Zoeken naar nijlen

Uw zoekactie voor nijlen leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sexdating > Man zoekt man (3)
Pijpdate 35 jaar Antwerpen - Grobbendonk
vanavond pijpdate?
Ik zoek voor deze avond een pijpdate regio herentals, herenthout, bouwel, grobbendonk, nijlen,... Rond 17:30-18:00 . bij intresse stuur je stats en foto van je speelgoed  
12 dagen
Vince 44 jaar Antwerpen - Nijlen
Zoek lekkere, geile pislul om klaar te pijpen
Ik ben op zoek naar één of meerdere mannen om morgenvoormiddag, dus dinsdag 15/5 in de voormiddag te pijpen en eventueel ook te rimmen. Ik kan enkel ontvangen en dit in Nijlen. Ik ben heel de tijd geblinddoekt, dus volledig anoniem. Ik kick op geile, ongewassen pislullen en vieze poepgaatjes. Discretie gewenst en aangeboden!!! Ik ben op zoek naar iemand die liefst niet te fel behaard is, niet te zwaar geschapen (kleine pikjes zeker welkom) en liefst onbesneden. Je moet van vrouwenslipjes houden, want ik wil dat je hier een slipje en eventueel ook rokje van mijn vrouw aantrekt. Jij blijft zelf passief. Ik pijp en rim je eventueel tot je spuit en dan vertrek je weer. Ik blijf heel de tijd geblinddoekt! Voor een volledig scenario, stuur een geile dominante mail mét foto van je speeltje.  
12 dagen
Vinnie 44 jaar Antwerpen - Nijlen
Wie pijp ik morgen klaar?
Ik ben op zoek naar één of meerdere mannen om morgenvoormiddag, dus dinsdag 15/5 in de voormiddag te pijpen en eventueel ook te rimmen. Ik kan enkel ontvangen en dit in Nijlen. Ik ben heel de tijd geblinddoekt, dus volledig anoniem. Ik kick op geile, ongewassen pislullen en vieze poepgaatjes. Discretie gewenst en aangeboden!!! Ik ben op zoek naar iemand die liefst niet te fel behaard is, niet te zwaar geschapen (kleine pikjes zeker welkom) en liefst onbesneden. Je moet van vrouwenslipjes houden, want ik wil dat je hier een slipje en eventueel ook rokje van mijn vrouw aantrekt. Jij blijft zelf passief. Ik pijp en rim je eventueel tot je spuit en dan vertrek je weer. Ik blijf heel de tijd geblinddoekt! Voor een volledig scenario, stuur een geile dominante mail mét foto van je speeltje. Vanavond krijgt iedereen antwoord met alle gegevens indien interesse.