Zoeken naar tra*

Uw zoekactie voor tra* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Travje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Slaapwel travje zoekt meester
Laat maar horen als je me bij jou wilt, jou geil maken daar doe ik het voor.  

Slaapwel travje zoekt meester
Fat asss 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Cd met bolle kont zoekt liefhebber
Hey, ik ben een crossdresser (geen trav/ts) die het leuk vindt om zijn bolle kont in de verf te zetten met wat vrouwelijke lingerie. Like what you see? Stuur me een berichtje!  

Cd met bolle kont zoekt liefhebber
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
Beertje 30 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Leuke date
Hoi ben man met een buikje en behaard en geen baard of snor opzoek naar een date met crosdresser , trav , femboy of ligerie drager waar niets moet en alles kan leeftijd geen belang wel discreet regio diest  
Versa bare cum 38 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Versa bare cum
Welk horny cd’tj of real tranny heeft lekker veel zin in geil avontuurtje . Stats looks wensen en foto worden beantwoord .  

Versa bare cum
Travie x 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Laat me graag domineren
Ben je een man die mij graag als top neukt en mij wil laten ondergaan, stuur me dan een mail. Ik kan ontvangen en heb zin in dick.  

Laat me graag domineren
Johannatrav 56 jaar Limburg - Maastricht
Travestie slet zoekt begeleider(mag zusje zijn) voor cinema / parkingbezoek
Geile TV slet wil op donderdag avond 20-6 en/of vrijdag 21-6 gaan sletten in cinema's of op parkings. Zoek begeleider(man of zusje)die zelf ook op TV kickt om enerzijds een stuk veiligheid te waarborgen en anderzijds foto/ film te maken en een en ander aan te sturen. Uiteraard mag je je eigen geilheid ook de vrije loop laten en me behandelen als je slet. Goed niveau, vertrouwen en hygiëne zeer belangrijk. Ik kick op grote pikken(en leren kleding), dus als je die hebt is dat een plus. Svp alleen reageren als je hier serieus iets mee zou willen.( en dat is niet één zin ) Fakers zijn er genoeg hier.  
Verwenner 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Zoek een trav,CD,Sissy of verwijfde gay
Ik verwen je graag, alles volgens jouw wensen en grenzen. Niks moet. Beginnend of nog ontdekkend, jonger of ouder, maakt niet uit.  
Rob 65 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Lieve zachte man wil op bezoek bij ouder travje of CD
Deze zachte, beleefde, welopgevoede top zou graag een bezoek brengen aan een 65+ travje, CD, of lingeriedrager om elkaar te verwennen en bevredigen. Van soft tot ... Ik ben 1m80, volledig glad lichaam, gn bbs en 15/5. Wie weet kunnen we iets betekenen voor elkaar. Lieve kus. Rob  
Robin 56 jaar Antwerpen - Mol
Onervaren zkt Tv of crossdresser
Ben onervaren zeer verzorgde man met niveau en zoek eerste date met travje of crossdresser. Kan niet ontvangen, op lokatie gaan mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10