Zoeken naar zo*

Uw zoekactie voor zo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Brugge94 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Hairy chub bot29
Hallo, Hairy Chub bot bear zoekt een top. Ik 29 177 95 17. Hopelijk tot snel!  
zin in lekkers 62 jaar Vlaams-Brabant - Halle
pik gezocht!
Zoek pijplul .Of stel iets voor. val op jonger dan 40 en slank.Ik zoek geen bott. Ben 62-1m78-83kg. Ervaring niet nodig wel beslist zijn. Huidskleur of cm maakt niet uit.Fwb kan ook, zou fijn zijn!Ben benieuwd of iemand zin heeft! Ik ontvang. Stats en locatie meegeven in bericht.En graag meer dan 3 woorden! Fantasten aub onthouden!  
Sophie 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Seks date
Hallo ik ben Sophie uit Antwerpen ik zoek geil en lief man voor lekker seks date. Ik ontvang in mijn appartement en kan ook verplaatsen. Ik hou van zoenen, pijpen, mij beffen, neuken Stuur mij e-mail om af te spreken x Geil kusjes xx  

Seks date
Bischierig 35 jaar Limburg - Genk
Softdate
Gaat er iemand naar een sexcinema vandaag? Ben een bischierige persoon. Samen porno kijken bij jou gaat ook en wie weet gebeurt er meer (ben nog maagd). Zoek enkel in Genk. Hygiene en discretie is een must. Liefst ouder iemand. No fake. Heb je poppers? Nog beter !  

Softdate
24 jaar 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vandaag ontvangen voor ouder
Hoi 24 jaar hier 1m79 klein buikje en 15cm. Ik zoek voor vandaag iemand ouder (leeftijd maakt niet uit) om geile fun mee te beleven. Ik kan de hele dag door nog ontvangen. Ik sta voor veel open, top ingesteld en geniet graag lang van elkaar. Moest er iemand naar de sauna Tibet in Eindhoven gaan die van deze buurt is, mag dat ook zeker! Antwoorden met stats en eventueel foto aub.  
Stef 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek lekkere sex
Hé ik ben 47/1.80/82/16*4/bttm/Gent. Ik zuig graag en slik en laat me soms neuken. Kan buiten of car of soms ontv.ik.  
Pijper 50 jaar Antwerpen - Herentals
Pijper on the road voor snelle blowjob
Ik ben een sportieve man in hetero relatie met een bischierig kantje. Ik vertrek straks (tussen 15 en 16u) vanuit Gent via Breda naar Utrecht en ik zoek onderweg een mooie grote lul waar ik eens mag mee spelen en die ik mag pijpen. Jij blijft passief en ik pijp jou (verwacht zeker niks meer). Ik rij wel geen kilometers om van mijn route, dus ik zoek het in de buurt van de snelweg (een cardate kan ook). Graag reageren met je stats, waar en wanneer ik jou kan treffen (hou rekening met het tijdsschema van mijn traject) en eventueel een foto van jouw speelkameraad (deze krijgen voorrang).  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Geil mannen kutj 43 jaar Antwerpen - Merksem
Ik Zoek een oudere top 60+
Ik val op oudere mannen en zoek een vaste sex relatie. Jij liefst top en goed geschapen en onbesneden. Ik experimenteer graag maar wel enkel safe.  
Losser 25 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Gloryhole gezocht
Jonge twintiger is op zoek naar gloryholes in de omgeving waar ik af en toe eens wat zaad kan gaan lossen. Heb jij een gloryhole thuis en wil je mij af en toe eens afzuigen? Stuur dan een berichtje met locatie en algemene informatie van jezelf :)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10