Zoeken naar lo*

Uw zoekactie voor lo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

kries 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
iemand zin om m'n kont te vullen
welke goed geschapen kerel(s) heeft/hebben zin om m'n kont vol te spuiten ? Ergens op een leuke locatie outdoor ? Langskomen in de buurt kan ook !  
Ikke 47 jaar Antwerpen - Dessel
Rapedate fantasie Graspop GMM
Ik heb als fantasie dat ik eens een verkrachting wil ondergaan. Ik ben binnenkort 4 dagen op Graspop. Wie lokt me mee en verkracht me. Mag door meerderen… Ik ben bi-man, 47j, 1m82, 82kg.  

Rapedate fantasie Graspop GMM
Seppe 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
gewillig geil spuitmondje
Bi,nice looks en gbbs. Ontvang vandaag tussen 16-19 uur geile mannen die veel zaad in mijn mondje willen komen dumpen. Stuur eventjes een foto van je zaadpaal mee aub.  
Wouter 43 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Kinky luierdate - vluggertje
Ik kom geluierd naar je toe . Ik laat je lekker mijn luier betasten terwijl ik je uitkleed. Nadat ik me op mijn rug leg mag je me berijden en help ik je om lekker over mijn luier heen klaar te komen. Daarna help je me een handje om er mijn kwakje bij te spuiten. Leuven en omgeving. Kessel-lo, Heverlee, Herent, Lubbeek, ...  

Kinky luierdate - vluggertje
Enrico 59 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Voor nu
Welke bottom kan nu ontvangen in de streek van Lokeren? Ik 181 59 95 17. Goed lezen, jij kan nu ontvangen. Ik kom jou lekker lang nemen.  
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Geilerd 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ik geef me volledig over aan jou
Je doet waar je zin in hebt, je betast me tussen de benen of waar je maar wilt, je bent nieuwsgierig en maakt mijn broek los, je trekt mijn broek naar beneden en kijkt of ik al opgewonden ben, dan mag je mijn slip laten zakken. Geniet van alles waar je zin in hebt. Ik sta voor veel open. Niks moet en je kiest zelf hoelang de Date duurt. Ideaal voor jonge mannen die de bi-wereld willen ontdekken. Ook oudere mannen die nog geil zijn mogen reageren.  
Jef 56 jaar Antwerpen - Turnhout
Horny
Ik 56j versa ben al 2 dagen geil opgestaan. Zit met super volle ballen en mijn kusje druipt van het geil. Wie helpt me dit op te lossen? Ik pijp je stijf en je neukt me lekker. U kan me ook leeg pijpen. Ik wil u ook eventueel neuken. Plezier voor iedereen. Ben verzorgd en gespoeld. Laat jullie horen. Is voor nu. 9u  
Nog steeds maagd 50 jaar Limburg - Borgloon
Hoop nog steeds op die eerste avonddate met een goed voorziene lover?
Ik geef de hoop en moed niet op hoor.Maar blijf zoeken en hopen op mijn eerste leuke date met een groot geschapen bi-topmasseur of CD-lover. Wie is er deftig,verzorgd,aantrekkelijk en dus goed voorzien,en wil mij eens safe inwijden? Graag een niet kalend man,gbbs, en ook graag intiem glad of heel mooi getrimd.En een niet roker of drinker. Graag iemand met kennis van zaken,die mij dat eens wil laten ontdekken?Maar ben dus nog steeds maagd,nooit een fysieke date gehad of bekomen ondanks mijn nu al zolang zoektocht naar de juiste lover. .Ik ben een verzorgde jonger ogende 50er,niet kalend,gbbs en intiem altijd overal geheel glad als man of als CD willen zijnde onder mijn rokje.Wie wil mij eens uitnodigen of kan s'avonds na 23u eens afspreken en daten?Dan zou ik wel eens kunnen ontvangen.Of eens op een zndag namiddag kan ook wel eens! Enkel iemand met niveau,super verzorgd en 100% gezond op alle vlakken die aan het gevraagde zou kunnen beantwoorden. xx  
Ostendgay 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
maandag 10 juni sexparty namiddag Oostende
Maandag 10 juni sexparty namiddag Oostende met sportieve gasten die meespelen en puppy.Er zijn sexruimtes voorzien en lockers, neukstoel, kooi....Wil je deelnemen stuur mij een bericht voor verdere gegevens.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10