Zoeken naar zalig

Uw zoekactie voor zalig leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpzin 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Na 18u00
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Ben 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje voor morgen
Zoals de titel het zegt ik zoek een sloppy pijp sletje. Die er van geniet om een lekkere lul zalig te verwennen. Dus heb je zin om mij lekker sloppy te pijpen. Jij weet perfect hoe je mijn orgasme uit te stellen. En dit doe je 4 keer en dan ga je door tot te finiche ik spuit hevig in je mondje en jij slikt het netjes door. Jij houdt ook van een gesprek want je wil mij nog eens laten spuiten dit kan de tweede keer terug met pijpen of ik neuk je lekker. En ik stel het ook uit na een paar keer los ik mijn lading in jouw kontje. Graag bare. Maar met kan ook. Jij bent wel volledig glad. Geen baard of snor. Jij kunt ontvangen. In Antwerpen centrum. Of in Turnhout centrum. Omdat dit het gemakkelijkste is voor mij. Dus heb jij morgen zin om je pijpskils te laten voelen. Heb je wat meer tijd dan 20 minuten. Laat me vlug iets weten en misschien slik jij mijn lekker eiwitten zaad. Graag ook foto van jouw herkenbaar als het kan. Ik ben een jonge 50ger Steve lichaamsbouw. De rest volgt nog geenfake  
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vanavond of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
13 dagen
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Lekker pijpen
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
13 dagen
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Pijpen na 14u00
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Ik kom bij jou na 14u00. Ook cardate mogelijk.  
13 dagen
Verwenner 54 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Nu Pijpen,Spuiten&Slikken
Goeie morgen Geile Mannen, ook wakker geworden met mega harde grote dikke pik,en grote volle ballen, die hun lading kwijt willen,dan kan ik jullie, meerdere mannen kan,nu vandaag maandag 6 Mei, ontvangen,beiden naakt elkaar opgeilen en verwennen, ik pijp jou grote harde geile dikke paal, tot je heerlijk spuit in mijn gulzig pijpmondje , je zaad proef en slik, tot de laatste druppel, elke man weet hoe zalig dat is zo klaar te komen,je hoeft niet passief te blijven, je mag mij ook verwennen, niks moet, alles kan, Ben Bi-man, mooie verzorgde slanke sportieve actieve man, intiem glad geschoren 18cm mooi speelgoed, Jij bent ook een nette verzorgde man, liefst intiem geschoren of heel kort getrimd, lange onverzorgde haren op en rond je pik is storend voor het pijpen, hygiëne is belangrijk, ik kan jou/jullie nu ontvangen, nog vragen,voorstellen of fantasieën, laat het mij weten, leef nu en geniet, zin,geil en tijd, contacteer me en we spreken af ..Geile Groetjes xx  
Jay 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zoek dominante man.
49-1m80-69kg slank geschoren besneden 15cm , massage is zalig en/of kom bij jou binnen, kleed mij uit tot op slip, blinddoek op ... voor keuring , bondage, edging, cum control, buttplug, assplay ... verplaats, ben 100% discreet  

Zoek dominante man.
15 dagen
Mr. Edging 36 jaar Antwerpen - Beerse
Edging specialist in opleiding...wie stelt zich kandidaat voor extra ervaring?
Hallo iedereen,zoals de titel al aangeeft ben ik opzoek naar mannen die het zien zitten om zich volledig over te geven om mijn weg naar een excellente edging masseur waar te maken! Ik geniet enorm om een man maximaal te plezieren maar wel gecontroleerd zodat we constant tegen de klimax zitten maar het zo lang mogelijk uitstellen om dan uiteindelijk een heerlijk orgasme te ervaren! Ben dus concreet opzoek naar potente slanke mannen,leeftijd onbelangrijk,die discreet kunnen ontvangen! Denk jij een geschikte kandidaat te zijn laat dan zeker een seintje, mail me met een woordje uitleg over jezelf en ook zeker van welke regio je bent! Trefwoorden:gecontroleerd,zonder géne,met veel respect een zalig moment beleven. Groetjes Mr. Edging  
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag beperkte tijd vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
15 dagen
Hot bottom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Morgen zondag naar sauna nauthilus avelgem
Hoi, morgen namiddag zou ik nog eens naar sauna nauthilus gaan in Avelgem. Ben 2 wekengeleden op zondag ook geweest en ben er toen lekker geneukt geweest door een versa gast met lekkere geile lul met prins albert, was zalig en smaakt naar meer. Zou dus nu zondag terug willen gaan en dit keer in een grotere kamer met de deur open zodat er meerdere tops/versas kunnen meedoen. Ik pijp graag en laat me graag neuken, hoe langer hoe liever. Ik zal er zijn rond 14u en blijf tot 17u. Je kan me vinden op de bank in het cinema zaaltje waar ik in de hoek achter gordijn zal zitten te spelen met mezelf. Stats 46/180/86/16*4. Interesse? Spreek me aan of speel met mijn lul 😉 Hopelijk tot zondag en meerdere gegadigden.  
  1   2   3   4   5   6