Zoeken naar hand*

Uw zoekactie voor hand* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Twink 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Twink op zoek naar dominante top
Ik ben een knappe onderdanige twink (168, 60, 17 ) die op zoek is naar een grootgeschapen top om mij eens goed onder handen te nemen. Liefst grootgeschapen en reactie met foto. Tot snel x  
16 dagen
Jacky 69 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Kom je een senior onder handen nemen?
Voor volgende dinsdagavond. Ik wacht je naakt en geblinddoekt op. Je komt binnen, kleed je uit, laat je lul in mijn mond glijden, laat je rimmen, je doet je gedacht, als je mij als afsluiter neukt, dan is het top. Ik het sletje, jij dominant!  
16 dagen
tim 27 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Zoek Gloryhole/cruising
Hey, ben jonge gast van 27 hier. Ik ben op zoek naar locaties in limburg waar er een gloryhole is. Kan iemand me hier mee helpen? ontmoetingsplaatsen of andere leuke plekjes zijn ook zeker welkom. In ruil wil ik je gerust een handje helpen ;)  
16 dagen
Tim 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Rukmaatje
Ik zoek iemand in de omgeving om samen te rukken die kan ontvangen. Een handje helpen of pijpen is ook fijn maar hoeft niet. Als het maar gezellig blijft en we lekker onze ballen kunnen legen :) Ik ben 181/69/16.  
16 dagen
Dirk 67 jaar Antwerpen - Mechelen
Soft experimenteren
Ben spontane hetero man goede look en voorkomen, 173 slank en goed geschapen hygiëne en fysiek ok.Zoek contact met dito man die mij kan ontvangen om mekaar soft te verkennen, kijken,aanraken mss handjob.. Indien interesse graag meer info per mail  
16 dagen
Roel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Penismassage - edging - cumcontrol
Ben je een mannelijke kerel (18-50 jaar), bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
17 dagen
Rukken 63 jaar Antwerpen - Kapellen
Wie komt zich rukken en op mij spuiten?
Welke man komt zich dit weekend of volgende week rukken en op mij spuiten? Als je wilt help ik je ook een handje terwijl ik mij ook ruk. Iedereen welkom.  
Exhibit Slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
exhibit gaat weer naakt wandelen en ....
ik heb vandaag al eens naakt gaan wandelen had een Nate eikel en hij was lekker stijf ik werd door verschillende mannen bekeken en ook betast ik voelde wat handen aan mijn ballen tepels lul en werd gekeurd ik moest me helemaal uitkleden en wat rondlopen in mijn blootje heb dan ook enkele mannen sf getrokken hun zaad geproefd en lekker gepijpt hun tepels gelikt en voelde ook wel een tik in mijn ballen en op mijn kont ik werd helemaal geil en heb dan ook gespoten terwijl er 5 mannen op stonden te kijken ik wil dit graag overdoen wie heeft en de komende dagen nog zin in soft BDSM kan met goede afspraken  

exhibit gaat weer naakt wandelen en ....
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
18 dagen
zuigerke 42 jaar West-Vlaanderen - Ieper
waar stop ik?
ik rij straks van menen richting diksmuide, waar stop ik om iemand leeg te spelen met handen, tong en mond tot je klaar komt en spuit in mijn mond.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10