Zoeken naar http

Uw zoekactie voor http leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuke dame gezocht voor een leuke tijd
Hallo Ik ben een jonge heer van 24 en zoek een leuke dame die graag pijpt. we kunnen afpreken op kamer, hotel of prive sauna. Je krijgt een mooie vergoeding. leeftijd is onbelangrijk.  
Black Mistress 33 jaar West-Vlaanderen - Waregem
2 Black Mistress met Blanke slaaf nodigt uit
Wie wil door deze 2 Afrikaanse Meesteressen ontkleed worden, naakt vastgebonden worden, eens je vastgebonden bent gaan wij jou keuren, laten ons lichaam langs het jouwe glijden, je voelt ons latex pak maar kan niks doen, je bent vastgebonden, dan gaat de blinddoek aan en eens je niks meer kan zien, zal je de hakken van haar high heels kunnen voelen, de zweep horen, de klappen krijgen die je verdient, we gaan masturberen voor jou en ons sap op jouw borst wrijven, je tepels knijpen. Dan komt jouw pik aan de beurt, die gaan we bewerken eerst met een veer, dan met de zweep tot hij keihard staat, je zal onze stem horen die je vernedert, en als je helemaal op ontploffen staat en je smeekt, dan rukt deze Godin je schokkend klaar of als je braaf bent neuk ik je suf, zin in een sessie? Sissification ook mogelijk Onze blanke slaaf is erbij om ons te dienen. 2 Meesteressen die jou (mis) behandeld …1 uur 450, heb je speciale wensen, laat maar horen, geen reactie zonder foto en telnr. Waregem  

2 Black Mistress met Blanke slaaf nodigt uit
Kenneth 31 jaar Antwerpen - Merksem
Jonge gast zoekt rijpere vrouw
Ik ben 31 jaar en zoek een ervaren vrouw 50+ om is met aftespreken. Heb je interesse laat dan maar iets weten xxx  
Man 31 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man zoekt koppel !
Hey ! Zelf ben ik een sportieve man (77kg , 1m81 ) Ben op zoek naar paydate met een lekker koppeltje ! Eventueel geile trio of pijpdate Fetish voor dp , high heels , nylons Laat maar iets weten , meer foto's via mail of WhatsApp  

Man zoekt koppel !
Fragonard 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke meid komt in een zomers jurkje langs voor een blowjobdate?
Welke jonge vrouw komt in een lichte zomerse jurk nar me toe om me een heerlijke pijpbeurt te geven? Je moet het niet voor niets doen, tenzij je 200 euro maar niets zou vinden ... Ik heb de witte wijn alvast koud gezet.  
Eva 30 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Welke man wilt mij verwennen
Olá, Ik zoek voor vandaag of in de toekomst een leuk afspraakje voor een mooie cent €€( ik word graag verwend ).Ik ben een latina, 1m62, b80 cup en volle billen. Wie stuurt hier mij een leuk voorstel en zijn vergoeding ?. Seks=condoom. Ik vind het ook enorm leuk om iemand te betrappen, of begluurd te worden. Ik ben heel open minded. Dus stuur maar wat je wilt. Liever een vluggertje in de auto of bij jou ? Of even op een kamer of welness voor een uurtje. ( Het liefst doe ik wel korte dates. Een klik is belangrijk. Maar ik zoek geen nieuw lief. 100x over en weer mailen of smsen hoeft voor mij niet. Duidelijke afspraken. Hoofddoel plezier en voor mij die mooie extra. Wie is hier vrijgevig kwa €€ en zaad. Ik hoor het wel dan. Fotos kunnen uitgewisseld worden na een mooi voorstel. Ik heb enkele tattoos en piercings ( in gezicht enkel maar een klein neuspiercing.) voor de voet liefhebbers. Ik heb maatje 38.  
Tim182 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Opzoek naar lisa/axelle oostende
Hey ik ben opzoek naar lisa/axelle uit oostende. Ik ben haar nummer kwijt geraakt. Kent iemand haar? Alvast bedankt  
Sam 31 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Welke de
Zou graag morgen of komende week met een leuke dame afspreken. Date zou doorgaan bij mij thuis, eerst wat drinken om het ijs te breken en daarna zien we wel. Wie wil graag een extra verdienen en een fijne tijd hebben? Leeftijd is van weinig belang maar hecht belang aan wederzijds respect, discretie & hygiëne. Foto is mogelijk na mailcontact.  
Johan 41 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Blowjob op regelmatige basis
Knappe verzorgde man is op zoek naareen geile dame. Je bent verzorgd en ziet het zitten om me iedere 2 weken een lekkere blowjob te geven. Om vlug een keuze te kunnen maken stuur je mij een beetje uitleg en gewone foto.(Mag onherkenbaar) Ik betaal een hoge vergoeding en het is de bedoeling 2x per maand af te spreken.  

Blowjob op regelmatige basis
Johan 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Jong slank meisje voor avontuurtje gezocht
Ik zoek een jongedame, uiteraard 18plus, voor een gewoon avontuurtje bij mij thuis, mail voor meer info  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10