Zoeken naar reageren

Uw zoekactie voor reageren leverde 79 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi gezocht met spoed slanke bi vrouw voor lat of fwb relatie , je rookt ook niet en panty is jouw ook niet vreemd. Je word meestal door mij verwend bij mij thuis of bij jouw .Jouw leeftijd of afkomst is niet belangrijk, wel verwennen we elkaar goed oraal , met speeltjes enz...vandaag vrijdag kan ik overdag of anders op avond in de week na 19h. Durf reageren met gezicht foto.  
Tony 55 jaar Limburg - Lommel
Genieten puur natuur
Ik ben een leuke vrouwvriendelijke en verzorgde man van 55 jaar en ik val voor lieve puur natuurlijke vrouwen. Ik ben op zoek naar een rijpere dame tussen 45j. en 75j. mag slank, volslank of mollig zijn, liefst met hangborsten (Cupmaat is onbelangrijk) en behaarde intieme delen (ben zelf wel intiem geschoren), een koppel dat op zoek is naar mannelijk gezelschap om intieme momenten te delen mag ook reageren, ik nodig je/jullie graag uit op een etentje om kennis te maken en aan te voelen of we een stapje verder willen gaan.  
Mert hakan 31 jaar Limburg - Diepenbeek
Zuiderse
Groot geschapen sportieve man zoekt kan ontvangen en verplaatsen. Op zoek naar een spannend geile date. Sta open voor verschillende scenario's. Graag reageren met wat informat  
Chris 65 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Tantra-erotiek
Hallo. Ben je op zoek naar een fijne ervaring in alle rust en tederheid en met wederzijds respect voor wensen en grenzen, dan vind ik het fijn als je zou reageren. Ikzelf ben bio-ingenieur en heb daarnaast een opleiding in bonding en tantra gevolgd. Momenteel hou ik me vooral artistiek bezig met muziek (gitaarimprovisaties) en digitaal tekenen. Je hoeft zelf geen ervaring met tantra te hebben. Bereidheid tot emotionele en fysieke openheid zou ik heel erg waarderen. Warme groet!  

Tantra-erotiek
Passie/Lust 35 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Dame voor date nu aan zee?
Wat zou ik graag passioneel de liefde bedrijven met een dame +18. Gewoon ongeremd genieten van elkaar. Ikzelf ben 1m88, 75kg, slank gespierd, bl ogen, donkerblond haar en gr geschapen.. ik zoek een dame uit mijn buurt. Ik kan kort verplaatsen hier, of je kan naar mij komen. Als je van verder bent mag je ook reageren, als je niet kan verplaatsen heeft het geen nut. Liefst iemand mét foto. Bij mij is het echt wel what you see is what you get and what you will feel. Ik hoop op een leuke reactie en dan ook op een leuke date! Hopelijk tot snel! Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en samen te genieten. Xx xX  

Dame voor date nu aan zee?
François 69 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Is er een dokter in de zaal?
Ik ben een nette, goed uitziende man, 69J,  1.82m, 99kg, goed milieu en wil langs deze weg graag een afspraak maken met een dokter (vrouw of dokterskoppel) voor een volledig en taboeloos onderzoek. Je droomt of fantaseerd er over om eens "iets meer" te ondernemen met een patiënt of je hebt er ervaring mee. Dan ben ik hiervoor de juiste persoon en kan je je fantasie probleemloos waarmaken. Je ontvangt mij in je spreekkamer en ik  onderga alle handelingen volgens je persoonlijke wensen en scenario. Je ontvangt in witte stofjas met daaronder.... (af te spreken). Leeftijd niet belangrijk.  Discretie is topprioriteit en absolute noodzaak. Affligem en ruime omgeving. Meer info na je eerste reactie, eventuele bijkomende vragen welkom. Tot snel, ik kijk er alvast naar uit. Fakers niet reageren, dank u.  

Is er een dokter in de zaal?
Jo met de banjo 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jo met de banjo...
... zoekt een Lien met een mandoline om samen muziek te maken en de pannen van het dak te spelen. Ik speel graag de eerste viool maar heb er ook geen probleem mee om jou als dirigent blindelings te volgen. We kunnen zonder problemen ´s namiddags bij mij thuis in Antwerpen naar hartelust repeteren. Naast de banjo ben ik ook behendig met de blokfluit (de gewone versie, niet de donkere alt-variant) en hanteer ik heel graag de maracas. Het repertoire strekt zich uit van zacht klassiek over hip, hop en hup met de geit tot de stevigere knuffelrocksongs van de 80ies en 90ies. Uiteraard is er plaats voor eigen inbreng en zo nu en dan zelfs een solo. Toch zal de nadruk liggen op duetten, onder, naast, en boven elkaar. Dus heb jij ook nood aan wat meer muziek in je leven, reageer dan zodat we samen partituren kunnen schrijven en symfonieën componeren waar de vonken van afvliegen. Mijn solsleuteltje kijkt reikhalzend uit naar je bericht. Een Kaatje met een mondharmonicaatje mag ook reageren.  
Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Mollige vrouw!!!
Ben man verzorgd type en zoek een mollige vrouw...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar maar mij ook vlot verplaatsen.  
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Berchem
Wie weet
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Wie weet
Mystery 33 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Spannende Fantasie
Al enige tijd loop ik rond met de vraag en fantasie om hoe het zou om is een leuke spetterende seksdate te beleven met een dame die spuitend klaarkomt of ook fantaseert over een golden shower geven en krijgen. Hopelijk weet ik hiermee een dame te prikkelen om te reageren en samen een leuke date te beleven op discrete locatie met flesje bubbels erbij natuurlijk. Ben een spontane man met de nodige hygiene, discretie en tattoo's die graag op je reactie wacht. Bij intresse hoor ik graag wat van je en kunnen we foto uitwisselen of bij goede klik ook via whatsapp sturen. Misschien tot snel....  
  1   2   3   4   5   6   7   8