Zoeken naar avon*

Uw zoekactie voor avon* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Openminded 32 jaar Antwerpen - Boechout
Koppel gezocht voor trio of cuckolddate
Hallo, ik zoek voor deze week ergens op een avond nog een leuk koppeltje met de fantasie voor een trio met extra man of een cuckolddate waar de man dus liever toekijkt hoe zijn vrouw wordt verwend door een onbekende persoon. Zelf ben ik 1.70m 70kg 16cm, sportief, hygiënisch en vooral niet opdringerig. Voor mij zelf kan veel en ik sta dan ook open voor veel dingen, maar uiteraard niets te extreems. Ik kan enkel op avonden in de week en ook soms in weekends. Bij voorkeur verplaats ik maar deze week kan ik eventueel ook ontvangen. Bij interesse stuur ik zeker een fotootje zodat jullie al kunnen zien of er een fysieke klik is.  
Tom 38 jaar Antwerpen - Boechout
Bestaan jullie?
Hallo, ik geloof dat er ergens een real koppel rondloopt waar ik een klik mee kan hebben en spannende trio avonturen mee kan beleven. Ik ben 42, 1m82 groot, sportief gebouwd / slank (76kg), verzorgd, lichtbruin haar en blauwe ogen. Intiem geschoren. Ik draag discretie hoog in het vaandel. Ik heb stijl en een opleiding genoten. Ik kan over meer praten dan seks. Ik ben op zoek naar een koppel met een dirty mind. Ik hoop bij klik om huisvriend te kunnen worden.. Ik zoek geil met stijl. Als het klikt kan er heel veel. In trio verband kunnen er ook wel biseksuele handelingen tussen de mannen gebeuren, is geen must, maar is ook niets mis mee. Foto bij reactie is altijd meerwaarde..., ik heb Kik en whatsapp voor makkelijker contact. Ik hoop dat jullie bestaan, jullie zullen geen spijt krijgen van hierop te reageren. Hopelijk tot snel, fakers go away. X  

Bestaan jullie?
Tim 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
avontuur met leuk koppel
Opzoek naar een koppel om samen leuke avonturen mee te beleven. Mits respect en hygiëne is er veel bespreekbaar. Verplaatsen en ontvangen is beide mogelijk.  
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames.Slanke bi man ,of niet rokers koppel.
Hoi deze bi hetero man kan ontvangen of verplaatsen na 19h op weekavonden. Ikzelf vooral hetero , maar bij man kan wederzijds pijpen wel. Dus koppel met onderdanige man waarvan ik vrouw neem, of twee bi vriendinnen die ik beide lekker verwen oraal en neuk en of een man alleen voor pijpdate. Wie durft echt reageren voor snelle correcte afspraak. ikzelf poly hetero bi , niet gay of homo.Geen lange mails en te veel vragen gewoon boem afspreken.  
Openminded 31 jaar Antwerpen - Lint
Koppel gezocht voor trio of cuckolddate
Hallo, ik zoek voor komende week ergens op een avond nog een leuk koppeltje met de fantasie voor een trio met extra man of een cuckolddate waar de man dus liever toekijkt hoe zijn vrouw wordt verwend door een onbekende persoon. Zelf ben ik 1.70m 70kg 16cm, sportief, hygiënisch en vooral niet opdringerig. Voor mij zelf kan veel en ik sta dan ook open voor veel dingen, maar uiteraard niets te extreems. Ik kan enkel op avonden in de week en ook soms in weekends. Bij voorkeur verplaats ik maar deze week kan ik eventueel ook ontvangen. Bij interesse stuur ik zeker een fotootje zodat jullie al kunnen zien of er een fysieke klik is.  
Black 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke stel gezocht voor BBC
ik ben een jonge leuke black man van 32 jaar oud. Ik ben op zoek naar leuke koppeltjes om samen spannende avontuurtjes mee te beleven. Ik sta voor veel open en wil graag jullie stoutste fantasieën waar maken (GEEN BI). Ik heb een zeer verzorgd lichaam en uiterlijk en verwacht dit ook van jullie. Ik heb een sportief lichaam en ben zeer groot geschapen (23l 7cmdikte ). Bij interesse laat gerust een mailtje achter met een foto van jullie. Ik kijk er al naar uit jullie te mogen ontmoeten. Greetings xx  

Leuke stel gezocht voor BBC
Lekker hard 39 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Feestje
Wie heeft er zin in een geil avondje. Groetjes en tot snel x  

Feestje
bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 54 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar bij voorkeur ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ook een langdurige vaste vriendschap behoort tot de mogelijkheden. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ondertussen kijk ik uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert.  
Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio? Samen genieten? Ik ontvang ook overdag. Sauna / massage kan.
Hallo, ik ben verzorgde,niet magere potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Een man (57) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanneer de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Alle leeftijden welkom. Sauna-massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto (hoeft niet herkenbaar)geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel met telefoon nr.  
Anoniemke 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Dark room sex?
Zin in eens "iets anders"? Ik (hetero, verzorgd, potent, 1m80, slank, 20cm in de boxershort) nodig jullie (heet, ruimdenkend koppel) graag uit bij mij thuis voor een geil avontuur in de dark room. Bij aankomst staat jullie drankje klaar, schenk in en ga naar de kamer. Het is er donker, enkel n lichtstreepje, net genoeg om iets en niets te zien. Welke vrouw laat haar helemaal gaan/uitgebreid en ongeremd; trio of terwijl haar man in de kamer aanwezig is.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10