Zoeken naar nat*

Uw zoekactie voor nat* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Prettig gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Hoi, Ik ben een sportieve en verzorgde man van 47 175 75 16*5. Niettegenstaande ik me emotioneel volledig hetero voel, ben ik niet bang van andermans lul. Ik hou van bijzondere ervaringen met mannen, vrouwen en alle combinaties met de nadruk op bijzonder. Ik hou van rollenspelletjes, creatieve uitdagingen, kinky situaties,... Heb(ben) jij(jullie) zin om iets leuks te beleven waar ik een rol kan in spelen? Stuur dan even een berichtje met een voorstelletje, stats en waar je me (deze avond?) kan ontvangen. Ikzelf kan niet ontvangen gezien mijn lekkere maar conservatieve vrouwtje. Misschien tot straks?  

Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Hot 46 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Cum on face
Wie gaat nu mee in bos of natuurgebied en mag ik u rukken of pijpen? Discreet voor nu Je moet zelf niets doen…Mail met foto van je paal krijgt voorrang  
Suckk 22 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Suck/fuck
Yoo Ben een jongen van 22 1m79 80kg en lul van 18cm, wil graag zuigen, hoe groter en dikker hoe beter ;) ik slik en zuig heel diep, hoe natter hoe beter ;)  
Karel 58 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Pijpdate
Pijp je graag of wil je graag gepijpt dan ben je altijd welkom. Meer kan ook natuurlijk. En indien je het liever discreet wilt, dan heb ik ook nog een zelfgemaakte gloryhole. Welkom vanaf 25 jaar tot ... Graag hygiënisch en discreet.  
aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeiemorgen. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Kurt 47 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Cum on face
Zijn er hete mannen die met mij in bos of natuurgebied willen gaan en dat ik u mag rukken of pijpen? No fake! Je moet zelf niets doen …Mail met foto van je paal krijgt voorrang  
10 dagen
Jaky 68 jaar Limburg - Diepenbeek
Gezocht
In de buurt neuker o. Kutje puur natuur te volspuiten ook diep pijpen ps discreed  
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeieavond. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
10 dagen
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
Goeiemiddag. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10