Zoeken naar http

Uw zoekactie voor http leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Toby 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig koppel
Mooi,slank,volledig glad geschoren,van nature onderdanig koppel,broer en halfzus,zij ebony,beschikbaar voor welstellende Heren,voyeurs, dominanten voor keuring,naakt poetsen,huishouden, bediening,gezelschap.Verplaatsen, sexcine ook mogelijk,géén fakers of fotojagers aub.... Tags;naakt,bdsm,daddy,dokter,zweep,spanking.  
Alexander 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk samenzijn
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 43 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander.  

Leuk samenzijn
gisteren
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek een geile date. Alleen concrete voorstellen door respectvolle mannen ik verplaats me niet en kan niet ontvangen. Cardate ofzo :) ,geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
gisteren
Older Guy 65 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge meid wil €300 bijverdienen? Enkel pijpen
Welke jonge, slanke en aantrekkelijke meid (jonger dan 30 jr) pijpt graag en wil daarmee wat bijverdienen? Ik zoek een amateurmeisje, geen beroeps. Je pijpt naakt en zonder condoom. Afspreken met een veel oudere man is niet evident, ook al ben ik rustig, betrouwbaar, discreet en vriendelijk is. Daarom betaal ik met plezier 300 euro aan de jongedame die me oprecht wil plezieren en doen genieten.  
gisteren
Abc 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: spontane dame gezocht voor soft erotisch contact
Hoi, vanavond ontvang ik graag een open minded dame die zin heeft om op een leuke manier een centje bij te verdienen. Geen intien contact, enkel handmatig/oraal. Ik ben een knappe, sportieve man van 1m81, 65kg en intiem glad geschoren. Ik ontvang in een verzorgde omgeving, ben vrouwvriendelijk en vlot in de omgang. Tot vanavond?  
gisteren
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, ik zoek geen relatie, wel iemand die graag wil afspreken om lekker te stoeien ;-) Heb jij geile fantasietjes, wil je graag betaald worden ? Uiterlijk afkomst of leeftijd is van geen belang, als je maar geil bent ;-) Ik ben een slanke, charmante en discrete man die zich aan de afspraken houd. Komaan dames niet twijfelen, stuur mij maar een mailtje, groeten,  
Timo 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kijken en bekeken worden
Op zoek naar een aangename dame voor een masturbatie date. Alles in een rustige en ontspannen sfeer. Nadruk ligt op masturberen en het genieten van elkaar bezig te zien. Leeftijd niet van belang, wel verzorgd en discreet. Vergoeding mogelijk. Tot binnenkort? X  

Kijken en bekeken worden
gisteren
Jan 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje gezocht
Welk lekker onderdanig en taboeloos sletje biedt zich aan? Mooie vergoeding beschikbaar. We bespreken samen de mogelijkheden. Interesse? Stuur me een berichtje met vermelding van je gegevens (foto), scenario en vergoeding. Groeten  
Zaadsletje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Zaadgeil milfje zoekt
Hoi heren,ik zoek iets specifieks,iets waar ik al lange tijd naar verlang.Nl.een bukkake.Ik ben 49-jarig geil milfje.Lekkere billen en kont,geen maatje 34 :)Dus donderdag 23/5 of vrijdag 24/5 nodig ik graag een drietal heren uit om dit te verwezenlijken.Dit rond 13hr.Voel je u geroepen om deel te nemen reageer dan met foto.Geen foto is geen reactie.Enkel verzorgde,propere heren van Belgische origine.Eerst een rondje neuken hoort er natuurlijk bij maar daarna zet ik mij op mijn knietjes om te ontvangen.Dus please alleen potente spuiters.Geen ellenlang heen en weer gemail.Advertentie is duidelijk,graag jullie reacties ook.Vergoeding 100€  

Zaadgeil milfje zoekt
gisteren
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanna have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10