Zoeken naar avon*

Uw zoekactie voor avon* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 53 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar bij voorkeur ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert.  
12 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Vrouw gezocht met labia
Ik vind een vrouw die lange lippen heeft geil. Is zalig om aan te strelen en aan zuigen. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt. Ik kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
12 dagen
Jan 45 jaar Noord-Brabant - Veldhoven
Ik en meesteres zoeken een vrouw
45 j man moet van zijn meesteres een geile kinky vrouw zoeken die in is voor hele geile avonturen onder ons drie. Welke vrouw vind dit spannend. Single of getrouwd maakt niet uit. Ik doe dit ook zonder medeweten van mijn vrouw. Dus ik en de meesteres zijn enorm discreet. Alles is bespreekbaar en met al je wensen worden rekening gehouden. Ben je saaie situatie beu en wil je een spannend avontuur aangaan. Reageer dan. Leeftijd speelt geen rol. Wie durft reageren. Wie is real. We zoeken iemand voor vaker. Iemand die weinig taboes heeft  
12 dagen
Yasmin CD 56 jaar Limburg - Bilzen
Droom ervan om eens door een koppel uitgenodigd te worden voor trio?
Ik droom er dus van om eens een leuke avond date te kunnen hebben met een eerlijk tof en geil betrouwbare en sexy koppel,dat mij als gewone man,of als CD zou willen uitnodigen en betrekken in een soort rollenspel,waarbij ik jullie moet dienen of als lust speeltje gebruikt zal worden.Dat is al heel lang een fantasie van me.Ik sta dus voor ieder eerlijke en leuk rollenspel open,zolang er maar discretie en gezond zijn en blijven is gegarandeerd.Ik ben een geen echte trav,maar een gewone deftige man,en verkleed me graag als CD.Maar dat laatste is geen must als dat niet jullie ding zou zijn. Ik hoop alleen dat jullie betrouwbaar en deftig zijn en niveau hebben.En er een respectvolle toffe date en avonds kan gedeeld worden,waarbij ik wordt gestuurd in de juiste richting zoals jullie het zouden wensen. Graag geen rokers of zware drinkers?Ik heb geen ervaring ermee en ben dus ook nog steeds een CD-maagd.Hoop eens te kunnen en mogen ontdekken en wie weet te genieten en te laten genieten.xxx  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door
Deze 28 jarige ‘boy next door’ kijkt uit naar een klassevol koppel voor veel fun, graag in de context van huisvriend. Alles kan, niks moet.. Cuckolding is bespreekbaar en spreekt mezelf aan. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Welk koppel nodigt me uit? Daten kan op eender welke locatie, uiteraard ook bij jullie thuis aangezien ik me makkelijk kan verplaatsen. Bij voorkeur werken we iets op lange termijn waarbij veel mogelijk is. Geef een seintje en we werken iets leuk uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken, zowel overdag als ’s avonds.. Kik, Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door
12 dagen
Peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
wie geeft me een golden shower
Ik ben een verzorgde ,slanke man uit het Mechelse. Ik zoek verzorgde mensen die me een golden shower willen geven. Wederzijds is mogelijk maar geen must. Ik heb een zeer ruime inloopdouche en kan vrij ontvangen overdag, mogelijk ook 's avonds. Mijn stats: 67,182,77,17, niet-roker  
13 dagen
Openminded 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel gezocht voor trio of cuckolddate deze middag of ergens komende weke
Hallo, ik ben een jonge man van 1.70m 70kg 16cm intiem geschoren, hygiënisch, sportief en vooral niet opdringerig. Ik zoek een koppel dat kan ontvangen en er graag eens een man bij heeft of waar de man toekijkt hoe zijn vrouw verwend wordt. Maar zoals ik al zei ik ben dus geen macho type en niets moet en alles mag... Zelf gemiddeld en zeker niet groot geschapen dus graag koppels die het normale zoeken :) en leeftijd speelt geen rol voor mij. Zelf kan ik helaas moeilijk ontvangen doordat er veel familie in de buurt woont, maar verplaatsen en de afstand is geen probleem. Kan voornamelijk op avonden in de week of weekends. Bij reactie stuur ik zeker een recent fotootje. Ik sta zelf voor veel open en durf gerust wat experimenteren, dus andere verzoekjes zeker welkom.  
14 dagen
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 53 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen.Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert.  
14 dagen
david 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
samen genieten ?
Hoi leuk koppel, alles OK met jullie ? Via deze weg zoek ik een koppelWB's : intieme avonden, maar ook 'ns een resto moet kunnen. Ik ben David , terug single, 61 j, slank & graag sportief. Ik werk in de medisch/biol.sector; ik kan ontvangen en woon in het Gentse. Ik hou van een best pittig/dominant en gezellig koppel, en zeker ook inhoud en smaak zijn welkom ! Zin om kennis te maken ? Natuurlijk bezorg ik je dan ook een selfie ! Hopelijk tot later !? Fijn weekend, David  
Will 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
Ik ben een Vlaamse heteroman met ervaring in het geven van erotische massages. Zijn jullie een koppel waarbij ik de dame eens erotisch mag masseren terwijl de man toekijkt of later mee doet? Stuur me dan een berichtje..Ik ben geen fake, discreet, groot en sportief gebouwd. Overdag en s avonds kan, op locatie of bij jullie.  

Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10