Zoeken naar tra*

Uw zoekactie voor tra* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Iemand die mijn kutje
Iemand die mijn kutje komt neuken/fisten/spanken enz..., zelf blijf ik passief. Graag een antwoord met je volledige stats en foto van je pik in erectie(onherkenbaar).Graag ook iemand die een trio ziet zitten. Afspraak word enkel via Whats-App gemaakt dus bij deze OOK JE NR MEE STUREN zodat we verder kunnen afspreken. GEEN NR = GEEN antwoord en direct prullenbak in!!! Ik kan enkel na 21.00h afspreken maar mocht jij kunnen ontvangen kan ik door de dag ook wel.Ik kom dan wel als man en kleed me dan bij u om tot Laura. Hou je spambox ook in het oog waar daar kan een antwoord van mij ook in terecht komen.  

Iemand die mijn kutje
Mega geil 39 jaar Antwerpen - Balen 0471533932
Wie zin vvd na 22u
Hoi, normale gast van 39, 1m80, 85kg, 17x4 zoekt leuke date met bottom trav of sissy voor vvd na 22u regio tessenderlo, beringen, ham, balen, noorderkempen. Meer info? Mail of stuur berichtje Xxx  
Heidi 44 jaar Antwerpen - Putte
Date gezocht
Vrouwelijk travje zoekt contact Hallo allemaal Mijn naam is Heidi, ik ben een volledig vrouwelijk opgemaakt travje: 44,181,80; steeds glad en verzorgd, gespoeld en opgemaakt met jartellen, stay ups, heels, kleedje of rok en make up. Ik zoek langs deze weg vast contact met voorkeur een travzusje, mannen, crossdresser, trans en koppels zijn ook welkom. Het is de bedoeling om op regelmatige basis af te spreken. Als trav ben ik er verzot op om als vrouw / sexvriendin behandeld te worden. Zo hou ik van gerimd te worden, mijn tepels laten zuigen me strelen en behandelen als vrouw, zelf pijp ik heel graag en laat me gewillig safe neuken. Spreekt dit je aan stuur me dan zo snel mogelijk een mail met je stats en foto en wie weet ben ik je vaste date  

Date gezocht
Travestie 7 48 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Top
Op zoek naar een top die een volslanke cd / tv neukteef zoekt voor regelmatig. Dan de ver(eisten)wachtingen : leeftijd vanaf 35 jaar, kunnen ontvangen, uit de dichte omgeving, max 15 km en bij voorkeur gay, regelmatig zin hebben. Graag reactie, beschrijving en stats.  
Jerre 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuke travje gezocht!
Ikzelf m van 38 Regio leuven (ik verplaats) 1m88 87k Mannelijk beetje stoppelbaard Kort blond 18/6 cm Zoek een leuk slank travje, max 39j Die me is wil afzuigen. (Mss wel meer) Liefst regio leuven, maar verder is mss ook mogelijk. Indien intresse let me know!! (Iemand anders mag uiteraard ook iets laten weten) maar dit draagt men voorkeur weg. Liefst antw met foto!  

Leuke travje gezocht!
Tom 53 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Travestieten uit de regio Roeselare - Tielt.
Ik ben een man van 53 en ik ben al geruime tijd op zoek naar een knappe en sexy travestiet uit de regio Roeselare, Tielt, Torhout, Oostkamp en eventueel Brugge. Ze kijker er moeilijk te vinden en ik word bijna wanhopig in mijn zoektocht. Welk leuk travje kan mij het tegendeel bewijzen? Tot gauw.  
Jonas 33 jaar Antwerpen - Mol
Vrouwelijke trans gezocht
Hoi. Ik ben Jonas en ben 34 jaar. Ik zoek een vrouwelijke trans om met te neuken. Groetjes jonas  

Vrouwelijke trans gezocht
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vanavond of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
Stefanie 33 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Veel is bespreekbaar
Hey. Ik ben een travestiet, veel kleedjes thuis. Maar als trav heb ik ook mijn seksuele noden. Ben je een man die het rustig wil doen en misschien soms hard. Ik hou ervan om als vrouw geneukt te worden, en jou te pijpen met veel speeksel en diep in me keel.  

Veel is bespreekbaar
Ken 31 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Opzoek voor nu
Hey is een leuk travje, vrouwelijke cd of shemale dat nu vandaag, sevens, zin heeft in een leuke pijpdate, ( en mss meer )omkleden sminken alles kan ( wel zelf mee te brengen ). Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Hopelijk tot zo. Leeftijd van geen belang.  

Opzoek voor nu
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10