Zoeken naar vast*

Uw zoekactie voor vast* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jens 27 jaar Antwerpen - Puurs
jongeman zoekt
Welk koppel of v van koppel wil er met deze jongeman een lekker en spannend avontuur of meermaals of zelfs vast als huisvriend. Ik kan ontvangen en verplaatsen. in de week overdag of thuis op zaterdag. Ik heb al reeds ervaring in cuckold als bull en als huisvriend van koppels. Ik bied respect hygiëne en discretie en verwacht dit ook van jullie. Mijn stats zijn 27 181 80 18X4. Er mag gefilmd en foto's genomen worden. Reactie met foto's krijgen voorrang. Is wel vooral voor vandaag ik ontvang. Grts Jens  

jongeman zoekt
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouw gezocht, Ik 1.98m, 28j, 80kg, atletisch
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg, 28j slank/atletisch, hoger opgeleid, vaste job. Op zoek naar ietwat dominante vrouw om 18, 19 of 20 mei om met mij te spelen en mij tot je seksspeeltje te maken. Kan bij jouw thuis of ik boek een privé-welness. Dingen die me erg geil maken, jouw voeten masseren, kussen, likken, haar kwijl opvangen in mijn mond, op mijn gezicht zitten (ik rim en bef erg graag, indien hygiënisch) Veel kan niets moet. Haar vingeren, eventueel, safe neuken. Niets moet veel kan. Ik hoor graag wat je geil vind! Graag kom ik ook tussen je benen zitten en bef je lang en laat je meermaals klaarkomen. Ik hoor het graag! Ik ben uiteraard hygiënisch, gladgeschoren, discreet! Tot snel!  

Kinky vrouw gezocht,  Ik 1.98m, 28j, 80kg, atletisch
Danny 40 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Leuke dame als vast sexmaatje gezocht
Hallo leuke dame, Ik ben Danny, 40 jaar, 177 lang, slank , sociaal type , dus zeker niet verlegen. Persoonlijke verzorging vind ik heel belangerijk! Ik zou langs deze weg graag in contact komen met een leuke vrouw uit de regio van Stekene, uit Nederland regio Hulst en Terneuzen mag zeker ook! Een dame die open staat om met regelmaat eens uitgebreid met elkaar te genieten van een heerlijke vrijpartij met alles erop en eraan, geen extreme dingen. Persoonlijke hygiëne en discretie vind jij net als ik heel belangerijk. Spreekt dit jou aan en ben je nieuwsgierig ? Stuur me eens een berichtje en we maken kennis! Wie weet tot snel Xx Danny  
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
sportieve man 35 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
minnares gezocht
Hi, Via deze weg zoek ik met medeweten van mijn partner een vaste minnares. Zelf ben ik een slanke, sportieve man., drink en rook niet. Wie had ik graag tegengekomen? Een charmante dame die weet wat ze wil en zichzelf verzorgd (je hoeft dus niet zoals ik mega-sportief te zijn). zullen we alvast beginnen met een koffietje te gaan drinken en elkaar leren kennen?  

minnares gezocht
gisteren
Diego 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Een speld in een hooiberg.
Misschien niet het juiste forum voor mijn zoekertje, maar wie niet waagt niet wint. Ben op zoek naar een vaste relatie. Wie ben ik: welstellende, niet onknappe, grote, slanke man met EQ en IQ uit de betere kringen. Man met normen en waarden waar je kan op rekenen. Verzorgd, empatisch, romanticus met een goede dosis humor. Goede luisteraar, respect- begripvol. Niet roker, niet drinker, geen drugs. Passie: oldtimers, reizen, sporten, tuinieren, festivals... geen kids meer ten laste. Geloof je nog in de liefde, ben je een verzorgde, sociale, europese, slanke, liefdevolle, trouwe vrouw 50-55j die er nog wil voor gaan, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Misschien ben ik veeleisend, maar ik heb je veel te bieden. Geen interesse in andere voorstellen.  
gisteren
Dirk 66 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot aan de aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam zonder gêne bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. ¨Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bi jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder.  
gisteren
Guillaume 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
1 vaste dame gezocht
Hey Herken je het gevoel er te weinig geleefd word buiten onze dagdagelijkse sleur Vorm van erkenning, passioneel tekort in je eigen relatie De juiste klik en vibe terug te willen voelen Bij deze zoek ik een gelijkgestemde dame die connectie/ niveau , zonder platvloerse toestanden hoog in het vaandel dragen Zelf ben ik zeer sportief, slank, niet rokende jongeman 1.80 m- 76 kg Graag een duidelijke foto met wat korte uitleg over jezelf Hopende hier m’n vast dekseltje dan te kunnen vinden Liefs  
Frederik 53 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Frederik
Op zoek naar invulling van je sexualiteitsbeleving, maar geen zin in los gescharrel? Check! Respect en eerlijkheid? Check! Hygiëne en discretie? Check! Single? Check! Respect voor elkaars persoonlijke levenssfeer? Check! Naast het sexuele ook graag een leuke babbel? Check! Geen erop en eraf gedoe? Check! Uiterlijk en leeftijd ondergeschikt aan het gevoel en de wil om te genieten en laten genieten? Check! Knuffelen en zoenen? Check! Kwaliteit boven kwantiteit? Check! Luisteren naar elkaars wensen en verlangens? Check! Geen platte of vulgaire toestanden? Check! Ons laten leiden door het moment ipv opgelegde nummertjes? Check! Gezonde nood aan, maar zonder extremen? Check! Liever een open face-to-face babbel dan eindeloos gemail? Check! Een vaste sexbuddy ipv wisselende partners? Check! Kan je op wat hierboven staat ook een vinkje plaatsen, dan lees ik graag je reactie op deze advertentie. Fakers & dames met financiële bedoelingen mogen zich onthouden.  
Nice4u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Leuk warm maatje meer, letterlijk en figuurlijk...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Leuk warm maatje meer, letterlijk en figuurlijk...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10