar wat prikkelen, stimuleren, teasen en pleasen? Deze sportieve slanke man zoekt een partner in crime. Bij voorkeur woon je in de omgeving (ternat-asse-zellik) of werk je in Brussel centrum. Eerst natuurlijk vertrouwen opbouwen via email, stap per stap, zien waar het ons brengt.Een single vrouw mag natuurlijk ook reageren, maar ik verwacht dat die eerder een single man verkiest.  
12 dagen
Luigi 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek een vrouw die eens graag wil genieten van een heerlijke massage. Leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit....volslanke types mogen ook reageren. Ik kan zelf ontvangen!  
12 dagen
Kijker 49 jaar Limburg - As
Welke vrouw vindt het spannend om zichzelf te tonen?
Dag lekkere dame! Vind jij het geil om jezelf te tonen?....helemaal...tonen hoe geil je bent.... Ik ben een slanke man van 48 die een vrouwelijk orgasme het mooiste vindt wat er is. Laat je me kijken hoe jij masturbeert? Hoe jij jezelf geiler en geiler maakt....en ziet hoe opgewonden ik daar van word... Ik raak je niet aan...ik kijk....enkel als jij het vraagt raak ik je aan, ik doe enkel wat jij zegt.... Is dit altijd een fantasie geweest van jou? Twijfel dan niet en reageer.....niets moet...Je mag ook reageren als je jezelf liever op een andere manier toont. Vertel....  
Tom 35 jaar Antwerpen - Kapellen
Opzoek naar ontspanning!
Interesse in vrouwen, geen mannen! Dus mannen hoeven niet te reageren! Zelf ben ik 35j, al geruime tijd single(3j) en blijkbaar geen succes bij de vrouwen... Dus hier zijn we voor poging 999+, dus opzoek naar een VROUW! Leeftijd tot 45j, slank tot normale lichaamsbouw. Geen interesse in zwaarlijvige vrouwen. Bij interesse graag reageren met een lichaamsfoto, hoeft niet herkenbaar. Groetjes x  

Opzoek naar ontspanning!
13 dagen
J24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt fijne fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  
14 dagen
Beffer 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk vrouwtje hier heeft nog eens nood aan een heerlijke deugd doende likbeurt
Hey dag dames weduwen alleenstaande mama's die kinderloos zijn dit weekend wie heeft er nog eens nood aan een overheerlijke deugd doende likbeurt die ik geef vol overgave om u ten volle te laten genieten met en verlost en ontspannen gevoel nadien.Discretie en hygiëne zijn 100% geboden en verwacht ik kom met veel plezier langs en voor hen die niet kunnen ontvangen kan op kamer uiteraard op mijn kosten .Meer of een likbeurt moet er voor mij niet gebeuren ik doe dit enorm graag natuurlijk kan er meer als je zelf wilt studentes(21+)in bloc ter ontspanning mogen ook reageren hoor.Ik doe alles op een zachte vrouwvriendelijke manier met respect dat je ten volle kan genieten. Groetjes den Beffer  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10