Zoeken naar vol*

Uw zoekactie voor vol* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patiënt 58 jaar Antwerpen - Boechout
Zoek een dokteres of speudo dokteres
Ik zoek een echte GEILE dokteres OF SPEUDO dokteres , verpleegster die mij geregeld onderzoekt. Waar na elke controle het steeds heviger wordt. Uw patiënt is slank zeer verzorgt en onderdanig! Zeer discreet. Jij hebt onderzoek materiaal onderzoek tafel? Of een geblindeerde camionette waar je mij volledig onderzoekt. Mijn ballen staan hard en en pik met grote eikel waar de dokter gek van zal zijn. Wordt ik uw patiënt? Graag volledige beschrijving van de dokteres en onderzoek Senario aub .  
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Stijlvolle 60+ dame voor FWB
Hallo, ik ben slanke sportieve eind veertiger en verlang naar een leuke zestiger-zeventiger dame om respectvol te genieten.... Kan iemand mij helpen aub? U kan op niveau, netheid en discretie rekenen.  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
Man 49 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Knappe man zoekt vrouw 60 plus voor fwb relatie.
Enkel voor vrouwen van 60 tot 75 jaar. Ik zoek een vaste minnares die ik regelmatig naar de zevende hemel mag brengen. Ik ben verzorgd, respectvol, zie er goed uit en zoek 1 leuke en geile vrouw van minstens 60 jaar. Voor een discrete fwb relatie. Of een koppel met cuckold man kan ook reageren. Ik weet hoe ik een vrouw moet verwennen, ben heel vrouwgericht en trouw. Interesse? Graag een mail met voldoende uitleg over jezelf en wat jij wilt. Xxx  
Lucas 26 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke date
Dag dames, ik ben zelf een verzorgde, slanke jongeman van 26. Ik ben opzoek naar een vrouw, liefst ouder als mezelf voor een spannende/leuke afspraakje bij mij thuis waar alles mogelijk is. Lichaamsbouw is niet zo belangrijk, slank tot mollig/volslank. Indien een klik kan het mss vaker. Elkaars wensen kunnen we altijd nog bespreken. Respect en hygiëne staan voorop! Hopend op een leuk berichtje, en wie weet...  

Leuke date
Jurgeb 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spanning, fantasie, plezier, speciale vriendschap…
Dag dames, Ik ben een “gewone” werkende man die op zoek is naar een echte dame (18-60 jaar) voor zoals in de titel staat een speciale vriendschap. Hou onder vele andere dingen van spanning, massage, ondeugende ideetjes en speciale fantasie. Er zijn wat mij betreft geen verplichtingen, behalve eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Een volle dame is zeker ook welkom. Ingesteldheid is veel belangrijker dan uiterlijk. Liefst eerst een "uitgebreide" kennismaking via mail of dergelijke. Hopelijk lees ik snel iets van je.  
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Discretie verzekerd.  
Karel 36 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
ANR (Borstvoeding)
Ik ben een man van 37j te Eindhoven. Ik ben de laatste tijd gepassioneerd door ANR (Borstvoeding) filmpjes. Dit wil ik nu eens in de praktijk waarmaken. Ik ben op zoek naar een dame die haar borsten aanbiedt om te likken. Je ligt naast me en ik lik je tepels, ondertussen speel je met mijn penis. Jij bepaalt volledig wanneer ik mag klaarkomen. Zelf smeken om klaarkomen mag je negeren. Jij bepaalt wanneer. Indien je geen vreemd zaad over je handen wilt, dan mag je me ook aftrekken met condoom aan  
Fwb 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 34jaar ongeveer 85kg en één meter 78 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken. Verplaatsen is geen probleem.  

Afspraakje
Davy 45 jaar Limburg - HASSELT
Lik date gezocht vrijdag tijdens werkuren
Ik heb vrijdag een dag verlof. Ik heb zin in een spannende date met een leuke vrouw. Ik heb het volgende te bieden. Een leuke hotel kamer, een slank lichaam, een tong die erg graag likt (voeten, kutje, benen, ...), respect en hygiëne. Ik zoek een spontane vrouw die graag geniet van en tevreden is met een likbeurt. Die eventueel(=optioneel) haar voetjes wilt laten likken? Of enkel de voetjes. Ik zoek voor vrijdag tussen 10uur en 17uur. Leeftijd maakt niet uit.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10