Zoeken naar jo*

Uw zoekactie voor jo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Josse 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Blowjob
Hallo welke dame zou mij een fijne blowjob willen geven ? Dit kan zelfs vandaag nog. Natuurlijk tegen een vergoeding. Ik ben een schone en lieve kerel. Liefs J.  
Zakenman 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke geile taboeloze vrouw heeft er zin in? Tot 500 euro!
Ik heb een simpele advertentie. Welke jonge taboeloze vrouw doet mij een kinky voorstel voor een date? Je zegt mij hoe lang je wil afspreken en wat er kan. De jonge vrouw met het voorstel dat mij het meest aanspreekt heeft een date en een vergoeding van 300 euro. Doe je een extreem taboeloos of geil voorstel of voorzie je een lange date dan kan je nog een bonus krijgen. Voor de geïnteresseerden heb ik drie vragen: wie ben je, wat kan er en hoe lang wil je afspreken. Als je wil mag er een gewone foto bijgevoegd worden, geen naaktfoto of sexy foto, maar een gewone foto.  
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Daddy 50 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Moet dit ook uit, Daddy?
Deze alleenstaande Daddy heeft wel wat vrije tijd en middelen om een jonge dame onder zijn hoede te nemen. Iemand die ik kan opleiden tot het perfecte lustsletje dat haar eigen behoeften kan wegcijferen voor haar Daddy. Iemand die het ultiem genot vindt in het behagen van haar Daddy. In ruil krijgt ze heel wat aandacht, zakcentjes en tederheid. Mijn beproefde aanpak is teder als het kan, streng als het moet voor haar eigen bestwil. Ze zal zich geborgen voelen, maar soms zal ik haar moeten berispen of straffen. En nadien is er weer plaats voor troost, knuffeltjes en bemoedigende woordjes. Daddy zal zooooo trots zijn op haar, trots dat ze zo goed haar best doet.  

Moet dit ook uit, Daddy?
Eric 40 jaar Antwerpen - Ravels
Masseuse gezocht.
Ben een nette verzorgde jongeman van juist 40 jaar met goed niveau, 1.80, normale/sportieve bouw, leuk voorzien. Zoek een leuke slanke dame welke bedreven is in het masseren van het gehele lichaam met een klein erotisch tintje. Bijvoorbeeld een kine of therapeute die het spannend vind om eens dat stapje verder te gaan. Uiteraard discreet voor beide. Gr Eric -x-.  

Masseuse gezocht.
Can 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek jong koppel of student niet ouder dan 25 jaar
Hey ik zoek student of jong koppel max 25j voor date samen drinken amuseren enkel vanavond vanaf 22 uur ik geef 400€ graag eerste foto  
Gentle Master 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek amateursletje (eventueel) met amateurpooier, ruime vergoeding
Ik zoek een amateurpooier die in het bezit is van een geil en kinky amateursletje/hoertje en bereid is om haar ter beschikking te stellen. Je 'leent' haar uit voor 30-45 minuten in ruil voor een vergoeding van 200 tot 350 euro; beetje afhankelijk van wat je aanbiedt en wat er mogelijk is. Je sletje/hoertje is jonger dan 30-35 jaar, ziet er goed uit maar is vooral kinky en ruimdenkend, doet wat jij haar opdraagt. Sletje/hoertje alleen zonder pooier mag ook reageren.  
Johan 44 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
K9-dame
Ik zit op een/jouw zetel, en je pijpt me terwijl je je voor me, naakt op handen en voeten positioneert, klaar om ook achterlangs genomen te worden  
Vin 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Retourtje 7e hemel
Dat ik deze advertentie plaats en jij deze leest, betekent dat we allebei heel goed weten wat we zoeken en wat we willen. En in mijn geval klopt dat ook: ik zoek een goed verzorgde, discrete en speelse (jonge) dame (gaat me niet om de leeftijd in je paspoort maar hoe jong je je voelt). Ik wil in een gezellige en ongedwongen sfeer samen met iemand een sensuele reis maken, noem het een retourtje naar de 7e hemel. Wat we tijdens de reis allemaal beleven, dat laat zich niet voorspellen, dat ontstaat op natuurlijke wijze. Belangrijkste is dat we beiden tot in onze tenen genieten en alles gebeurt met oog voor elkaars fantasieën en natuurlijk ook elkaars grenzen. Ik ben zelf een heel goed verzorgde, slanke en ondeugende man. Ik kan op weekdagen vrij ontvangen op hotel maar verplaats ook. Ben benieuwd wie zich aangesproken voelt en graag met mij richting de 7e hemel gaat? Ik breng je weer veilig terug op aarde hoor, haha…  
gisteren
Kenzo 32 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vernederen
Gebonden man van 32 zoekt een jongedame die mij wilt vernederen. Geen fysieke afspraakje’s, je stuurt gewoon enkele vernederende berichtjes per dag. Uiterlijk maakt niet uit.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10