Zoeken naar hand*

Uw zoekactie voor hand* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jean 63 jaar Limburg - Genk
Datum verandering!
Om meer mensen de kans te geven omdat het kortdag was, schuiven we een week op! Di 21 of wo 22 mei laat ik hem komen. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is!  

Datum verandering!
18 dagen
Stef 54 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Welke 65+
Passeert m'n huis die volledig van de straat verdoken ligt. Ziet dat de garagepoort open staat en treft me daar achterover leunend tegen m'n auto aan. Enkel badmantel rond me. Je nadert me, maakt riem los en opent de kamerjas. Helemaal naakt. Je handen gaan op onderzoek naar m'n ballen en pik. Je begint me zachtjes af te trekken...  
18 dagen
String 52 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Wie komt zaad spuiten in het in het slipje van vriendin
Welke goed voorziene kerel is op de baan en vindt het geil om zijn warm zaad te spuiten in het slipje van mijn vriendin,slipjes liggen klaar,porno staat op,ik kijk toe,ruk evt mee en help een handje of mondje maar is geen must, graag stats en van waar je bent  
Bieke Travo 49 jaar Antwerpen - Putte
Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren te Putte! (postcode 2580)
Wie kan en wil me nog ergens in de nabije omgeving gebruiken voor al z'n lusten op bot te vieren? Hou er van me deep-throat te laten keelneuken, m'n bek en/of hoerensmoel vol laten spuiten met dikke witte kleverige spermaslierten, als pispaaltje /- potje van kop tot teen bezeken te worden incl rechtstreeks in m'n bek, enz... Ook in voor publieke vernedering, hardhandig sexueel ge-/misbruik, bondage, spreidstangen, klemmen, kaarsvet enz... Kick enorm op extreem perverse (s) experimentjes, urenlange ongeremde/taboeloze gang-bang en/of brutale groepsverkrachting te moeten ondergaan!! Mail me waar ik langs moet komen of vraag me waar ik ben en ik stuur je link om gedurende maximum één uur mijn exacte live locatie in real-time met je te delen in Google Maps! Traceer me, volg me, pak me..... Jij bent de jager/het roofdier, ik je hulpe-/weerloze en extreem gewillige prooi kortom jouw NEUKVLEES!! Ik vertrek NU(=3u45) en blijf als schaars gekleed straathoertje/sto  

Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren te Putte! (postcode 2580)
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Speelvogel 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kijken en bekeken worden
Mid 50er zoekt senioren - bij voorkeur 60+ of 70+ - die goed voorzien zijn en er graag mee spelen of showen in de sexcinema. Kijken en bekeken worden en als het klikt elkaar lekker een handje helpen. Uiterste hygiëne en discretie gevraagd en geboden, en geen marginale of opdringerige types, maar rustige senioren die wat te vertellen hebben. Enkel deftige reacties met foto worden beantwoord. Afspraak kan morgen al in sexcinema te Hulst, en de bedoeling is om daar op regelmatige basis met iemand te kunnen afspreken.  

Kijken en bekeken worden
Nathan 25 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Milking edge
Beste, Ik zocht een man die me wou milken en edgen maar zijn er jonge gasten , die dit graag ook doen? Ik bedoel hiermee dat ik jou milk en edge en het kan ook wederzijds. Jonge gasten van 18 tot 25 jaar. Of zijn er oudere mannen die mij nog een handjob willen geven. Reageer of je kan ontvangen ik kan enkel verplaatsen. Ik ben 1,75 groot en 70 kg en normaal gebouwd.  

Milking edge
19 dagen
Jacky 66 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Kom je mij onder handen nemen?
Ik wacht je naakt en geblinddoekt op, jij doet je gedacht.  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Datum verandering!
Om meer mensen de kans te geven omdat het kortdag was, schuiven we een week op! Di 21 of wo 22 mei laat ik hem komen. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: hij pijpt, likt, mondneuken kan, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is!  

Datum verandering!
19 dagen
Dieter 38 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Jij?
Iemand uit de buurt die rond 15u eens afgetrokken wilt worden door gast in lederen dameslaarzen, broek en handschoenen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10