Zoeken naar jo*

Uw zoekactie voor jo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jos 58 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Date zonder zorgen.
Want je wil toch vooral geen gezeur. Enkel een leuke tijd met een vergoeding en discretie. Leuke goed uitziende man biedt zich daar voor aan. Iets ouder, maar nog paraat en wil je graag bezoeken of ophalen en terugbrengen voor date op hotel of auto .ik houd van sexy dames met goed figuur van 22 tot? jaar. Bij klik regelmatig contact. Omg.Oost en West Vlaanderen, Zeeland en Noord Brabant. Alvast een fijn weekend gewenst.  
FWB 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Afspraakje
Niet-gebonden man wenst een jonge vrouw (max 35) te ontmoeten voor heerlijke betaalde seks. Als wij het allebei een fijne ervaring vinden - wat ik mag hopen - dan zou ik graag hebben dat we elkaar regelmatig gaan verwennen. Reactie graag met foto.  
Piet 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge geile vrouw (koppel) gezocht voor soft, geen intiem
Ietwat oudere man zoekt een jonge geile vrouw voor een softdate onder de vorm van een rollenspel. Het rollenspel kan/zal bestaan uit laten bekijken, betasten, bespelen, keuren, masturberen, opdrachtjes, spanking, gehoorzamen,... Alles met wederzijds respect en binnen de grenzen van de gemaakte afspraken, een pluspunt is (lichte) onderdanigheid. Mag ook een koppel waarvan de vrouw aangeboden wordt of die beiden kunnen bekeken en gebruikt worden. Kennismaking tijdens een eerste korte date kan, kan eenmalig maar ook regelmatig. Zin om kennis te maken en/of de uitdaging aan te gaan? Stuur een berichtje met je gegevens en eventueel een gewone (onherkenbare) foto.  
Gus 36 jaar Antwerpen - Arendonk
Jongeman zoekt pijpdate.
Hallokes, zoek een leuke slank of normaal gebouwde dame die het ziet zitten om eens af te spreken voor een spannende pijpdate. Hoeft geen porno deepthroat maar een zacht pijpje met respect en discretie. Bij jou of als een cardate in de ruime omgeving Arendonk/Mol/Turnhout. Leeftijd geen probleem dus zéér rijp ook welkom! Ben zelf netjes en verzorgd, 1.78 en mooie/dikke 19cm. Gus -x-.  

Jongeman zoekt pijpdate.
Single 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Samen genieten
Single vijftiger - sportief, goed uitziend - kijkt uit naar een intens uurtje betaalseks met een aantrekkelijke jonge vrouw - max 35. Antwoord graag met foto.  
Walter 48 jaar Limburg - Bree
Zoekend
Op zoek naar slanke jonge dame voor het geven van intieme scheerbeurt , massage en manueel hoogtepunt. Ik denk hierbij eventueel ( geen verplichting) aan kapster, schoonheidsspecialiste, verpleegster.. maar iedereen vrij om te reageren. Hoge vergoeding mogelijk.  
stief 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
IK ZOEK JONGEN
ben verzorgde man van 53-185-78 gbbsen wens een slanke jongen te ontvangen rond 25j,ik betaal contant  

IK ZOEK JONGEN
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Superspuiter 50 jaar Antwerpen - Mechelen
Edging date
Welke dame kan mij hier heerlijk laten spuiten door gebruik te maken van haar handen, voeten en of mondje? Beschik jij over edging-skills? , meer dan welkom hier. Deze niet onknappe, intiem kaal, 1m80, 76kg, mooi en groot geschapen en sportieve jongeman kan veel en ver spuiten! Ik kan jou enkel discreet ontvangen. Deftige reactie's en geen mannen aub!  

Edging date
Veel zin 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eens lekker genieten van elkaar
Ik heb zo een zin om - tegen betaling - een knappe, jonge (max 40) vrouw eens goed te verwennen. Zie jij dat zitten met een aantrekkelijke alleenstaande zakenman? Reageer met foto en hopelijk spreken we snel eens af.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10