Zoeken naar nat*

Uw zoekactie voor nat* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Biman 50 jaar Antwerpen - Edegem
Wie keurt me
Wie wil er me keuren? Jij bent de dokter. Dit kan bij jou of in Walem bij het water in de natuur.  

Wie keurt me
Rik 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Fun
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor vandaag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat en dan steek je hem zachtjes in mijn strak kontje. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Fun
diet 51 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
ik zoek vaste speelvried
Goedemorgend Ik benals meester opzoek naar een erg ondedanig iemand VOOR MAANDAGMORGEND 10.30 U .IK ONTVANG JOU OP KAMER TEBEGIJNENDIJK.ALS MEESTER is het de bedoeling om jou uitgebreid TE GEBRUIKEN en zien wat je allemaaal aankan.JIJ ZAL JOU MEESTER AAN AL ZIJN WENSN VOLDOEN.Van zoenen hem uitgebreid pijpen ballen likken en hem natuurlijk ook rimmen.Ik zal jou als slet regelmatig ook aan de poppers laten zitten zodat jij lekker geil zal staan.Ik bewek jou ook met dildo zodat je lekker open komt te staan.EN ZAL JOU NATUURLIJK OOK SAFE NEUKEN.JIJ ZORGD ERVOOR DAT JE GRONDIG GESPOELD BENT ALS JE OM KAMER BENT.JE BIED JE NAAKT AAN .HALSBAND ROND EN HET SPEL KAN VAN START KAN.GEEN GEZEVER OG GEFAKE JOU GEWOON LATEN GAAN EN DEZE MEESTER ZIJN DING LATEN DOEN .wIE IS VRIJ STRAKS OM 10.30 TE BEGIJNENDIJK,? IK KIES ER 1 UIT VOOR STRAKS,? EN JOU TEL VERMELDEN AUB  
antoine 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
MAANDAGNAMIDDAG
Ik heb zin in een uitgebreide geile seksdate, Ik hou enorm van een goeie portie stevige sex, pijpen en gepijpt worden vind ik zalig, de eerste spannende kennismaking en ontdekken wat wij allemaal met elkaar kunnen doen of uit proberen. Natuurlijk de klik moet er zijn. Ben een 59 jarige 1,78, 72 en goed voorzien. Hygiëne en discretie zijn mijn prioriteiten. Dus goede seks, met als leuze: ”alles kan, niets moet”. De teugen los en er een heerlijke namiddag van maken en met als climax beiden een fantastisch orgasme. Een faker ben ik niet. Afspraak is een afspraak. Graag jonger dan ik en een foto gewenst.  
justme 34 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
date gezocht voor deze voormiddag
heb je zin om je eens geil en stevig te laten leegpijpen ? dan ben je hier aan het juiste adres ! ik kan ontvangen en verwen je met een zalig pijpbeurtje nat en diep tot je hard gaat spuiten in mijn keeltje welke man komt mijn mondje vullen ?  
Top op zoek 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Welke Bottom wil …..
hey welke jonge bottom wil zich is lekker laten afrijen door mijne lul en ziet dat wel discreet gebeuren reageren met een foto van je kontje ik ben zelf 32 van Hoogstraten liefst jij jonger of rond dezelfde leeftijd ik ben is benieuwd into voor vaker contact mocht het goed zijn voor ons twee ik hoor het super graag iemand uit de omgeving zou handig zijn aja natuurlijk  

Welke Bottom wil …..
Stefje 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Oudere man gezocht
Hallo, Ik zoek een oude man die graag jonger heeft en mij klaar wil trekken regio gent, buiten in de natuur. Met de ballen spelen en mij doen spuiten als ik volledig bloot en heet sta. Liefts 60+ Tot heel snel vandaag?  
xxx 52 jaar West-Vlaanderen - Waregem
De lente in de broek
Kent iemand een discrete plek buiten om lekker naakt te gaan en waar we geile sex kunnen hebben? Binnen mag natuurlijk ook.  

De lente in de broek
Date vanavond! 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date vanavond!
Zoek date voor vanavond. Ben sportief gebouwd, 170 cm en 62 kg en niet mis. Gewone pijpdate wederzijds kan ook. Lekkere natte spuitsex. Zoek beetje zelfde lichaamsbouw. Ben 36 jaar. Kan bij mij thuis,.... Ben van Roeselare. Heb ook een mooi ingerichte plaats. Ben onbehaard en verzorgd. Niet ouder dan 45 jaar. Eventueel op locatie kan ook. Ergens in Roeselare...  
Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil een mooigeschapen oudere man lekker lang pijpen en mondgeneukt worden
Lekker dagje vandaag.... word er geil van... iemand met een mooie penis die discreet kan ontvangen en een goede zuigbeurt wil? Ik kan goed diep nat deepthroat zuigen. Ik word ook graag in de mond geneukt. 180 75kg slank grootgeschapen. Stuur wat info bij interesse aub.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10