Parenclub Goesting


› Goesting

    (Waardering: 79%)

Klingedorp 70 A, 9170 De Klinge
+32 (0)471 950 714
www.clubgoesting.beDetails
zwembad sauna bioscoop bdsm disco
bar restaurant all inclusive tuin roken

Oppervlakte: m˛
Max. aantal personen:
Gemiddelde leeftijd:


Openingsuren Prijzen
Man Vrouw Koppel
Kalender
Deze kalender is leeg.
Beoordelingen
> Kleine gezellige club
Datum: 17-1-2020       Geschreven door: man Mac
Zoals in elke club is het elke keer anders, drukker of net iets minder. De ene keer meer koppels dan de volgende en ja ook hier is het wel eens echt rustig! Ik,kom regelmatig en vind dit een lekker normale club zonder veel extremen. Wat ik leuk vind is dat er speciale bi en trans avond is waardoor er gelukkig op normale dagen amper transmannen komen! Dikke proficiat ook aan de dames die de club met ijzeren hand leiden!
Faciliteiten:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Sfeer:
> Smerigste club ever
Datum: 5-11-2018       Geschreven door: koppel S & R
Vriendelijk personeel achter de bar , dat wel . Maar die bitch van een eigenares is een echte Cruella . Privacy nul , nul . Een hap en een snauw en een hoop verwijten bij het buitengaan. Wij waren daar nochtans als actief koppel.
Faciliteiten:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Sfeer:
> Kutbazin
Datum: 17-10-2018       Geschreven door: koppel Rvt
Top personeel maar wordt volledig teniet gedaan door een zeer enge ,bazige onvriendelijke bazin. Meest gore club ever ! Totaal niet discreet wat toch eigenlijk regel nr 1 is een club.
Faciliteiten:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Sfeer:
> echte doeners club
Datum: 20-7-2018       Geschreven door: koppel gelke2300
echte doeners club waar het vaak heel leuk is
Faciliteiten:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Sfeer:
> leuk voor doeners
Datum: 19-8-2016       Geschreven door: koppel koppel66
Vriendelijk ontvangen met de nodige uitleg. tot verbazing veel koppels aanwezig. Ook redelijk wat singles mannen maar zeker niet opdringerig. Indien je enkel wat wil aan de bar zitten is dit NIET de club.
Faciliteiten:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Sfeer:
> Club met geile mensen
Datum: 6-12-2015       Geschreven door: koppel v en w
Als je enkel wil dansen of iets drinken aan de bar, moet je hier zeker niet komen. Wil je echter geile sex, dan is dit de perfecte club. Als koppel is er altijd een grote keuze aan mannen om uit te kiezen. Die mannen zijn niet opdringerig en je moet ze meestal zelf uitnodigen om mee te doen. Kortom, je beslist zelf wat en met wie je iets wil doen. De vrijdag zijn er de meeste koppels, de maandagnamiddag de meeste mannen. Superclub!
Faciliteiten:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Sfeer:
> Club die zijn naam waard is.
Datum: 9-6-2015       Geschreven door: vrouw Josee
Heb goede ervaringen met de club. Al verschillende keren geweest en ben steeds bevredigend buiten gekomen. Soms wat teveel mannen maar het valt meestal mee. Fijne koppels om mee te spelen en laten spelen. De thema avonden zijn vaak heel leuk.
Faciliteiten:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Sfeer:
> Leuke doenersclub
Datum: 9-6-2015       Geschreven door: vrouw Josee
Ben al een groot aantal keren geweest en kwam bijna nooit ontgoocheld buiten. Er valt altijd wel iets te beleven. De sfeer is gemoedelijk, de mannen zijn niet te opdringerig en ik kan er altijd aan mijn trekken komen. Soms is de verhouding man vrouw wat scheef getrokken maar het is altijd doen baar. De thema avonden zijn super leuk. Een club zijn naam echt waardig.
Faciliteiten:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Sfeer:
> leuke club
Datum: 8-10-2013       Geschreven door: vrouw cheila
leuke club lekker rustig mr ik moet altijd sms om te vragen of u open bent lol ,kan u de openingsuren op de site zetten aub dan weten we wanneer we kunnen afkomen he xxx cheila tot straks
Faciliteiten:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Sfeer:
> Toffe doenersclub met veel actie
Datum: 28-10-2012       Geschreven door: koppel R en C
Pas voor de eerste keer geweest, het is nu overgenomen en heet tegenwoordig "club Goesting". Ze noemen zich een echte doenersclub en zijn die naam ook waard, bijna vanaf het eerste moment is er actie. De ontvangst is vriendelijk, de club is zeer netjes en hygiënisch. Deze zaak verdient met recht op alles 5 sterren, je moet er natuurlijk wel van actie houden en geen "barzitter" zijn.
Faciliteiten:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Sfeer:
Deze beoordelingen zijn ervaringen door bezoekers ingediend. Afspraakjes deelt niet per se dezelfde mening. Afspraakjes is dan ook
niet verantwoordelijk voor de inhoud van beoordelingen en is niet aansprakelijk voor schade die als gevolg van het plaatsen van een beoordeling
wordt geleden.


Vul uw beoordeling in
Naam :
Geslacht :
Email :
Uw emailadres wordt nooit getoond, en dient enkel voor de validatie
Faciliteiten :
Prijs/kwaliteit :
Personeel :
Sfeer :
Omschrijving in een paar woorden:
Toelichting :