Zoeken naar vast*

Uw zoekactie voor vast* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
AtYourService 57 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
Genieter zoekt dame of koppel.... voor erotische verleiding
Zijn jullie dat verfijnde stelletje (of die leuke dame) dat naast opwinding ook wel enige klasse en niveau zoeken? Genieten van sensuele verleiding en het langzaam opdrijven van de spanning om op het juiste moment over te gaan tot de verkenning van die contouren onder het textiel.. een vingertop die speels langs een hals of open rug de grenzen van dat kleedje opzoekt.... spelend langs die rand tot aan dat ene plaatsje dat uitnodigt om ook wat onder het textiel zit te verkennen zonder daarom het sensuele en verleidelijke te verliezen... Zelf een hoger opgeleide, stijlvolle, respectvolle en verzorgde genieter die graag een vast contact zou vinden voor regelmatig en voor langere tijd. Deze goed gebouwde, intiem geschoren niet-roker stuurt steeds een antwoordje... de zoektocht kan lang zijn...maar ik zoek niks vulgair maar verfijnde speelse erotische verleiding zonder direct alles te ... Voel jij/jullie je aangesproken reageer gerust  
kennismaker 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
kennismaken ... het begin van...
Galante charmante man uit de buurt van Brugge is op zoek naar een dame (single, in relatie,.. of 2 vriendinnen,..) om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten voor zalige genotvolle uurtjes waar alle zinnen bevredigd worden. Liefst een vast contact, een verleidelijke lady of een stel waar haar genot primeert kan ook. Niet op zoek naar extremen maar mensen met een open geest en zin om te ontdekken. Levensgenieters met het nodige savoir vivre, die iets te vertellen hebben en houden van het spel van verleiden, uitdagen, opwinden... Geen boem boem maar zachte verleiding... Deze respectvolle, discrete, Intiem geschoren en verzorgde man kan ontvangen en verplaatsen.  
Enrico 54 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
vaste partner gezocht
Ben op zoek naar een dame vanaf 40 j voor een vaste sexrelatie. Ik ben alleenstaande man, niet onknap, en kan ontvangen en verplaatsen. Wie wil er een aangename tijd van maken? Zie jullie berichtjes tegemoet.  
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van diepgaande gesprekken, een lang voorspel, knuffelen, zoenen en van goede seks, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend doch zijn respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen een must. Ben gestereliseerd, fit en gezond, geen hoereloper. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Wilfried 63 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Op zoek naar speld in hooiberg
Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

Op zoek naar speld in hooiberg
Jaak 59 jaar Limburg - HASSELT
Rijpere dage gezocht voor regelmatig
Verzorgde rijpere man zoekt één vaste dame vanaf 60 tot 70j die mij 1x maand zou kunnen ontvangen of op kamer gaan. Stuur me je voorstel, en ik antwoord. Bedankt! Jaak.  
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
Meester Steve 42 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Gewillige en onderdanige neukslet/zaadslet als privé-hoer gezocht voor vast contact
Hallo sletjes tussen 18 en 50jr, wil je gelikt worden? Stevig genomen worden? Porno naspelen? Geile fantasmes beleven? Ik: slanke, verzorgde en ervaren man, 1.75m, pik 17 x 4,5, intiem kaal, gn snor/bril/baard, hou van oraal verwennen en verwend worden.Ik bespeel je met mijn vingers, tong en pik! Ik zoek de duistere kantjes van je op, die niemand van je kent en laat jouw innerlijke sloerie ontwaken. Tongen, pzc, likken, slikken, rimmen, anaal (kan stap voor stap opgebouwd worden), en meer kinky sex. Binnenkort zal je me smeken om je als neukslet te gebruiken zoals ik het wil. Sta je nat van dit te lezen? Solliciteer als privé neukslet met korte voorstelling van jezelf, waar en wanneer je kan afspreken. Stuur een geile foto van jezelf (onherkenbaar mag). Vertel me jouw meest perverse fantasieën. Enkel vrouwen tussen 18 en 50, geen man/trans/cd. Word jij mijn privé-hoer? Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen vlug vlug toestanden maar langdurige actie. Geen an  

Gewillige en onderdanige neukslet/zaadslet als privé-hoer gezocht voor vast contact
Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Hallo Dames. Ik ben nog 52jaar /slank / gespierd lichaam/ 176cm / 73kg / Groen grijs blauwe ogen/ groot geschapen, verzorgd,SINGLE en vanuit Mortsel. Zoek vaste contact, ouder vanaf 20 tot ..., Ik kan ontvangen maar mij ook verplaatsen. Interesse dan stuur recente foto en mailtje met gsm voor Whatsapp. MANNEN en koppel's hoeven niet te reageren.DAME's Tot snel bij een BBQ en in de jacuzzi op mijn dakterras  

Duurzame contact regio Antwerpen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10